Xbox Game Pass 18 Milyon Abone Sayısına Ulaştı

    Xbox Game Pass 18 Milyon Abone Sayısına Ulaştı

    Microsoft, oyunculara yüzlerce oyunu sunmuş olduğu Xbox Game Pass hizmetinin 18 milyon aylık aboneye ulaştığını açıkladı. Bu rakam Nisan ayında 10 milyon, Eylül ayındaysa 15 milyondu detaylar açıklama kısmında.

    Büyük bir Yükseliş Yaşandı

    Microsoft, hem Xbox konsol aktörleri bununla birlikte PC kullanıcılarının kullanabileceği devasa bir hizmet başlatmıştı. Bu hizmet, günümüzde birçok oyuncunun kullandığı Xbox Game Pass'ti. Hizmete abone olan oyuncular, Microsoft'un kendilerine sunmuş olduğu yüzlerce oyunu her ay bir miktar ücret ödeyerek oynayabiliyorlardı.

    Microsoft'un Xbox Game Pass hizmeti, son açıklanan rakamlara bakılırsa fazlasıyla başarı göstermiş bir biçimde oyun dünyasında yer almaya devam ediyor. Şirket, bugün yapmış olduğu açıklamada Xbox Game Pass'in aylık abone sayısının 18 milyona ulaştığını duyurdu. Hizmet, bilhassa geçtiğimiz aylarda yoğun istek gördü. Ayrıca Xbox Live'ın da toplamda 100 milyon etken kullanıcıya eriştiği belirtildi.


    Microsoft, Xbox Game Pass'in aylık abone sayısını son olarak 2020 yılının eylül ayında açıklamıştı. Bu açıklamada hizmetin 15 milyon kullanıcıya eriştiği belirtilmişti. Yani Xbox Game Pass, geride bıraktığımız 3 ay arasında 3 milyon abone kazanmayı başardı. Bir öteki deyişle şirket, Eylül 2020'ye kadar kazanılmış olduğu abone sayısının beşte birini yalnızca 3 ayda kazandı.

    Koronavirüsün tesirini dünya çapında şiddetli bir halde gösterdiği Nisan 2020 dönemindeyse Xbox Game Pass, 10 milyon oyuncuya ev sahipliği yapıyordu. Microsoft, hem eve kapanan oyuncular bununla beraber hizmete eklediği oyunlar ve EA Access ile beraber hizmetin çekiciliğini artırdı.

    Xbox Game Pass 18 Milyon Abone Sayısına Ulaştı

    Video oyunlarının fiyat etiketleri bilhassa yeni nesil oyunlarda bir fazlaca artmış durumdayken Microsoft'un sunmuş olduğu bu hizmet, oyuncuların paradan tutum etmelerindeki en büyük etmenlerden biri oldu. Şirket, sunmuş olduğu abonelik paketleriyle her türlü oyuncuya hitap eder duruma geldi.


    Konsol oyuncuları, Xbox Game Pass hizmetine ayda 29,99 TL ödeyerek haiz olabiliyorlar. Sunulan oyunları PC platformunda oynamak isteyenler de aynı tutara doğal olarak tutuluyor. Daha fazla içerik ve EA Play hizmetinin dâhil olduğu ve hem konsol aynı zamanda PC'de kullanabilen Ultimate aboneliğiyse ayda 44,99 TL'ye alınabiliyor.


    Önceki Haber
    İslam Rammus53 Ekşioğlu kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Twitch kanalı

    İslam Rammus53 Ekşioğlu kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Twitch kanalı

    4 yıl önce 4 dk okuma süresi

    İslam Rammus53 Ekşioğlu Kimdir?11 Mart 1995'te İstanbul'da dünyaya gelen İslam "Rammus53" Ekşioğlu aslen Rizelidir. Twitch.tv de fenomen olan yayıncının en çok rehavet gören özelliği ise komik bir şivesi olsmasıdır, kendisi yayınlarında izleyenlerini güldürmeyi fazlasıyla başarmaktadır.Kendisi liseyi bitirdikten sonra hemen iş hayatına atılmış ve çeşitli işlerde çalışmıştır. Fakat daha farklı şeyler yapmak isteyen İslam Ekşioğlu, ‘Twitch’ adlı canlı yayın platformunu keşfetmiştir. 2015 Yılından

    Sonraki Haber
    The Day Before Efsane Bir video ile Duyuruldu!

    The Day Before Efsane Bir video ile Duyuruldu!

    4 yıl önce 6 dk okuma süresi

    The Day Before İncelemesi ve Sistem GereksinimleriThe Day Before 5 dakikaya yakın her detayı ayrı güzel bir video ile duyuruldu. MMO ve hayatta kalma türündeki oyunun en dikkat çekici özelliği ise açık dünya haritasında salgın ve diğer oyuncular ile mücadele etmeniz.Steam sayfasında yer alan bilgilere göre oyun amerikanın ortasında geçiyor ve enfeksiyon sonrası bir dünyayı konu alıyor, enfeksiyon  sonrası dünyada bir avuç insan kalmıştır ve bir yiyecek sıkıntısından birbirini öldürecek düzeye ge

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim