Resident Evil 8 çıkış tarihi açıklandı

    Resident Evil 8 çıkış tarihi açıklandı

    Resident Evil 8 çıkış zamanı duyuruldu. CAPCOM tarafından geliştirilen ölüm kalım, tehlike türünde bir oyun. Sahip olduğu atmosfer ile türün sevenlerine eğlenceli vakitler yaşatan Resident Evil 7, serinin yeni oyunu ile bu çıtayı yükseltmeyi hedefliyor.


    Resident Evil 8, 7 Mayıs 2021'de çıkıyor

    Resident Evil 8 (Village), Resident Evil 7‘nin oynanış mekaniklerine yenilerini ekliyor. Resident Evil 4‘te bulunan market sistemi Resident Evil 8‘e geliyor. Markette, tabanca satın alabilir, silahlarınızı geliştirebilir ve karakteriniz için lüzumlu muhtelif eşyaları bulabilirsiniz.


    Yeni oyunun hikayesi bir kalede ve kalenin etrafında bulunan köyde geçiyor. Yayınlanan videoda ancak kalenin içerisi ve fena karakterler gösterildi. Oynanış mekaniklerinin de tanıtılmış olduğu canlı gösterim uzun sürmedi. Oyunu ön sipariş ile alacak olan oyuncular için hususi içerikler de bulunuyor. Ayrıca tanıtım yayınında Resident Evil 8‘in Koleksiyoncu Sürümü de gösterildi.


    Resident Evil Village, 7 Mayıs 2021‘de PC, PS4, PS5, Xbox One ve Xbox Series X için çıkış yapacak. Oyunu PS4 ve Xbox One’a alan kişi oyuncular isterlerse ücretsiz bir şekilde PS5 ve Xbox Series X için yükseltme yapabilecekler.


    Önceki Haber
    Rust Eş Zamanlı Oyuncu Rekorunu Yeniden Kırdı

    Rust Eş Zamanlı Oyuncu Rekorunu Yeniden Kırdı

    4 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Rust'tan Yepyeni RekorÖzellikle gösterim platformu Twitch'in oyun dünyasındaki tesiri artık oldukça aleni bir biçimde görülebilir olmaya başladı. Platformdaki yayıncıların takipçilerine gösterdikleri oyunlar kısa müddette istek görüyordu. Bunun bir örneği Among Us olurken son günlerde Twitch'in tesirini gözler önüne seren son oyun Rust oldu.2013 senesinde çıkış icra eden Rust, bugüne dek hatırı sayılı oranda oyuncuya ev sahipliği yapıyordu. Fakat oyun, Pokimane, Shroud, Myth, XQc ve Twitch'in öt

    Sonraki Haber
    Cyberpunk 2077 1.1 yaması

    Cyberpunk 2077 1.1 yaması

    4 yıl önce 7 dk okuma süresi

    Hata düzeltmeleriCyberpunk 2077 1.1 güncellemesi ile ortadan kalkan yanlışlar şu halde:İstikrarOyun içerisindeki muhtelif sistemlerdeki hafıza kullanımında iyileştirmeler yapıldı. Karakterler, etkileşimler, gezinme, oyun içi videolar (haberler, televizyon vb.), nebat örtüsü, lazer efektleri, mini harita, cihazlar, suni zeka, trafik, çevresel hasar sistemi, GPU ve daha fazlası düzeltildi. Çeşitli çökme sorunları giderildi.Görevler / Açık DünyaDelamain’den gelen çağrıların derhal sona erdiği ve Ep

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim