Among Us, 2020 Yılının En Çok İndirilen Oyunu Oldu

    Among Us, 2020 Yılının En Çok İndirilen Oyunu Oldu

    Çıkmasından iki sene sonrasında rağbet bulan Among Us, listelerde en üst sırada kendine yer buldu.

    Among Us, 2020 senesinde dünya çapındaki öteki oyunlardan oldukça daha çok kullanıcı indirildi. Apptopia tarafınca gösterilen veriler, senenin en büyük çıkışını icra eden ve en oldukça indirilen oyununu Among Us olarak belirledi. Oyun, ABD’de 41 milyon indirme ve dünya genelinde 264 milyon indirme rakamları ile her sene en oldukça indirilen PUBG Mobile ve Roblox’u geride bıraktı.

    Among Us, 2020 Yılının En Çok İndirilen Oyunu Oldu

    2018’de piyasaya sürülmesine rağmen, bu oyun geçen yıla kadar popüler bir imal değildi. Uzay gemisi mürettebatının görevleri tamamlamak ve katili herkesten ilkin ortadan kaldırmak için verdiği kıyasıya mücadele, Twitch seyircileri tarafınca oldukca sevildi ve oyunu aniden hepimiz oynamaya başladı. Kasım ayı içinde mobil cihazlarda, Nintendo Switch’te ve PC’de bulunan oyunu nerede ise yarım milyar şahıs oynadı.


    Son olarak, ileriki zamanlarda Among Us’ın Xbox One, Xbox Series S ve Xbox Series X şeklinde konsollara da çıkacağını belirtelim.


    Önceki Haber
    GTA 6'da Kadın Karakter Geleceği İddia Ediliyor

    GTA 6'da Kadın Karakter Geleceği İddia Ediliyor

    4 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Gta 6 Tom Henderson AçıklamasıCall of Duty'nin en sağlam sızıntı kaynaklarından bir tanesi olan Tom Handerson, bu defa GTA 6 ile alakalı konuştu. Ucu aleni bir izahat meydana getiren Handerson, GTA 6'da bir de hanım karakterin olacağını söyledi. Ancak bu karakterin oyundaki yerinin nasıl sonuçlanacağı şu an için bilinmiyor. Rockstar Games'in üstünde çalıştığına inanılan, en azından inanmak istediğimiz GTA 6 ile alakalı yeni bir büyüme yaşandı. Özellikle de Call of Duty sızıntılarıyla ses getirme

    Sonraki Haber
    Cyberpunk 2077 Ekibi, Tüm Dünyadaki Oyunculardan Özür Diledi

    Cyberpunk 2077 Ekibi, Tüm Dünyadaki Oyunculardan Özür Diledi

    4 yıl önce 6 dk okuma süresi

    2020 senesinde en oldukca konuştuğumuz oyun, asla şüphesiz Cyberpunk 2077'ydi. CD PROJEKT RED ekibi, seneler süresince üstünde çalmış olduğu bu oyunu nihayet 2020'de yayınlamaya karar vermişti. Defalarca yaşanmış olan ertelemeler oyuncuların canını sıkmış olsa da Cyberpunk 2077, vadettikleriyle beklemeye değerdi. Ancak oyun, yayınlandığı gün itibarıyla tam bir hayal kırıklığı yaşattı. Özellikle de konsol oyuncularının yaşamış olduğu ciddi sorunlar, video oyun dünyasında infial yarattı.Cyberpunk

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim