%0 Komisyon Kampanyası! BDO, Knight Online, Wild Rift Satışlarında Kampanya!

    %0 Komisyon Kampanyası! BDO, Knight Online, Wild Rift Satışlarında Kampanya!

    KAMPANYA SONA ERMİŞTİR, İLGİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.




    Şubat ayı boyunca seçili 3 kategoride %0 komisyon fırsatı!

    Türkiye'nin en büyük oyuncu pazarı, hesap ve item satış sitesi itemsatış.com kampanyalarına ara vermiyor! Aşağıdaki 3 kategorideki ilan satışlarınızdan hiç komisyon alınmayacak.


    İşte %0 komisyon kampanyası olan kategoriler:

    • Black Desert Online
    • Knight Online
    • Wild Rift


    Black Desert Online hesap, item ve gold satışı %0 komisyon

    Popüler MMORPG oyunundaki ilan satışlarınızda şubat ayı boyunca %0 komisyon fırsatını kaçırmayın! Hesap, item, gold satışlarınızı hiç komisyon ödemeden gerçekleştirin ve bakiyenizi kartınıza çekin.


    Knight Online ring, item ve gb satışı %0 komisyon

    En eski MMORPG oyunlarından olan ve oyuncular arasında efsane olarak görünen Knight online kategorisinde yapacağınız satışlarda %0 komisyon fırsatı! Ring, item, hesap ve gb satışlarınızdan hiç komisyon alınmaz ve kesinti olmadan bakiyenizi kartınıza çekebilirsiniz.


    Wild Rift hesap satışı %0 komisyon

    League of Legends'in mobil versiyonu olan Wild Rift mobil oyun sektörüne çok hızlı bir giriş yaptı. Şubat ayı boyunca yapacağınız Wild Rift hesap satışlarından hiç komisyon alınmaz. Hemen %0 komisyon fırsatından faydalan ve gerçek para kazanmak için ilk adımı at!


    Aşağıdaki linklerden merak ettiğinizi soruların cevabına ulaşabilirsiniz.


    UYARI!

    Bu kategorilerde özel resim olmadan veya başka bir kategoriye ait ilan satışı yapmanız durumunda %7 komisyon alınacak ve hesabınız kapatılacaktır. Lütfen kampanya kurallarına uyalım.


    Önceki Haber
    WİLD RİFT 2.1 YAMASI GELİYOR!

    WİLD RİFT 2.1 YAMASI GELİYOR!

    4 yıl önce 6 dk okuma süresi

    2.1 Yaması Ne Zaman GelecekŞubat ayında başlayıp mart sonuna kadar devam edecek 2.1 Yaması'nda gelecek içeriklerin önizlemelerini paylaşılıyor. Tüm içerikler 2.1 Yaması boyunca oyuna gelecek. Ayrıca denge ayarlamaları ve hata gidermeleri için üç yama daha (2.1a, 2.1b ve 2.1c) çıkaracaklarını bizlere söylemektedirler.Şubat Ayı2.1 Yaması'nda son karşılaşmalarınızı izleme ve arkadaşlarınızın oyunlarını ve özel oyunları izleyebilme özelliği ekleniliyor.Ay Canavarı Etkinliği GeliyorLoL 2021 Canlı Yay

    Sonraki Haber
    Yağmacı Vandal ve Asil Vandal Kaç VP?

    Yağmacı Vandal ve Asil Vandal Kaç VP?

    4 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Asil Vandal kaç vp?Asil Vandal 1775 VP karşılığında VALORANT oyun içi mağazada satılmaktadır. En popüler VANDAL skinleri arasında bulunan Prime Vandal kalitesine göre gayet uygun bir fiyata sahip.En çok tercih edilen Vandal kaplamasından biri olan Asil Vandal'ı satın alabilmeniz için gerekli olan 1775 VALORANT Points VP'yi sitemizden alabilirsiniz, link aşağıda.Hemen bu linkte tıkla ve %18 indirimli VALORANT VP satın al.Yağmacı Vandal kaç VP?Yağmacı Vandal 1775 VP karşılığında VALORANT mağazasın

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim