Assassin's Creed Valhalla Duyuruldu. Çıkış Tarihi ve Fiyatı Belli Oldu.

    Assassin's Creed Valhalla Duyuruldu. Çıkış Tarihi ve Fiyatı Belli Oldu.

    Assassin's Creed Valhalla Duyuruldu. Çıkış Tarihi ve Fiyatı Belli Oldu.

    Assasin's Creed Valhalla Fragman



    Assasin's Creed Serisinin yeni çıkacak olan oyunun adı belli oldu. Assasin's Creed Valhalla oyununda 9. Yüzyıldaki bir viking klanının lideri olarak oynayacağız. Karakterimizi ister erkek, ister kadın olarak seçebiliyoruz. Assasin's Creed Valhalla 9. Yüzyıl İngiltere, Viking mücadelesini konu alıyor.


    Assasin's Creed Valhalla da Assasin's Creed Odyssey Gibi RPG Türünde Mi?

    Assassin's Creed Odyssey, alışık olduğunuz gizli aksiyon serisini tam gövdeli bir RPG deneyimine dönüştürerek, hikayenin seyrini değiştirebilecek diyalog ve oyuncu geliştirme seçenekleri eklemiştik. Seri için hoş bir değişiklik oldu, bu yüzden RPG sistemlerinin Valhalla'da devam edeceğini açıklamaktan mutluluk duyuyoruz.

    "Gelişmiş RPG mekaniği, karakterinizin büyümesini şekillendirmenize ve etrafınızdaki dünyayı etkilemenize olanak tanır,"


    Ubisoft tarafından yapılan açıklamalar bu şekildeydi. Yani Valhalla da RPG Oyunu tarzında ilerleyecek. Gizlilikten çok karakterinizi geliştirmekle uğraşacaksınız. Diyaloglar sizin seçimlerinize göre şekillenecek.


    Assasin's Creed Valhalla Ne Zaman Çıkacak? Assasin's Creed Valhalla Çıkış Tarihi? Assasin's Creed Valhalla Fiyatı


    Fragmanın sonunda gördüğümüz kadarıyla Assasin's Creed Valhalla 2020 yılının sonlarında PS5, PS4, Xbox Series X, Xbox One, PC için satışa sunulacak. 

    Oyun şimdiden Epic Games Store ve Uplay üzerinden 259 TL'den ön siparişe açılmış durumda. Oyunda Türkçe dil desteği bulunmayacağı bizi üzen bir detay oldu.


    Assasin's Creed Valhalla Steam Platformunda Olacak Mı?


    The Division 2'nin Steam yerine Epic Games Store'daki özel PC sürümünün ardından Ubisoft , gelecekte Epic Store'da "birkaç" oyun daha yayınlayacağını söylemişti . Şimdi Assassin's Creed Valhalla'nın onlardan biri olduğunu biliyoruz. Ayrıca oyun Ubisoft'un Uplay uygulamasında da mevcut olacak.



    Sonraki Haber
    Steam TRADE URL Nasıl Oluşturulur?

    Steam TRADE URL Nasıl Oluşturulur?

    4 yıl önce 2 dk okuma süresi

    Öncelikle steam hesabınıza girin. Ardından aşağıda kırmızı kutucuk içine alınmış profil isminize ardından da envanter butonuna tıklayın.Açılan ekranda takas teklifleri yazan butona tıklayın.Ardından Kimler Bana Takas Teklifi Gönderebilir? butonuna tıklayın ve en altta bulunan üçüncü parti siteler için geçerli olan url'yi kopyalayın ve sitemizin sizden istediği bilgi kutucuğuna yapıştırın. İsterseniz yeni bir URL de oluşturabilirsiniz.İşlem bu kadar basitti. İtemsatış.com İyi alışverişler diler.

    Sonraki Haber
    Crysis Remastered Duyuruldu.

    Crysis Remastered Duyuruldu.

    4 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Crysis Remastered Teaser Yayınlandı.Crysis Remastered, gördüğümüz kadarıyla kazara Crytek'in web sitesinde sızdırıldı . Sayfa artık yok, ancak ekran görüntüleri tüm sosyal medyaya yayılmış durumda. Crysis Remastered ile alakalı 2 adet fotoğrafı sizlerle paylaştık.Crysis Remastered Ne gibi Değişikliklerle Karşımıza Çıkacak?Sitedeki resmi açıklamaya göre, Crysis Remastered "yeni grafik özellikleri", daha kaliteli dokular ve "CRYENGINE'ın yerel donanımı ve API-agnostik ışın izleme çözümüne" sahip o

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim