CS:GO Rekabetçi Maçlarında Artık Bot Olmayacak!

    CS:GO Rekabetçi Maçlarında Artık Bot Olmayacak!

    CS:GO için gelen yeni güncellemeyle birlikte, rekabetçi ve yoldaş modlarında botlar yer almayacak.

    Dünyanın en oldukca oynanan taktiksel FPS oyunu CS:GO yeni bir güncelleme aldı. Bu güncellemeyle gelen en büyük değişim ise suni zeka tarafınca yönetilen botlar mevzusunda oldu. Rekabetçi ve Yoldaş modlarında maç sırasında bir oyuncu maçtan çıkış yaparsa, çıkan şahıs yerine bot ekleniyordu ve bu sayede oyun eşitliliği devam ediyordu. Bu mevzuda yeni bir değişikliğe gidildi.


    CS:GO Rekabetçi Maçlarında Artık Bot Olmayacak!


    Yeni gösterilen güncelleme notlarında, “Bir oyuncunun klasik rekabetçi ve yoldaş modlarında bağlantısı kesildiğinde yada atıldığında, artık bir botla değiştirilmeyecek.” gibi bir izahat yer alıyor. Yani, takımınızdaki oyunculardan biri maçtan düşerse yada oyundan herhangi bir biçimde çıkarsa, onun yerine suni zeka tarafınca desteklenen bot eklenmeyecek. Bunun yanında, şayet bir takımdaki tüm oyuncular maçtan çıkarsa, ancak o ekip için temsilen bir bot oyuna eklenecek. Valve’ın CS:GO için niçin bu şekilde bir değişikliğe gittiği mevzusunda hemen hemen bir malumat ise yok.


    Son olarak güncellemenin bu büyük değişikliğin yanında harita düzeltmeleri, karakter görünümüyle ilgili birtakım iyileştirmeleri ve teknik mevzularda düzeltmeleri barındırdığını belirtelim.


    CS:GO Hesap alım-satım için Buraya tıklayınız.

    Uygun fiyatlara Steam Cüzdan kodu için Buraya tıklayınız.


    Önceki Haber
    Hogwarts Legacy, 2022 Yılına Ertelendi!

    Hogwarts Legacy, 2022 Yılına Ertelendi!

    4 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Hogwarts LegacyHogwarts Legacy’de oyuncular 1800’lü yıllarda geçen Hogwarts’da yeni bir hikayeyi deneyimleyecekler. Karakterimiz, büyücülük dünyasını paramparça etmekle tehdit eden kadim bir sırrın anahtarını elinde tutan bir talebe olacak. Oyuncular müttefikler kuracak, kara büyücülerle savaşacak ve büyücü dünyasının kaderini belirleyecek.Oyun hakkındaki yeni bir fragman yayınlanmış ve Hogwarts Legacy’nin 2021 senesinde oyun severlerle buluşacağı açıklanmıştı. Maalesef oyunun resmi Twitter hesa

    Sonraki Haber
    Sons Of The Forest’dan Yeni Oynanış Fragmanı Yayınlandı

    Sons Of The Forest’dan Yeni Oynanış Fragmanı Yayınlandı

    4 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Sons Of The Forest HakkındaSons Of The Forest, yeni bir sürü element ve bir ihtimal de son 2 yılda gördüğümüz en iyi oyunlardan birisi olarak sayıyoruz. Dying Light 2’nin duyurulmasından sonrasında Sons Of The Forest, The Game Awards şeklinde armağan törenleriyle karşımıza çıktı. Hikaye ve karakterler tamamen değişik ve CO-OP oynayacak oyuncular için yeni avantajlar sunmakta. Oyuna o denli fazla iyi yenilik gelmiş ki hepsini sıra sıra sizlere anlatacağız.İlk gelen mühim yenilik hikaye. Hikaye Öz

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim