Crysis Remastered Duyuruldu.

    Crysis Remastered Duyuruldu.

    Crysis Remastered Duyuruldu. Crysis Remastered Ne Zaman Çıkacak?

    Crysis Remastered Teaser Yayınlandı.


    Crysis Remastered, gördüğümüz kadarıyla kazara Crytek'in web sitesinde sızdırıldı . Sayfa artık yok, ancak ekran görüntüleri tüm sosyal medyaya yayılmış durumda. Crysis Remastered ile alakalı 2 adet fotoğrafı sizlerle paylaştık.


    Crysis Remastered Duyuruldu.


    Crysis Remastered Duyuruldu.


    Crysis Remastered Ne gibi Değişikliklerle Karşımıza Çıkacak?


    Sitedeki resmi açıklamaya göre, Crysis Remastered "yeni grafik özellikleri", daha kaliteli dokular ve "CRYENGINE'ın yerel donanımı ve API-agnostik ışın izleme çözümüne" sahip olacak.

    Crysis serisi bildiğimiz gibi ivmesini kaybetti, ancak orijinalinde hala bazı parlak kaotik, sandbox aksiyon parçaları var. Ancak sadece ışın izlemenin eklenmesiyle 12 Yıl sonra başarıya ulaşabilecek mi?


    Crysis Remastered Çıkış Tarihi Ne Zaman? Crysis Remastered Fiyatı Ne Kadar Olacak?


    Crytek firması Crysis Remastered'ın çıkacağını resmen doğruladı. Çıkış tarihi henüz yayınlanmadı fakat Crysis'in web sitesinde YAKINDA çıkacağı belirtiliyor. Fiyat ile ilgili bir bilgi henüz ortaya çıkmış değil.



    Önceki Haber
    Steam TRADE URL Nasıl Oluşturulur?

    Steam TRADE URL Nasıl Oluşturulur?

    4 yıl önce 2 dk okuma süresi

    Öncelikle steam hesabınıza girin. Ardından aşağıda kırmızı kutucuk içine alınmış profil isminize ardından da envanter butonuna tıklayın.Açılan ekranda takas teklifleri yazan butona tıklayın.Ardından Kimler Bana Takas Teklifi Gönderebilir? butonuna tıklayın ve en altta bulunan üçüncü parti siteler için geçerli olan url'yi kopyalayın ve sitemizin sizden istediği bilgi kutucuğuna yapıştırın. İsterseniz yeni bir URL de oluşturabilirsiniz.İşlem bu kadar basitti. İtemsatış.com İyi alışverişler diler.

    Sonraki Haber
    PUBG Mobile nedir?

    PUBG Mobile nedir?

    4 yıl önce 4 dk okuma süresi

    PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS, klasik PUBG deneyimini resmi ve onaylı bir şekilde eksiksiz olarak mobil platforma taşıyan savaş ve hayatta kalma oyunudur. Tencent gaming buddy emulator indirerek pubg mobile oynayabilirsiniz.Yüzlerce oyuncunun hayatta kalma mücadelesi verdiği bu zorlu savaş alanına paraşütle inin, aşırı gerçekçi savaş mekaniklerini ve kontrolleri deneyimlerken orijinal oyundan aşina olduğunuz heyecan verici savaş özelliklerini keşfedin. Araçların girdiği tümseğe, binaya ve harita

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim