League of Legends Viego Rün ve Build Rehberi

    League of Legends Viego Rün ve Build Rehberi

    Bu rehberimizde League of Legends oyunundaki Viego adlı şampiyonun detaylı Rünlerini ve Build'lerinin rehberini paylaşacağız, detaylar aşağıda.

    League of Legends Nedir?

    League of Legends Riot Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan Moba türünde dünyanın en çok oynanan oyunlarından biridir. Oyunun amacı rakibin merkez üssünü yıkmak ve zafere ulaşmaktır. Beşerli iki takımdan oluşan bu oyunda 150'den fazla şampiyon arasından tercih yapılarak, kendinize özgü eşya düzeni oluşturduğunuz ve rakibin kulelerini yıkarak onları bozguna uğrattığınız rekabetçi çevrimiçi bir oyundur.


    Viego Mahvolmuş Kral Kimdir?

    LoL’ün yeni sezonunun çıkmasıyla beraber 2021 sezonu canlı yayından bu ara League of Legends dünyasının en bilindik karakterlerinden biri olan Mahvolmuş Kral yani Viego yeni sezon ile beraber geldi. Bir çoğu oyuncu onu sadece bir eşya ile tanıdı halk arasında defalarca adı söylendi ve kendisinin şu ana kadar en büyük tasarımlardan birine sahip olduğu tartışılıyor. Aradan zaman geçtikçe oynanışı ve gittikçe ilerleyen bilinirliliği devam etmektedir.

    League of Legends Viego Rün ve Build Rehberi

    Mahvolmadan Önce Viego


    Viego'nun Geleceği

    Elimizdeki bilgiler ışığı ile Viego'nun bu sene içerisinde yapacakları herkesi heyecanlandırıyor nedeni ise LoL 2021 sezonu tanıtımında gelecek Üç yeni şampiyon ile bağlantısı olacak ve ilerleyen aylarda bizlere Kendi Oyunu sunulacaktır.

    League of Legends Viego Rün ve Build Rehberi


    Viego Full Build, Almanız Gereken Eşyalar

    • Mahvolmuş Kralın Kılıcı
    • Atiklik Çizmeleri
    • Üçlü Kuvvet
    • Tahsildar
    • Sterak'ın Güvencesi
    • Koruyucu melek


    Viego'nun Karşısında Güçlü Olan Şampiyonlar

    Aşağıdaki şampiyonlar Viego'nun karşısında koridorda oldukça güçlüdür.

    • Olaf
    • Amumu
    • Gragas
    • Jax

    Viego'nun Güçlü Olduğu Şampiyonlar

    • Kayn
    • Hecarim
    • Kha'Zix
    • Lee Sin


    Viego Rünleri

    League of Legends Viego Rün ve Build Rehberi


    Viego Oynanışı

    Viego saldırı gücüne dayalı bir ormancıdır. Viego oynayabilmeniz için öncelikle şunu söylememiz gerekir bu şampiyonu oynayabilmek için bütün şampiyonları bilmeniz gerekli nedeni ise pasifi her katletme ve asist olduğunda rakibin parlayan cesedi belirir tıkladıktan sonra artık o şampiyonun eşyalarını ve yeteneklerini kullanabilirsiniz ama yalnızca 10 saniye geçerli. Q yeteneğinin aktifi kılıcını önündeki duran tüm birimlerin içinden geçerek hasar verir mantığı ise pasifindedir Q'nun pasifi her şampiyona yetenek tutturmanızın sonucu Çift Vuruş özelliği kazandırır bu özellik sayesinde Viego hızlı kombolar yapabilir hızlı saldırılar gerçekleştirebilir ve çok fazla can çalabilir. W yeteneği ise atılma esnasında sadece bir birime vuran bir sis parçası savurur bu savurmanın sonucu rakibiniz sersemletir eğer yeteneğe ne kadar basılı tutarsanız o kadar çok sersemletir. E'si ise nerdeyse tüm haritayı çevreleyen bir sis atar bu sisi doğru konumdaki bir duvara atmanızın sonucu sis ile beraber yürüdüğünüz vakit görünmezlik hareket hızı ve saldırı hızı kazanırsınız baskınlar için ideal bir yetenektir.


    Ultisi ise bir alana atılarak çevresindeki tüm rakiplere hasar verebilir rakibiniz canı ne kadar düşükse daha çok hasar verir aynı zamanda bu yeteneği rakibinizi ele geçirdikten sonra bekleme süresi sıfırlanır ve birden çok kez kullanabilirsiniz. Baskına gideceğiniz zaman E yeteneğiniz ile ilave hareket hızı ve görünmezlik kazanın ardından W yeteneğiniz ile beraber rakibi sersemletmek için atılın ve bu sayede Q'nun pasifi ile beraber Çift Vuruş özelliği rakibinizi anında katledebilirsiniz bundan sonrası bedenlerine girdiğiniz rakiplerden bir nebze can kazanabilirsiniz bundan sonrası iş değişiyor Takım Savaşlarında rakiplerinizi katletmek için sık sık E yeteneğinizi kullanın bitirici darbeyi vurduktan rakibin cesedini ele geçirin ve yeteneklerinden faydalanın işiniz bittikten sonra R yeteneğiniz sıfırlanacaktır ve böylelikle birden fazla rakibe ölümcül darbeyi koyabilir ve zafere ulaşabilirsiniz.

    League of Legends Viego Rün ve Build Rehberi

    Mahvolmuş Kral, Viego'nun Hikayesi

    Viego bir zamanlar, artık çoktan unutulmuş bir ülkenin kralıydı. Bin yıldan uzun zaman önce, ölen eşini diriltmeye çalışırken Afet olarak bilinen ve kendi sonunu da getiren büyülü felaketi tetikledi. Yüzyıllar önce ölmüş kraliçesine duyduğu saplantılı özlemin acısını çeken, güçlü bir hortlağa dönüşen Viego artık Mahvolmuş Kral. Ölümcül Harrowing'leri kontrol ediyor, bir gün Isolde'sini iyileştirebilecek bir şey bulmak için Runeterra'nın altını üstüne getiriyor ve zalim, kırık kalbinden Kara Sis yayılırken karşısına çıkan her şeyi yok ediyor.


    Viego Motnaj Videosu


    İtemsatış'tan %15 indirimli RP satın almak için tıkla.


    Önceki Haber
    Valorant Prizma II (2) koleksiyonu vitrinde

    Valorant Prizma II (2) koleksiyonu vitrinde

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Prizma II (2) KoleksiyonuVALORANT mağazasının vitrin bölümünde şu an satışta olan prizma 2 koleksiyonunu satın alarak, 5 silah kostümüne indirimli şekilde sahip olabilirsiniz. Yalnızca 2930 VP ödeyerek bu paketi satın alabilirsiniz, %15 indirimli güvenilir Valorant Points VP satın almak için tıklayın.Koleksiyon içeriğiPrizma VandalPrizma StingerPrizma SheriffPrizma ShortyPrizma BuckyKaplamaların tekil satış fiyatıBu silah skinlerini paket halinde satın almak zorunda değilsiniz, dilerseniz tek bi

    Sonraki Haber
    Steam Oyun Festivali 3 Şubat'ta Gelecek

    Steam Oyun Festivali 3 Şubat'ta Gelecek

    3 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Oyun Festivali Geri GeliyorOyun pazarı büyüdükçe platformlar da kendilerine yeni özellikler katmaya başladı. Hatta Discord, Twitch benzer biçimde birtakım toplumsal medya platformlarının ana kullanıcı kitlesini oyunseverler oluşturmuştu. Firmalar, oyuncuların kendi platformunda sosyalleşmesini arzuluyor.Steam de geliştiriciler ile oyuncuların bir araya geldiği, yeni oyunların denenebildiği oyun festivalleri vasıtasıyla oyuncular ile olan bağını kuvvetlendirmeye çalışıyor. Yılın ilk etkinliğinin

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim