Ferit wtcN Karakaya kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Twitch kanalı

    Ferit wtcN Karakaya kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Twitch kanalı

    Twitch.tv yayıncısı Ferit Karakaya kimdir? kaç yaşında, nereli, sosyal medya hesapları, ilişki durumu ve hayat hikayesinin kısa özetini sizler için yayınlıyoruz.


    Ferit "wtcN" Karakaya kimdir?

    12 Şubat 1993 tarihinde İstanbul Bakırköy'de hayat macerasına başlayan Ferit Karakaya çocukluğundan beri oyunlara meraklıydı. Hatta bu merakını profesyonelliğe taşımayı başaran şanslı kişiler arasındadır. ESPOR kariyerine Dark Passage ile başlayan wtcN sırasıyla HWA Gaming, AHRAZ E-spor, BPI E-spor, Number One formalarını giydi. Oynadığı dönemin en iyi oyuncuları arasında gösterilen wtcN bir olay sebebiyle e-spor kariyerini bırakmak durumunda kalmıştır. Oyuncular arasında Elo boost olarak bilinen ve Riot Games kurallarına göre yasak olan bu suçu işleyen wtcN League of Legends oyunundan yasaklanmıştır ve bu sebeple yayıncılık kariyerine odaklanmıştır.


    Justin.tv ile yayın hayatına başlayan Ferit "wtcN" Karakaya canlı yayıncılar arasında en eskilerdendir. Justin.tv'nin kapanmasıyla birlikte Twitch.tv platformuna geçen ilk yayıncılardandır. Bu yüzden Türkiye'deki oyuncular arasında en çok tanınan yayıncı olarak bilinir. Yayın hayatının başlangıcında League of Legends oynayarak yayınlarını gerçekleştiren wtcN sonrasında portföyünü geliştirmiş ve CS:GO, PUBG, VALORANT, Apex Legends gibi rekabetçi oyunları en üst düzeyde oynayarak kendisini kanıtlamıştır.


    Profesyonel E-spor geçmişi MOBA oyunu üzerine olsa da, FPS oyunlarındaki performansı da profesyonel oyuncu düzeyindedir. wtcN yayınlarını izleyen kişilere her zaman keyifli bir oyun ve eğlenceli ekibi sayesinde güzel vakit geçirme şansı sunar.

    Ferit wtcN Karakaya kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Twitch kanalı


    BBL ESPOR

    wtcN, Uthenera ve KendineMüzisyen'in ortak olduğu BBL (BigBossLayf) adlı oluşumda önceden Twitch üzerinde yayınlar açmaktaydılar. 2020 sonlarına doğru VALORANT'ın çıkmasıyla BBL adı altında bir E-spor takımı oluşturuldu ve artık wtcN patron konumuna geldi. Şu anda Türkiye'nin en büyük VALORANT takımı konumundalar ve şampiyonlukları bulunmakta.


    Ferit Karakaya canlı yayında "wtcN" isminin hikayesini anlatıyor;


    Ferit "wtcN" Karakaya League of Legends'i bıraktığını açıklıyor.


    wtcN sevgilisi var mı?

    Ferit Karakaya şu anda Mehtap Algül ile mutlu bir ilişki sürdürmektedir. Ömür boyu mutlu, sağlıklı, huzurlu ve başarılı olmalarını dileriz.


    Ne kadar para kazanıyor

    wtcN şu anda Türkiye'nin en çok takipçiye sahip olan kanalıdır. İzlenmeleri genelde 5.000 ve üzeridir fakat 20.000 izlenmesi olan yayıncılardan daha çok aboneye sahiptir. Bunun sebebi çok eskiden beri bilinmesi ve oyuncular tarafından sahiplenilmesidir. Ferit "wtcN" Karakaya şu anda Türkiye standartlarına göre çok güzel para kazanmaktadır, bu parayı kesinlikle hak etmektedir çünkü kanalına yıllardır emek vererek binlerce saat yayın açmıştır.


    wtcN Twitch.tv izlenme, abone ve takipçi istatistikleri

    wtcN Türkiye'deki ilk yayıncılardan olduğu için takipçi sayısı konusunda 1. sıradadır. Bunun yanı sıra abone ve izlenme istatistikleri de gayet yüksektir, işte o rakamlar;

    • 27 Ocak 2021 güncel takipçi sayısı 2,180,008
    • 27 Ocak 2021 güncel toplam izlenme sayısı 97,372,475


    Ferit "wtcN" Karakaya sosyal medya hesapları

    Aşağıdaki linklerden yayıncının tüm sosyal medya hesaplarına ulaşabilir ve destek vermek isterseniz takip edebilirsiniz.


    İtemSatış - Türkiye'nin en büyük oyuncu pazar yeri ve EPİN satış platformunda dilerseniz oyun hesabı alış - satışı yapın, dilerseniz en uygun fiyatlardan Valorant Points, Riot Points veya Steam Cüzdan Kodu gibi ürünlere erişin. Hemen ücretsiz bir şekilde üye olarak tüm avantajlardan faydalanın.


    Önceki Haber
    Experiment 101 Tarafından Geliştirilen Biomutant Oyununun Çıkış Tarihi Açıklandı!

    Experiment 101 Tarafından Geliştirilen Biomutant Oyununun Çıkış Tarihi Açıklandı!

    4 yıl önce 4 dk okuma süresi

    BIOMUTANT Oyunu ve Çıkış Tarihi!BIOMUTANT OyunuYumruk, silah ve mutant yeteneklerini birleştirmenize izin veren eşsiz dövüş sistemli, açık dünyalı bir kıyamet sonrası Kung-Fu hikayesi oyunudur.Bir salgın dünyayı kırıp geçiriyor ve Yaşam Ağacı köklerinden ölüm saçıyor. Kabileler bölünmüş durumda. Çalkantılı bir dünyayı keşfedin ve kaderini belirleyin: Onu kurtaracak mısınız yoksa daha karanlık bir geleceğe mi sürükleyeceksiniz?Biomutant Çıkış TarihiBiomutant Resmi Twitter hesabında paylaşılan bil

    Sonraki Haber
    Cyberpunk 2077 İçin Resmi Modlama Aracı Yayınlandı

    Cyberpunk 2077 İçin Resmi Modlama Aracı Yayınlandı

    4 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Cyberpunk 2077 için Modlama Aracı YayınlandıUzun senelerdir beklenen ve çıkmasıyla beraber hayal kırıklığı yaratması bir olan Cyberpunk 2077 için üçüncü parti modlar yayınlanmaya başlamıştı. Örneğin; oyunu üçüncü kişi gözünden oynayabildiğiniz bir mod yayınlanmıştı. Ancak artık üçüncü parti modlara gerek kalmayacak.Cyberpunk 2077'nin geliştirici stüdyosu CD PROJEKT RED, oyun için resmi modlama araçlarını yayınladı. Oyuncular, bu modlama araçları yardımıyla kendi hususi içeriklerini oluşturabilec

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim