Unreal Engine 4 ile Geliştirilen Bless Mobile, Android ve iOS İçin Yayınlandı

    Unreal Engine 4 ile Geliştirilen Bless Mobile, Android ve iOS İçin Yayınlandı

    Unreal Engine 4 motoruyla geliştirilen mobil oyun "Bless Mobile", iOS ve Android kullanıcılarının beğenisine sunuldu. MMORPG türündeki oyun, beş değişik kategorideki kişiliklerle cenk dolu bir rol yapma deneyimi sunuyor. Geliştirici ekip, lansmana hususi etkinlikler de düzenliyor.

    Akıllı telefonlar ve konsollar için geliştirdiği oyunlarla malum Joycity, en yeni mobil oyunu Bless Mobile'ı iOS ve Android kullanıcılarının beğenisine sundu. Bir süredir oyuncular tarafınca takdir edilen bir ön kayıt dönemi geçiren Bless Mobile, artık bütün mobil oyunseverler tarafınca deneyimlenebiliyor. MMORPG türündeki oyun, benzerlerine diş geçirmeyi başaracak şeklinde duruyor.


    Geliştirici takım tarafınca meydana getirilen açıklamalara nazaran Bless Mobile, Unreal Engine 4 motorunu kullanıyor. Bu da mobil oyunseverler için olası olan en iyi deneyimi sunuyor. Ayrıca oyun, Unreal Engine 4'ün sunmuş olduğu bütün genişletme imkanlarından yararlanıp, oyunseverlere ayrıntılarla dolu bir ortam oluşturmuş durumda. Oyuna artık herhangi bir karşılık ödemeden sahip olabiliyorsunuz.


    Unreal Engine 4 ile Geliştirilen Bless Mobile, Android ve iOS İçin Yayınlandı


    Bless Mobile oyununda karakter tarzı için, beş değişik kategori sunuluyor. Oyuncular, bu kategorilerdeki karakterlerden kendilerine en müsait olanı seçtikten sonrasında da karakterlerini derinlemesine özellikleriyle geliştirmeye başlıyorlar. Yapay zeka yahut reel oyunculara karşı gelmiş olarak savaşılacak rakiplere karşı elde edilecek üstünlük, karakterin geliştirilmesinin önünü açacak. Ayrıca oyuncular, kendilerine verilecek görevleri tamamlayarak da karakterlerini geliştirme imkanı yakalayacaklar.


    Oyunun ön kayıt programına dahil olan oyuncular, Bless Mobile'ın lansmanıyla beraber birtakım hususi avantajlardan faydalanabiliyorlar. Bu hususi avantajlar içinde 500 altın ve hususi bir karakter kemeri benzer biçimde şeyler bulunuyor. Ancak oyunla yeni tanışanları dışlamak isteyen geliştiriciler, oyunu erkenden indiren oyuncular için de oldukça sayıda faaliyet sunuyor. Bu etkinliklerde tamamlanacak görevler, ön kayıt dönemine dahil olan oyuncularla aradaki farkın kapatılmasını sağlayacak benzer biçimde görünüyor.


    Play Store'dan indirmek için tıklayın.

    İOS'tan indirmek için tıklayın.


    Önceki Haber
    Türk Şirketin Fırtınalar Estiren Mobil Oyunu Recontact London PC’ye Geliyor

    Türk Şirketin Fırtınalar Estiren Mobil Oyunu Recontact London PC’ye Geliyor

    4 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Steam Sayfası AçıldıÖzellikle son yıllarda oyun dünyası, sinematografik oyunların popülerlik kazanmasına tanık oldu. Türk oyun firma Recontact Games'se 2017 senesinde yayınladığı "Recontact Istanbul: Eyes of Sky" ile dünya genelinde ses getirmeyi başarmıştı. Sinematografik oyunların mobil platformlardaki ilk örneği olan oyun, dünya genelinde mühim ödüller toplamıştı.İlk olarak "Recontact: Istanbul" oyunuyla 2015 senesinde oyunculara hitap etmeye süregelen Recontact Games, yine ses getirecek bir

    Sonraki Haber
    Valorant Judge Shotgun Rehberi

    Valorant Judge Shotgun Rehberi

    4 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Judge Özellikleri Nelerdir?Judge, 1600 krediyle Valorant'ta en pahalı av tüfeğidir. Diğer pompalı tüfekler gibi yüksek düşüşle 12 mermi atar. 10 veya daha az metrede, bir zırhlı ajanı vurmak için 9 mermi gerekirken, 12 mermi vücuda vurursa 10-15 metrede gerekir. Kafaya isabet eden herhangi bir mermi iki kat hasar verir.Özellikleri;Tipi: ShotgunFiyatı: 1600 KrediŞarjör: 7Duvar Delme: OrtaAtış Modu: Tam OtomatikHasar: Gövde-17 Kafa-34 Bacak-14Skinleri;Judge DOT EXE - (VP İle satın alınamaz)Judge P

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim