Cyberpunk 2077 1.1 Güncellemesinde Yepyeni Bir Hata Ortaya Çıktı

    Cyberpunk 2077 1.1 Güncellemesinde Yepyeni Bir Hata Ortaya Çıktı

    Cyberpunk 2077'nin geçtiğimiz günlerde gösterilen 1.1 güncellemesinde oyunun ilerlememesine niçin olan yepyeni bir hata ortaya çıktı. Hatayla karşılaştıktan sonrasında kayıt olan oyuncuların bütün ilerlemesi boşa gitmiş oluyor.

    Down on the Street Görevi Hatası

    Son dönemlerin en oldukça konuşulan oyunlarından bir tanesi olan Cyberpunk 2077 için birçok probleminin giderildiği 1.1 güncellemesi geçtiğimiz günlerde yayınlanmıştı. Şirket, meydana getirilen güncellemede muhtelif stabilizasyon geliştirmelerine odaklanıldığını ve pek oldukça hatanın giderildiğini söylese de vaziyet pek o şekildeki görünmüyor.

    Normal şartlar altında aslına bakarsanız bir yıkıntı haline gelen oyunu kurtarması beklenen yeni güncelleme, bunun yerine kendi problemlerini da alıp gelmiş şeklinde duruyor. Öyle ki Eurogamer'a bakılırsa oyuncular, 1.1 güncellemesinden sonrasında oyunun sıkışmasına ve ilerlememesine niçin olan bir hatayla karşılaşmaya başladılar.

    Cyberpunk 2077 1.1 Güncellemesinde Yepyeni Bir Hata Ortaya Çıktı

    Cyberpunk 2077 1.1 güncellemesiyle beraber oyunun görevleri ve aleni dünyasında karşılaşılan hatalar, Takemura'nın Down on the Street'te arama yapmaması, Jackie'nin The Pickup'ta ortadan kaybolması, Delamain'in Epistophy'te oyuncunun ilk başta yardım etmeyi reddetmesi niteliğinde ortaya çıkan sessizliği benzer biçimde birçok probleminin giderildiği açıklanmıştı.


    Oyuncuların bildirdiğine göreyse Down on the Street rolü için artık bambaşka bir hatamız oldu. Bilmeyenler için Down on the Street'te rolü ilerletmek için karakterinizin Goro Takemura isimli bir NPC'den davet alması gerekiyor. Güncellemeden ilkin Takemura zaman zaman arama yapmıyor ve oyunun aksamasına sebep oluyordu. Şimdiyse Takemura, oyuncuyu arasa da hiç bir şey söylemiyor ve vazife ilerlemiyor.


    Hata tekrar ortaya çıkacağı için oyunun eski bir kaydını yüklemenin bu problemi çözmediği belirtiliyor. Bu da hata meydana ulaştıktan sonra kayıt alanlar için bütün oyun ilerlemesinin tamamen kaybolduğu anlamına geliyor.


    Önceki Haber
    Epic Games Twitter'da Şifreli Fortnite Gönderileri Paylaştı

    Epic Games Twitter'da Şifreli Fortnite Gönderileri Paylaştı

    4 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Şifreli Fortnite GönderileriFortnite sık sık yeni etkinliklerle gündemimize geliyor. Popüler oyunun derhal her ay için yeni bir içerik paketi bulunduğunu biliyoruz. Epic şimdi de Fortnite Twitter hesabından peşpeşe paylaşımlarda bulunurken hesap profil fotoğrafını da değiştirdi.Mesajların amacının tam olarak ne olduğu şu an için belli değilse de Drift kostümlerine işaret ettikleri görülebiliyor. Pek oldukça Fortnite oyuncusu ise bu şifreli mesajlarda daha fazlasının gizlenmiş olduğuna inanıyor.T

    Sonraki Haber
    Valorant Bucky Shotgun Özellikleri

    Valorant Bucky Shotgun Özellikleri

    4 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Bucky Özellikleri Nelerdir?Bucky, 900 krediyle oyundaki en ucuz birincil silahtır ve yarı alım turları için yararlıdır. Yüksek düşüşle atış başına 15 pelet vuruyor. 8 veya daha az metrede, 7 pelet öldürmek için yeterliyken, 8-12'de 9 pelete ihtiyaç vardır. Kafaya çarpan herhangi bir saçma iki kat hasar verir.Özellikleri;Tipi: ShotgunFiyatı: 900KrediŞarjör: 5Duvar Delme: DüşükAtış Modu: Yarı Otomatik PompalıHasar: Gövde-22 Kafa-44 Bacak-19Skinleri;OyuncakGalleriaKrallıkKırmızı AlarmNöroblasterOni

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim