Cyberpunk 2077 İçin Resmi Modlama Aracı Yayınlandı

    Cyberpunk 2077 İçin Resmi Modlama Aracı Yayınlandı

    Cyberpunk 2077'nin fena çıkışı nedeniyle gündemden düşmeyen CD PROJEKT RED, oyun için resmi modlama aracını yayınladı. Resmi modlama aracı yardımıyla oyuna daha ayrıntılı içerikler eklenebilecek detaylar açıklama kısmında.

    Cyberpunk 2077 için Modlama Aracı Yayınlandı

    Uzun senelerdir beklenen ve çıkmasıyla beraber hayal kırıklığı yaratması bir olan Cyberpunk 2077 için üçüncü parti modlar yayınlanmaya başlamıştı. Örneğin; oyunu üçüncü kişi gözünden oynayabildiğiniz bir mod yayınlanmıştı. Ancak artık üçüncü parti modlara gerek kalmayacak.


    Cyberpunk 2077'nin geliştirici stüdyosu CD PROJEKT RED, oyun için resmi modlama araçlarını yayınladı. Oyuncular, bu modlama araçları yardımıyla kendi hususi içeriklerini oluşturabilecekler. CDPR'dan meydana getirilen açıklamaya nazaran modlama araçları, oyunla beraber güncellenecek ki bu sayede herhangi bir uyumluluk problemi da yaşanmayacak.

    Cyberpunk 2077 İçin Resmi Modlama Aracı Yayınlandı

    Oyuna hususi vazife içerikleri eklemek benzer biçimde oldukça fazla şeyin yapılabileceği bu modlama aracı, geçtiğimiz günlerde gösterilen 1.1 yamasıyla beraber kullanıcılara sunuldu. Bu yamayla beraber oyun içinde karşılaşan yanlışlar ve çökme sorunlarının çözülmesi hedeflenmişti. Ancak vakalar CD PROJEKT RED'in istediği benzer biçimde gelişmedi.


    Yayınlanan 1.1 yamasıyla beraber birtakım kullanıcılar yeni sorunlarla karşılaşmaya başladıklarını ve çökme problemininin halen devam ettiğini dile getirdi. Yani stüdyo, Cyberpunk 2077 sahiplerini halen tam anlamıyla sevinçli edebilmiş değil. Dolayısıyla gözler yayınlanacak yeni yamalara ve güncellemelere çevrilmiş durumda.

    Oyun için ikinci büyük yama olan 1.2 yaması, şubat ayında yayınlanacak. Yayınlanacak olan bu 1.2 yamasıyla beraber karşılaşılan sorunların çözülüp çözülemeyeceğini ise yayınlandıktan sonrasında göreceğiz. Güncellemelerle beraber oyundaki problemler çözülebilirse oyuncular tarafınca geliştirilen modlarla beraber Cyberpunk 2077'den harbiden keyif almak olası hale gelebilir.


    Peki, siz bu mevzuda ile alakalı ne düşünüyorsunuz? Sizce CD PROJEKT RED, yamalar ve güncellemelerle Cyberpunk 2077'yi düşmüş olduğu yerden kaldırmayı başarabilecek mi? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.


    Önceki Haber
    Ferit wtcN Karakaya kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Twitch kanalı

    Ferit wtcN Karakaya kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Twitch kanalı

    4 yıl önce 7 dk okuma süresi

    Ferit "wtcN" Karakaya kimdir?12 Şubat 1993 tarihinde İstanbul Bakırköy'de hayat macerasına başlayan Ferit Karakaya çocukluğundan beri oyunlara meraklıydı. Hatta bu merakını profesyonelliğe taşımayı başaran şanslı kişiler arasındadır. ESPOR kariyerine Dark Passage ile başlayan wtcN sırasıyla HWA Gaming, AHRAZ E-spor, BPI E-spor, Number One formalarını giydi. Oynadığı dönemin en iyi oyuncuları arasında gösterilen wtcN bir olay sebebiyle e-spor kariyerini bırakmak durumunda kalmıştır. Oyuncular ara

    Sonraki Haber
    Werewolf: The Apocalypse - Earthblood sistem gereksinimleri açıklandı

    Werewolf: The Apocalypse - Earthblood sistem gereksinimleri açıklandı

    4 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Werewolf: The Apocalypse - Earthblood sistem gereksinimleri açıklanmış olduğu benzer biçimde oyuna ilişkin yeni bir oynanış videosu da yayınlandı. Cyanide Studios tarafınca geliştirilen Werewolf: The Apocalypse - Earthblood'un 4 Şubat 2021 tarihinde çıkacağı daha önce yapılan bir duyuru ile açıklanmıştı. Oyun Epic Games Store üstünden PC platformuna çıkmasının yanı sıra PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4 ve Xbox One benzer biçimde platformlara da çıkacak.Werewolf: The Apocalypse - Ear

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim