Cyberpunk 2077 Ekibi, Tüm Dünyadaki Oyunculardan Özür Diledi

    Cyberpunk 2077 Ekibi, Tüm Dünyadaki Oyunculardan Özür Diledi

    CD PROJEKT RED'in kurucu ortaklarından Marcin Iwinski, bir video ile oyunculara seslendi. Videoda nerede hata yaptıklarını ve bu tarz şeyleri iyi mi düzelteceklerinden bahseden Iwinski, dünya genelindeki bütün oyunculardan da özür diledi. Kurucu ortak, sorunların en kısa müddette düzeltileceğini söylüyor.

    2020 senesinde en oldukca konuştuğumuz oyun, asla şüphesiz Cyberpunk 2077'ydi. CD PROJEKT RED ekibi, seneler süresince üstünde çalmış olduğu bu oyunu nihayet 2020'de yayınlamaya karar vermişti. Defalarca yaşanmış olan ertelemeler oyuncuların canını sıkmış olsa da Cyberpunk 2077, vadettikleriyle beklemeye değerdi. Ancak oyun, yayınlandığı gün itibarıyla tam bir hayal kırıklığı yaşattı. Özellikle de konsol oyuncularının yaşamış olduğu ciddi sorunlar, video oyun dünyasında infial yarattı.


    Cyberpunk 2077, hala istenen düzeyde. Ayrıca geliştirici takım de bunun farkında. Farkındalığını dile getirmek isteyen takım, yayınladığı yeni bir video ile de duruma sarahat getirdi. Dünya genelindeki bütün oyunculardan özür dileyen kurucu ortak Marcin Iwinski, bundan sonrasında ne yapacaklarına dair de birtakım açıklamalarda bulundu. Görünüşe gore CD PROJEKT RED, oyuna yenilikler getirmek yerine oyundaki mevcut hataları gidermeye odaklanacak.


    "Eski nesil konsolları küçümsedik. Kolay olacak sandık"

    Cyberpunk 2077 Ekibi, Tüm Dünyadaki Oyunculardan Özür Diledi

    Marcin Iwinski, Cyberpunk 2077'yi geliştirirken ilk amaçlarının, PC'lerde harika görünecek bir oyun yapmak bulunduğunu istiyor. CD PROJEKT RED'in kurucu ortağına bakılırsa oyun, ilkin PC'ler için tamamlanacak sonrasında da PlayStation 4 ve Xbox One'a optimize edilecekmiş. Iwinski, donanım farklılıklarını bildiklerini sadece bu optimizasyon işleminin oldukça zor olmadıklarını düşündüğünü söylüyor. İtiraf durumunda bir izahat icra eden yönetici, konsolları küçümsediklerini belirtiyor.


    Bundan sonra ne olacak?


    Iwinski tarafınca meydana getirilen açıklamalara nazaran şirket, bugüne aslına bakarsanız birtakım sorunları giderdi. Ancak bundan sonrasında da çalışmalar, sıkıntı gidermeye yönelik olacak. Yani firmanın vadettiği parasız DLC ve öteki içerikler, bir müddet daha azca öncelikte olacak. Geliştirici ekibin kesintisiz bir halde çalışmaya devam ettiğini belirten kurucu ortak, olası olan en kısa müddette yeni güncellemelerin geleceğini, sorunların nerede ise tümüyle giderileceğini anlatım ediyor. Ayrıca iadeler mevzusunda da bütün oyuncuların müsterih olmaları icap ettiğini söyleyen Iwinski, ilk parti iadelerin gerçekleştiğini, sürecin olağan halde devam ettiğini vurguluyor.



    Önceki Haber
    Among Us, 2020 Yılının En Çok İndirilen Oyunu Oldu

    Among Us, 2020 Yılının En Çok İndirilen Oyunu Oldu

    4 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Among Us, 2020 senesinde dünya çapındaki öteki oyunlardan oldukça daha çok kullanıcı indirildi. Apptopia tarafınca gösterilen veriler, senenin en büyük çıkışını icra eden ve en oldukça indirilen oyununu Among Us olarak belirledi. Oyun, ABD’de 41 milyon indirme ve dünya genelinde 264 milyon indirme rakamları ile her sene en oldukça indirilen PUBG Mobile ve Roblox’u geride bıraktı.2018’de piyasaya sürülmesine rağmen, bu oyun geçen yıla kadar popüler bir imal değildi. Uzay gemisi mürettebatının gör

    Sonraki Haber
    2021 Yılında Çok Beklenen 5 Oyun

    2021 Yılında Çok Beklenen 5 Oyun

    4 yıl önce 6 dk okuma süresi

    2021 Yılında En Fazla Beklenen OyunlarFAR CRY 6Platformlar: PC, Playstation 4-5, Xbox Series X-S, Stadia, Xbox OneYapımcı: UbisoftTür: FPSÇıkış Tarihi: 20212004 senesinde oyun yaşamına giriş meydana getiren seri Far Cry’ın altıncı oyunu olan Far Cry 6, yeni bir kültüre ve coğrafyaya geçiş yaparak Küba’da geçecek. PC ile beraber yeni nesil konsollarda da boy gösterecek olan Far Cry 6’nın yeni atmosferiyle oyunculara öykü anlamında bir doyuruculuk sunması bekleniyor.God of War: RagnarokPlatformlar

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim