Tuğkan Elraen Gönültaş kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Twitch kanalı

    Tuğkan Elraen Gönültaş kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Twitch kanalı

    Twitch.tv yayıncısı Tuğkan Gönültaş (Elraen) kimdir? kaç yaşında, nereli, sosyal medya hesapları, ilişki durumu ve hayat hikayesinin kısa özetini sizler için yayınlıyoruz.


    Tuğkan "Elraen" Gönültaş kimdir?

    Elraen, 1987 İstanbul doğumludur, 1.89 boyu ve fiziği dikkat çeken özelliklerindendir. Eğitim hayatını İstanbul'da sürdürmüştür ve Yeditepe Üniversitesi mezunudur. Birkaç yıllık Amerika macerasından sonra oldukça fazla tecrübe edinerek Türkiye'ye geri dönmüştür.


    Çoğumuz onu Youtube'daki karınca çiftliğim kanalından tanıyoruz. Tuğkan "Elraen" Gönültaş bu kanalda egzotik hayvanlarla ilgili videolar paylaşmaktaydı. Karıncalar, tarantula ve yılanlar gibi hayvanlara karşı özel ilgisi vardır ve bu ilgiden dolayı sahip olduğu tecrübeleri kanalı üzerinden izleyicilerine aktarmıştır.


    Youtube macerasından sonra Twitch.tv platformundaki macerasına başlayan Elraen, bir süre boyunca kısıtlı sayıda izleyiciye sahipti. Sonrasında JTG adlı yarışmaya katılmış ve bu yarışmayı kazanarak kendisini daha fazla kişiye ifade edebilme şansı yakalamıştır. Çok yakışıklı olmasının yanı sıra anlattığı anı ve hikayelerle izleyicilerinin dikkatini çekebilmeyi başarmıştır. Son zamanlarda yaptığı GTA 5 role play yayınlarıyla sadece Türkiye değil Dünya üzerinde en çok izlenen yayıncılardan biri olmayı başarmıştır.

    Tuğkan Elraen Gönültaş kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Twitch kanalı


    Elraen sevgilisi var mı?

    Elraen'in şu anda bilinen bir ilişkisi yok, kendisi olsa da duyurmayacağını düşündüğümüz birisi. Tuğkan Gönültaş'a gelecekteki ilişkilerinde mutluluklar dileriz.


    Elraen ne kadar para kazanıyor

    Tuğkan "Elraen" Gönültaş şu anda Türkiye'nin en çok izlenen yayıncısıdır. Yayınları 25-35 bin anlık izleyici tarafından takip edilmektedir. Bu sayı Türkiye ortalamasının oldukça yukarısındadır ve takipçileri tarafından çok sevildiği için oldukça iyi miktarda bağış gelmektedir. Bağış ve abonelerin toplamında Türkiye standartlarına göre çok güzel bir miktar kazandığını düşünmekteyiz. Elraen'e yayın hayatında başarılar ve mutluluklar dileriz.


    Elraen Twitch.tv izlenme, abone ve takipçi istatistikleri

    • 28 Ocak 2021 güncel takipçi sayısı 1,946,578
    • 28 Ocak 2021 güncel toplam izlenme sayısı 48,339,362


    Tuğkan "Elraen" Gönültaş sosyal medya hesapları

    Aşağıdaki linklerden yayıncının tüm sosyal medya hesaplarına ulaşabilir ve destek vermek isterseniz takip edebilirsiniz.


    Tuğkan Elraen Gönültaş kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Twitch kanalı


    Tuğkan Elraen Gönültaş kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Twitch kanalı


    Önceki Haber
    The Day Before Efsane Bir video ile Duyuruldu!

    The Day Before Efsane Bir video ile Duyuruldu!

    4 yıl önce 6 dk okuma süresi

    The Day Before İncelemesi ve Sistem GereksinimleriThe Day Before 5 dakikaya yakın her detayı ayrı güzel bir video ile duyuruldu. MMO ve hayatta kalma türündeki oyunun en dikkat çekici özelliği ise açık dünya haritasında salgın ve diğer oyuncular ile mücadele etmeniz.Steam sayfasında yer alan bilgilere göre oyun amerikanın ortasında geçiyor ve enfeksiyon sonrası bir dünyayı konu alıyor, enfeksiyon  sonrası dünyada bir avuç insan kalmıştır ve bir yiyecek sıkıntısından birbirini öldürecek düzeye ge

    Sonraki Haber
    Valorant Bulldog Tüfek Rehberi

    Valorant Bulldog Tüfek Rehberi

    4 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Bulldog Özellikleri Nelerdir?Bulldog tam otomatik bir tüfek ve oyundaki üç tam otomatik tüfek arasında en ucuz olanıdır. Şarjörü 24 mermi tutar. İyi bir ateş oranına ve 3 turluk bir alternatif ateşe sahiptir. Başa 2, vücuda veya bacaklara 5 vuruştur. Bulldog'un da diğer tüfekler gibi ADS'si var.Bulldog, 2100'deki diğer tam otomatik tüfeklere kıyasla nispeten düşük bir maliyete sahip olmasıyla benzersizdir. Bu, ekibinizin parası yoksa, eko mermiler için faydalı bir güç satın almasını sağlar. Anca

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim