Epic Games Twitter'da Şifreli Fortnite Gönderileri Paylaştı

    Epic Games Twitter'da Şifreli Fortnite Gönderileri Paylaştı

    Epic Games, Fortnite Twitter hesabında art arda paylaşmış olduğu şifreli mesajlarla aniden gündem oldu. Fortnite hesabının profil görseli de tilki ile değiştirildi detaylar açıklama kısmında.

    Şifreli Fortnite Gönderileri

    Fortnite sık sık yeni etkinliklerle gündemimize geliyor. Popüler oyunun derhal her ay için yeni bir içerik paketi bulunduğunu biliyoruz. Epic şimdi de Fortnite Twitter hesabından peşpeşe paylaşımlarda bulunurken hesap profil fotoğrafını da değiştirdi.

    Mesajların amacının tam olarak ne olduğu şu an için belli değilse de Drift kostümlerine işaret ettikleri görülebiliyor. Pek oldukça Fortnite oyuncusu ise bu şifreli mesajlarda daha fazlasının gizlenmiş olduğuna inanıyor.

    Tilki Klanı

    Tilki Klanı, tweetlerden anlaşıldığına göre "takipçilerden" oluşuyor ve biri hariç her biri yansız hale getirilmiş durumda. "Kim olduğumu bilmediğini biliyorum" ifadesi de oyuncuların daha ilkin asla görmedikleri bir karakterin karşımıza çıkacağına yoruluyor. Oyuncular, Predator, Terminatör şeklinde karakterlere ek yeni bir avcı olabileceğini iddia ediyor.

    Mesajlar Crew kostümüne işaret ediyorsa, aboneliği bulunan oyuncuların yeni kostüme kavuşmaları için yedi gün daha beklemeleri gerekiyor. Farklı bir şeyler planlanıyorsa Epic kısa sürede yapacağı açıklamalarla durumu netleştireceği tahmin ediliyor.

    Epic Games Twitter'da Şifreli Fortnite Gönderileri Paylaştı

    Fortnite Crew aboneleri şu anda Green Arrow kostümüne ve öteki alakalı ekipmanlara sahip. Bu kostüm birkaç gün daha alınabilir durumda olacak. Abonelik açan kişiler, kostümlere ayrıca 1000 V-Bucks ve Battle Pass sahibi de olacak.

    Yeni Bir Avcı'mı Geliyor?

    Bir başka gönderide de "Hep bizim takipçi olduğumuzu düşünmüştük, fakat şimdi bir şey bizi takip ediyor. Eski bir şey. Kötü bir şey…" ifadesi yer aldı. Bu gönderi de şirketin oyuna yeni bir avcı, muhtemelen takip kabiliyetleri gelişmiş bir karakter ekleyeceği iddialarının deposu oldu.

    Epic Games'in elindeki en mühim markalardan kabul edilen Fortnite, dünyanın da en popüler battle royale oyunları içinde yer alıyor. Firma da devamlı yeni içerikler ve genişleme paketleriyle beraber yapımı gün geçtikçe daha da geliştirmeye devam ediyor.


    En Uygun Fiyatlar Fortnite İlan Pazarı içi buraya tıklayınız


    Önceki Haber
    Cyberpunk 2077 1.1 yaması

    Cyberpunk 2077 1.1 yaması

    4 yıl önce 7 dk okuma süresi

    Hata düzeltmeleriCyberpunk 2077 1.1 güncellemesi ile ortadan kalkan yanlışlar şu halde:İstikrarOyun içerisindeki muhtelif sistemlerdeki hafıza kullanımında iyileştirmeler yapıldı. Karakterler, etkileşimler, gezinme, oyun içi videolar (haberler, televizyon vb.), nebat örtüsü, lazer efektleri, mini harita, cihazlar, suni zeka, trafik, çevresel hasar sistemi, GPU ve daha fazlası düzeltildi. Çeşitli çökme sorunları giderildi.Görevler / Açık DünyaDelamain’den gelen çağrıların derhal sona erdiği ve Ep

    Sonraki Haber
    Cyberpunk 2077 1.1 Güncellemesinde Yepyeni Bir Hata Ortaya Çıktı

    Cyberpunk 2077 1.1 Güncellemesinde Yepyeni Bir Hata Ortaya Çıktı

    4 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Down on the Street Görevi HatasıSon dönemlerin en oldukça konuşulan oyunlarından bir tanesi olan Cyberpunk 2077 için birçok probleminin giderildiği 1.1 güncellemesi geçtiğimiz günlerde yayınlanmıştı. Şirket, meydana getirilen güncellemede muhtelif stabilizasyon geliştirmelerine odaklanıldığını ve pek oldukça hatanın giderildiğini söylese de vaziyet pek o şekildeki görünmüyor.Normal şartlar altında aslına bakarsanız bir yıkıntı haline gelen oyunu kurtarması beklenen yeni güncelleme, bunun yerine

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim