Brawl Stars Piyasaya Sürülmesinden Bu yana 1 Milyar Dolar Geliri Aştı

    Brawl Stars Piyasaya Sürülmesinden Bu yana 1 Milyar Dolar Geliri Aştı

    Brawl Stars, analiz şirketi Sensor Tower’ın tahminlerine göre 2018’de piyasaya sürülmesinden bu yana 1 milyar doların üzerinde gelir elde etti. Bu istatistik, oyununu bir milyar doların üzerinde gelir elde eden dördüncü Supercell oyunu yapıyor. Diğer üç oyun Clash of Clans, Clash Royale ve Hay Day olmuştu detaylar açıklamada.

     1 Milyar Dolar Geliri Aşılması

    Brawl Stars, yaklaşık 526 milyon dolar gelir elde ederek muhteşem bir 2020 geçirdi. Bu sayı, oyunun Haziran 2020’de yüksek kazançlı Çin pazarında piyasaya sürülmesiydi. Haziran ayından bu yana, Çin’deki Apple kullanıcıları oyuna şimdiden 100 milyon doların üzerinde para harcadılar ve bu da onu Brawl Stars için gelir yaratma açısından üçüncü en iyi ülke haline getirdi. .


    Bununla birlikte, gelirin çoğu, toplam gelirin 143,5 milyon dolarını (yüzde 14,2) oluşturan Amerika Birleşik Devletleri’nden geldi. İkinci sırada 138,5 milyon dolar ile toplam gelirin yüzde 13,7’sini oluşturan Güney Kore var.


    Gelirin yaklaşık yüzde 53,8’i Google Play Store’dan geldi. Apple’ın App Store’u ise yüzde 46,2’lik bir paya sahip.


    Bugüne kadar, Brawl Stars dünya çapında 265 milyon kez indirildi. Bunların çoğu, oyunun yaklaşık 30 milyon kez indirildiği Rusya’dan geliyor. İkinci sırada, toplam indirmelerin 24,3 milyonu ile Brezilya yer alıyor. Türkiye 19 milyon indirme ile üçüncü sırada yer alıyor.


    Brawl Stars Piyasaya Sürülmesinden Bu yana 1 Milyar Dolar Geliri Aştı



    Önceki Haber
    VALORANT Vitrinde Ufuk Koleksiyonu Satışta

    VALORANT Vitrinde Ufuk Koleksiyonu Satışta

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Ufuk Koleksiyonu kaç VP?Ufuk Koleksiyonu VALORANT oyun içi mağaza üzerinden 4270 VP karşılığında satışa sunuldu. Hemen itemsatış.com üzerinden %15 indirimli VALORANT VP satın al ve ufuk koleksiyonuna sahip ol! 4400 VP 216₺ yerine 183.60₺ fiyatından satışta.Koleksiyon içeriği ve tekil fiyatlarUfuk Vandal kaç VP?Ufuk Vandal 1275 VP karşılığında VALORANT oyun içi mağazada satılmaktadır.Ufuk Spectre kaç VP?Ufuk Spectre mağazada 1275 VP den satışa sunulmaktadır.Ufuk Frenzy kaç VP?Ufuk Frenzy 1275 VP

    Sonraki Haber
    WİLD RİFT 2.1 YAMASI GELİYOR!

    WİLD RİFT 2.1 YAMASI GELİYOR!

    3 yıl önce 6 dk okuma süresi

    2.1 Yaması Ne Zaman GelecekŞubat ayında başlayıp mart sonuna kadar devam edecek 2.1 Yaması'nda gelecek içeriklerin önizlemelerini paylaşılıyor. Tüm içerikler 2.1 Yaması boyunca oyuna gelecek. Ayrıca denge ayarlamaları ve hata gidermeleri için üç yama daha (2.1a, 2.1b ve 2.1c) çıkaracaklarını bizlere söylemektedirler.Şubat Ayı2.1 Yaması'nda son karşılaşmalarınızı izleme ve arkadaşlarınızın oyunlarını ve özel oyunları izleyebilme özelliği ekleniliyor.Ay Canavarı Etkinliği GeliyorLoL 2021 Canlı Yay

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim