Ubisoft Tarafından Geliştirilen Yeni Star Wars Oyunu

    Ubisoft Tarafından Geliştirilen Yeni Star Wars Oyunu

    Görünüşe göre yepyeni bir Star Wars yapımı bizleri yakında karşılayacak. Dahası da, bu oyun üstünde Ubisoft ile Lucasfilm birlikte çalışıyor. Yani, yolda olan Star Wars oyunu, Ubisoft ve Lucasfilm ortaklaşa iş içinde yapılıyor. Oyun, öykü bazlı aleni dünya oyunu olarak bize sunulacak. Ubisoft’un AAA stüdyosu olan Massive Entertainment tarafınca hazırlandığının da altını özenle çizmemizde yarar var.

    Ubisoft ve Lucasfilm Ortaklığında Yeni Starwars!

    Oyun dünyası yeni haberler ile aktörleri şaşırtmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Disney tarafınca kurulan ve Star Wars oyunlarından görevli olacak olan Lucasfilm Games, ilk icraatını gerçekleştirdi. Evrenin oyunlar hakkında kısmını yine yapılandırmak isteyen firma, aleni dünya aksiyon odaklı bir Star Wars oyunu için Ubisoft ile anlaştıklarını fanatiklerine duyurdu. Hali hazırda EA ile Star Wars oyunları için anlaşmalı olan Disney‘in iyi mi bu yolu tercih etmiş olduğu ise hemen hemen bilinmiyor. EA‘in hususi anlaşma kalma ile ancak kendine bağladığı kainat görünüşe bakılırsa birden fazla şirketin kullanabileceği bir materyal olmaya hazırlanıyor.

    Ubisoft Tarafından Geliştirilen Yeni Star Wars Oyunu

    Henüz bilgileri belli olmayan fakat şimdiden gündeme bomba benzer biçimde düşen oyunun geliştirici kadrosu ise Massive Entertainment olarak bizleri karşılıyor. The Division ve Crew serilerini meydana getiren firma, yeni Star Wars oyunu için Snowdrop Engine isminde oyun motorunu kullanacak. Açık dünya oyunlar denilince oyun dünyasının mühim firmalarından biri olmayı başaran Ubisoft ise anlaşmadan çok memnun. Lucasfilm Games ile ortak çalışacaklarını belirten firma CEO‘su Yves Guillemot, hayranların hep arzuladığı oyunu çıkarmak istediklerini açıkladı. Bakalım firma, yeni nesilde bir türlü göremediğimiz aleni dünya Star Wars oyununu bize sunmayı başarabilecek mi bekleyip göreceğiz.


    Uygun fiyata Steam Cüzdan Kodu Almak İçin Tıklayınız.


    Önceki Haber
    2021 Yılında Çok Beklenen 5 Oyun

    2021 Yılında Çok Beklenen 5 Oyun

    4 yıl önce 6 dk okuma süresi

    2021 Yılında En Fazla Beklenen OyunlarFAR CRY 6Platformlar: PC, Playstation 4-5, Xbox Series X-S, Stadia, Xbox OneYapımcı: UbisoftTür: FPSÇıkış Tarihi: 20212004 senesinde oyun yaşamına giriş meydana getiren seri Far Cry’ın altıncı oyunu olan Far Cry 6, yeni bir kültüre ve coğrafyaya geçiş yaparak Küba’da geçecek. PC ile beraber yeni nesil konsollarda da boy gösterecek olan Far Cry 6’nın yeni atmosferiyle oyunculara öykü anlamında bir doyuruculuk sunması bekleniyor.God of War: RagnarokPlatformlar

    Sonraki Haber
    Hogwarts Legacy, 2022 Yılına Ertelendi!

    Hogwarts Legacy, 2022 Yılına Ertelendi!

    4 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Hogwarts LegacyHogwarts Legacy’de oyuncular 1800’lü yıllarda geçen Hogwarts’da yeni bir hikayeyi deneyimleyecekler. Karakterimiz, büyücülük dünyasını paramparça etmekle tehdit eden kadim bir sırrın anahtarını elinde tutan bir talebe olacak. Oyuncular müttefikler kuracak, kara büyücülerle savaşacak ve büyücü dünyasının kaderini belirleyecek.Oyun hakkındaki yeni bir fragman yayınlanmış ve Hogwarts Legacy’nin 2021 senesinde oyun severlerle buluşacağı açıklanmıştı. Maalesef oyunun resmi Twitter hesa

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim