Hogwarts Legacy, 2022 Yılına Ertelendi!

    Hogwarts Legacy, 2022 Yılına Ertelendi!

    Warner Bros, yaklaşan Harry Potter oyunu Hogwarts Legacy‘in 2022 çıkış tarihini hedeflediğini duyurdu. Yayıncıya göre, geliştirme kadrosu Harry Potter serisinin fanatikleri için olası olan en iyi deneyimi yaratmayı planlıyor.


    Hogwarts Legacy

    Hogwarts Legacy’de oyuncular 1800’lü yıllarda geçen Hogwarts’da yeni bir hikayeyi deneyimleyecekler. Karakterimiz, büyücülük dünyasını paramparça etmekle tehdit eden kadim bir sırrın anahtarını elinde tutan bir talebe olacak. Oyuncular müttefikler kuracak, kara büyücülerle savaşacak ve büyücü dünyasının kaderini belirleyecek.

    Hogwarts Legacy, 2022 Yılına Ertelendi!

    Oyun hakkındaki yeni bir fragman yayınlanmış ve Hogwarts Legacy’nin 2021 senesinde oyun severlerle buluşacağı açıklanmıştı. Maalesef oyunun resmi Twitter hesabından bir ilan yapılmış oldu ve Hogwarts Legacy’nin 2022 yılına ertelendiği duyuruldu. 


    Yapılan resmi açıklamada, oyunun yapımcıları şu sözlere yer verdi; "PortKey Games markası altında Hogwarts Legacy’nin duyurulmasına verilen olumlu tepkilerden ötürü dünyanın dört bir tarafındaki hayranlara teşekkür ederiz. Tüm oyun severler ve Büyücü Dünyası için olası olan en iyi deneyimi ortaya çıkarmak bizim için fazlaca mühim olduğu için, oyuna gerekli olan tarihi tanımaya karar verdik. Hogwarts Legacy, 2022 senesinde piyasaya sürülecek.”


    Uygun fiyata Steam Cüzdan Kodu Almak İçin Tıklayınız.


    Önceki Haber
    Ubisoft Tarafından Geliştirilen Yeni Star Wars Oyunu

    Ubisoft Tarafından Geliştirilen Yeni Star Wars Oyunu

    4 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Ubisoft ve Lucasfilm Ortaklığında Yeni Starwars! Oyun dünyası yeni haberler ile aktörleri şaşırtmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Disney tarafınca kurulan ve Star Wars oyunlarından görevli olacak olan Lucasfilm Games, ilk icraatını gerçekleştirdi. Evrenin oyunlar hakkında kısmını yine yapılandırmak isteyen firma, aleni dünya aksiyon odaklı bir Star Wars oyunu için Ubisoft ile anlaştıklarını fanatiklerine duyurdu. Hali hazırda EA ile Star Wars oyunları için anlaşmalı olan Disney‘in iyi mi b

    Sonraki Haber
    CS:GO Rekabetçi Maçlarında Artık Bot Olmayacak!

    CS:GO Rekabetçi Maçlarında Artık Bot Olmayacak!

    4 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Dünyanın en oldukca oynanan taktiksel FPS oyunu CS:GO yeni bir güncelleme aldı. Bu güncellemeyle gelen en büyük değişim ise suni zeka tarafınca yönetilen botlar mevzusunda oldu. Rekabetçi ve Yoldaş modlarında maç sırasında bir oyuncu maçtan çıkış yaparsa, çıkan şahıs yerine bot ekleniyordu ve bu sayede oyun eşitliliği devam ediyordu. Bu mevzuda yeni bir değişikliğe gidildi.Yeni gösterilen güncelleme notlarında, “Bir oyuncunun klasik rekabetçi ve yoldaş modlarında bağlantısı kesildiğinde yada atı

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim