Rust Eş Zamanlı Oyuncu Rekorunu Yeniden Kırdı

    Rust Eş Zamanlı Oyuncu Rekorunu Yeniden Kırdı

    Twitch'te aniden dev yayıncılar tarafınca oynanmaya süregelen Rust, geçtiğimiz günlerde eş zamanlı oyuncu rekorunu yine kırdı. Oyun, 16 Ocak günü 244.394 eş zamanlı oyuncu sayısına ulaştı detaylar açıklama kısmında.

    Rust'tan Yepyeni Rekor

    Özellikle gösterim platformu Twitch'in oyun dünyasındaki tesiri artık oldukça aleni bir biçimde görülebilir olmaya başladı. Platformdaki yayıncıların takipçilerine gösterdikleri oyunlar kısa müddette istek görüyordu. Bunun bir örneği Among Us olurken son günlerde Twitch'in tesirini gözler önüne seren son oyun Rust oldu.

    2013 senesinde çıkış icra eden Rust, bugüne dek hatırı sayılı oranda oyuncuya ev sahipliği yapıyordu. Fakat oyun, Pokimane, Shroud, Myth, XQc ve Twitch'in öteki dev adları tarafınca aniden oynanmaya başlayınca oyun, kendi bünyesinde yeni rekorlar kırdı. Bundan günler ilkin gelen eş zamanlı oyuncu rekoru tekrar tazelendi.

    Rust Eş Zamanlı Oyuncu Rekorunu Yeniden Kırdı

    Rust, 8 Ocak tarihinde 201.497 eş zamanlı oyuncu sayısına ulaşarak yeni bir üstün dereceli kırmıştı. Oyun, 16 Ocak günüyse 244.394 eş zamanlı oyuncu sayısına ulaşarak bu rekoru tazeledi. Oyunun Twitch'te patlamış olması, geliştiricilerin de cebine daha çok para girmesini sağladı.

    Rust'ın geliştiricisi Facepunch'ın kurucusu olan Garry Newman, 8 Ocak günü bir Tweet paylaşmıştı. Newman, paylaşmış olduğu Tweet'te stüdyonun yedi gün içinde (1 Ocak – 7 Ocak) Steam'de elde ettikleri geliri paylaşmıştı. Oyun, yalnızca 4 Ocak ve 7 Ocak günlerinde dahi stüdyoya 1'er milyon dolar kazandırmıştı.


    Bu ayın başlarında Twitch'te 1,37 milyon seyirciye ulaşan Rust, oyunların eski olmalarına karşın halen iyi mi aniden patlayabileceğinin yeni bir kanıtı oldu. Hayatta kalmak için ağaç biçtiğimiz, eşyalar ürettiğimiz ve kendimize bir üs inşa ettiğimiz oyun, yeni güncellemelerle daha da gelişmeye devam ediyor.


    Uygun fiyatlara Steam Cüzdan kodu için Buraya tıklayınız.


    Önceki Haber
    AB Komisyonu, Valve ve Bethesda Dahil 6 Şirkete 7,8 Milyon Euro Para Cezası Kesti

    AB Komisyonu, Valve ve Bethesda Dahil 6 Şirkete 7,8 Milyon Euro Para Cezası Kesti

    4 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Avrupa Tek Senedi Doğrultusunda YasakladıAvrupa Birliği, Valve da dahil olmak suretiyle 6 oyun firmasına rekabet kurallarını ihlal ettikleri nedeni öne sürülerek 7,8 milyon euro para cezası verdi. Oyun firmaları, muayyen bir ülkeden alınan oyunun başka bir ülkede oynanmasını engelleyerek, anti-tröst yasalarını ihlal etmiş oldu.Avrupa Birliği Komisyonu, ceza ile alakalı açıklamalarında ortalama 100’den fazla oyunun sınır ötesi satışının yasaklandığını, Avrupa Birliği’ne üye ülkelerin coğrafi kısı

    Sonraki Haber
    Resident Evil 8 çıkış tarihi açıklandı

    Resident Evil 8 çıkış tarihi açıklandı

    4 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Resident Evil 8, 7 Mayıs 2021'de çıkıyorResident Evil 8 (Village), Resident Evil 7‘nin oynanış mekaniklerine yenilerini ekliyor. Resident Evil 4‘te bulunan market sistemi Resident Evil 8‘e geliyor. Markette, tabanca satın alabilir, silahlarınızı geliştirebilir ve karakteriniz için lüzumlu muhtelif eşyaları bulabilirsiniz.Yeni oyunun hikayesi bir kalede ve kalenin etrafında bulunan köyde geçiyor. Yayınlanan videoda ancak kalenin içerisi ve fena karakterler gösterildi. Oynanış mekaniklerinin de ta

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim