Steam Oyun Festivali 3 Şubat'ta Gelecek

    Steam Oyun Festivali 3 Şubat'ta Gelecek

    Steam Oyun Festivali gelecek ayın başlarında geri dönerken, 500'den fazla oyunun parasız demosu ve geliştirici yayınları ile faaliyet oldukca hareketli geçecek detaylar açıklama kısmında.

    Oyun Festivali Geri Geliyor

    Oyun pazarı büyüdükçe platformlar da kendilerine yeni özellikler katmaya başladı. Hatta Discord, Twitch benzer biçimde birtakım toplumsal medya platformlarının ana kullanıcı kitlesini oyunseverler oluşturmuştu. Firmalar, oyuncuların kendi platformunda sosyalleşmesini arzuluyor.

    Steam de geliştiriciler ile oyuncuların bir araya geldiği, yeni oyunların denenebildiği oyun festivalleri vasıtasıyla oyuncular ile olan bağını kuvvetlendirmeye çalışıyor. Yılın ilk etkinliğinin zamanı belli oldu.


    Yılın ilk oyun festivali 3 Şubat'ta başlamış olacak ve 9 Şubat'a kadar devam edecek. Etkinlik kapsamında 500'den fazla parasız oyun demosu oyunseverlerin beğenisine sunulacak. Ayrıca muhtelif geliştiriciler de canlı yayınlarla oyuncuların karşısında olacak.

    Etkinlik için hazırlanan bilgilendirme videosuna baktığımızda birtakım yapımların da etkinlikle beraber geri dönmeye hazırlandıklarını görüyoruz. Bloodroots, The Riftbreaker benzer biçimde tanıdık oyunların haricinde Genesis Noir ve Shady Knight benzer biçimde yeni yapımlar, bu tanıtımda öne çıkan adlar içinde yer alıyor.


    Fragmanda alımlı öteki yapımlar içinde ise Windjammers 2, Blunt Force, Children of Silentown ve Nartia Boy şeklinde yapımlar yer alıyor. Daha önceki etkinliklerde demolar kısa bir süreliğine oyunculara aleni olmuştu. Muhtemelen bu kere da vaziyet değişik olmayacak.


    Steam oyun festivalinde değişik yapımların demolarına erişebilecek olmak, yaklaşmakta olan dönemsel indirimler öncesinde de oyunseverlere destek olacak ve yol gösterecektir. Böylece oyunlara para vermeden önce, yasal bir halde tecrübe etmek olası olacak.İstek listeleri daha doğru şekillendirilebilecek.

    Etkinlik 9 Şubat'ta sona erecek. Steam'in önümüzdeki birkaç günlük süreçte yeni oyunların içerikleri ve hangi yapımcıların oyunseverlerin karşısına çıkacağını da açıklaması bekleniyor. Bakalım platform bizlere yeni etkinlikte ne şeklinde etkinlikler ve ne şeklinde oyunlar sunacak?


    Uygun fiyatlara Steam Cüzdan kodu için Buraya tıklayınız.


    Önceki Haber
    League of Legends Viego Rün ve Build Rehberi

    League of Legends Viego Rün ve Build Rehberi

    3 yıl önce 7 dk okuma süresi

    League of Legends Nedir?League of Legends Riot Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan Moba türünde dünyanın en çok oynanan oyunlarından biridir. Oyunun amacı rakibin merkez üssünü yıkmak ve zafere ulaşmaktır. Beşerli iki takımdan oluşan bu oyunda 150'den fazla şampiyon arasından tercih yapılarak, kendinize özgü eşya düzeni oluşturduğunuz ve rakibin kulelerini yıkarak onları bozguna uğrattığınız rekabetçi çevrimiçi bir oyundur.Viego Mahvolmuş Kral Kimdir?LoL’ün yeni sezonunun çıkmasıyla bera

    Sonraki Haber
    Valorant Guardian Tüfek Rehberi

    Valorant Guardian Tüfek Rehberi

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Valorant Guardian Özellikleri Nelerdir?Guardian, diğer tüfeklere kıyasla 2.400 gibi makul bir fiyata oturan yarı otomatik bir tüfek. Guardian, tek yarı otomatik tüfek olması ve 1.5x yakınlaştırma ile diğer tüfeklere kıyasla mermi başına en yüksek hasara sahip olmasıyla benzersizdir.Guardian, yarı otomatik olmasına rağmen, saniyede 6,5 mermi ile makul derecede hızlı ateş edebilir. Guardian, mermi başına verdiği hasarla bir yönden parlıyor. Herhangi bir aralıkta bacaklara 4, vücuda 3 ve başa 1'dir

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim