GTA 6'da Vice City Olacağı Söylentilerini Alevlendiren GTA Online Sürprizi

    GTA 6'da Vice City Olacağı Söylentilerini Alevlendiren GTA Online Sürprizi

    GTA Online'a Cayo Perico güncellemesi ile eklenen yeni bir ceket, Vice City'ye referans veren son ekleme oldu. Haliyle GTA 6'da Vice City'yi göreceğimiz söylentileri de tekrar alevlendi.

    İki boyutlu haritalarda dikdörtgene benzeyen otomobilleri kaçırdığımız günlerden günümüze GTA serisi fazlaca gelişti, fazlaca değişti. Her oyun büyük başarı yakalasa da birtakım oyunlar ve bölgeler, oyuncuların gönlünde ayrı bir yer edindi.


    GTA fanatikleri için hususi bir yeri bulunan Vice City'nin GTA 6'nın bir parçası olacağına dair oldukca sayıda söylenti ve iddia bulunuyordu. Oyuna yeni eklenen bir ceket de bu söylentilerin tekrar alevlenmesine niçin oldu.


    Yeni bir Vice City göndermesi

    GTA 5 oynamış olsanız da olmasanız da, oyunlara uzaktan yakından ilginiz var ise GTA 6 hakkında teorilere muadil gelmişsinizdir. Bu teorilerde en oldukca öne çıkanlardan biri de Vice City'nin yeni oyunda yer alacağı yönündeydi.


    Rockstar daha ilkin bir fragmanda, reel hayatta VI benzer biçimde görünen bir yolun koordinatlarını gizlemişti. Bir sonraki oyunun ağırlıkla Güney Amerika'da geçeceği, birden fazla bölgenin yapıma dahil olacağı iddia ediliyordu.


    Oyuna yeni eklenen kıyafetlerden biri Panther Varsity ceketi oldu. Bu havalı cekete haiz olmak için Cayo Perico'da 100 Billion Heist'i tamamlamak gerekiyor. Hayranları heyecanlandıran ise ceketin gerisinde yazan değil, önündeki semboller.


    Ceketin Sırrı

    Pembe kristalin Vice City şehrine gönderme olduğu düşünülüyor. Dahası, ceketin üstünde bir de 4 rakamı yer alıyor. Bilindiği suretiyle Vice City serideki 4. oyun olmuştu. Ceketin peşinde yer edinen Hostes Ad Pulverem Ferire ifadesi de Vice City'de mahkeme binasında karşımıza çıkıyordu.


    Tek bir ceket oyuncuların kafasını karıştırmak için ehil olmasa da daha ilkin ortaya çıkan iddialar, paylaşılan sızıntılar ve öteki gelişmeler sebebiyle oyuncuların bir kısmı, yeni oyunda eski şehirleri ziyaret edeceğimize inanıyor. Sizce GTA 6'da Vice City'yi tekrar ziyaret edecek miyiz?


    Önceki Haber
    Steam'de Her Ay İlk Alışverişini Yapan Üye Sayısı Ortaya Çıktı

    Steam'de Her Ay İlk Alışverişini Yapan Üye Sayısı Ortaya Çıktı

    4 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Steam Rekor Kırmaya Devam EdiyorDünyanın en büyük çevrimiçi oyun satış platformu olan Steam'in her ay ilk kez alışveriş icra eden kullanıcı sayısı açıklandı. Platformda her ay yaklaşık 2,6 milyon yeni kullanıcı ilk alışverişini yaptı.Valve, Steam platformu için 2020 yılı incelemesini yayınladı. Platformun verilerini incelediğimizde oldukca ilginç neticelerle karşılaşıyoruz. Özellikle pandemi sebebiyle insanların evlerinde vakit geçirdikleri süreçte oyunlara yöneldikleri istatistiklere de yansıyo

    Sonraki Haber
    Resident Evil Village'dan İlk Oynanış Videosu ve Yeni Bir Fragman Geldi

    Resident Evil Village'dan İlk Oynanış Videosu ve Yeni Bir Fragman Geldi

    4 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Tüyler Ürperten Korku Oyunu2021'de oyun severlerle buluşmaya hazırlanan, efsaneleşmiş vehamet oyunu serisi Resident Evil'in son oyunu Resident Evil Village'ın ilk oynanış videosu ve yeni bir fragman gelecek hafta yayınlanacak. Capcom'un merakla beklenen oyunu, şimdiye kadar karşımıza çıkan video ve oyun içi görsellere gore oldukca korkutucu görünüyor.Birbirinden korkulu yaratıklarla dolu bir dünyada sağ kalmaya emek verme düşüncesini sevenler için kusursuz bir oyun deneyimi sunan Resident Evil'ı

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim