Rocket League Super Bowl Etkinliği 3 Şubat'ta Geliyor

    Rocket League Super Bowl Etkinliği 3 Şubat'ta Geliyor

    ABD'nin en büyük spor etkinliklerinden olan NFL finali Super Bowl için Rocket League oyununda bir faaliyet gerçekleştirilecek. Etkinlik 3 Şubat'ta başlayacak detaylar açıklamada.

     Bowl Etkinliği Ne zaman?

    Hoplayıp zıplayan otomobillerle futbol oynadığımız ve oldukça sayıda hayranı bulunan oyun Rocket League, NFL finali olan Super Bowl için hususi bir faaliyet düzenliyor. Bu faaliyet için oyuna bir de yeni mod eklenecek.

    3 Şubat'ta başlamış olacağı açıklanan etkinlikte Rocket League, bizim bildiğimiz anlamda futboldan birazcık daha uzaklaşacak ve bu kez Amerikan futbolu temasıyla karşımızda olacak. Temaya müsait olarak kozmetik içerikler de sağlanacak.

    Gridiron Modu

    Etkinlik süresince oyunda Gridiron ismi verilen hususi bir modda oynamak olası olacak. Bu modda ekipler 4'er oyuncudan oluşacak. Oyunda maçları yaptığımız kafesin her yerinde gezebiliyorduk. Bu modda ise sahanın dışı var.

    Ayrıca oyun topu da Amerikan futbolunda kullanılan ve ekmeğe benzeyen topla değiştirilecek. Bu topun bir öteki özelliği ise arabalarımızla çarparak bir yerden bir yere gönderemiyor olmamız. Top otomobilimize yapışıyor.

    Rocket League Super Bowl Etkinliği 3 Şubat'ta Geliyor

    Oyunun ikonik çifte zıplamasını yaptığımızda topu düşürüyoruz. Rakip oyuncular bizlere çarptığında da topu düşürüyoruz. Alıştığımız tek sayılık goller burada yok. Topu düşürmeden rakip kaleye götürdüğümüzde 7 sayılık gol atmış oluyoruz. Uzaktan atılan goller de 3 rakam değerinde.

    NFL Kozmetik Ürünleri

    Doğal olarak etkinlikle alakalı olarak oyuna muhtelif kozmetik mamüller de eklenecek. Kazanılabilecek ödüller içinde NFL logosu, Gridiron Guru oyuncu unvanı ve oldukça oranda edinim puanı yer alıyor. Oyuncular ek olarak NFL fanatik paketi alabilecek ve otomobillerini NFL takımlarının renkleriyle donatabilecekler.

    Yeni etkinliğin başlangıç zamanı 3 Şubat'ta başlamış olacak ve 8 Şubat'ta sona erecek. Ücretsiz hale ulaştıktan sonra daha geniş bir takipçi kitlesine ulaşan oyunda etkinliğin de büyük alaka çekmesi bekleniyor.


    Önceki Haber
    GTA 6'nın Yakında Duyurulacağı İddiaları Gerçek mi?

    GTA 6'nın Yakında Duyurulacağı İddiaları Gerçek mi?

    4 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Super Bowl'da Açıklanabilir mi?Son yıllarda oyunseverlerin en oldukça merak ettiği, en oldukça beklediği yapımlar içinde başı çeken isim şüphesiz Grand Theft Auto 6. 2013 senesinde çıkan GTA 5 hâlâ oldukça popüler olsa da, oyunseverler hikayenin bir sonraki aşamasını merak ediyor.Serinin hayranları, yeni oyunun bu senenin NFL Super Bowl mücadelesinde açıklanmasını bekliyor. Bu söylenti 2020 senesinde da çıkmış sadece oyunseverler hayal kırıklığına uğramıştı. Bu yıl deGeçen sene çıkan söylentiler

    Sonraki Haber
    Resident Evil Village Lady Dimitrescu'nun Boyu Açıklandı

    Resident Evil Village Lady Dimitrescu'nun Boyu Açıklandı

    4 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Lady Dimitrescu Kaç Metre UzunluktaKorku oyunlarını seven oyuncular, bir süredir Capcom'dan gelecek yeni haberlere kulak kesilmiş durumdalar. Bunun nedeniyse, firmanın yeni bir Resident Evil oyunu üstünde çalışmalarını sürdürüyor oluşu. Geçtiğimiz günlerde oyunla alakalı ayrıntılı açıklamalar yapmış olup Resident Evil Village olarak isimlendirilecek bu oyunun tanıtım videosunu gösteren Capcom, şimdiyse oyundaki bir karakterle alakalı yeni açıklamalarda bulundu.Capcom'un hakkındaki izahat yapmış

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim