League of Legends 2021 Sezonu Yayınının Fragmanı Yayınlandı

    League of Legends 2021 Sezonu Yayınının Fragmanı Yayınlandı

    League of Legends Nedir?League of Legends Riot Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan Moba türünde dünyanın en çok oynanan oyunlarından biridir. Oyunun amacı rakibin merkez üssünü yıkmak ve zafere ulaşmaktır. Beşerli iki takımdan oluşan bu oyunda 150'den fazla şampiyon arasından tercih yapılarak, kendinize özgü eşya düzeni oluşturduğunuz ve rakibin kulelerini yıkarak onları bozguna uğrattığınız rekabetçi çevrimiçi bir oyundur.

    2021 Sezonu Canlı Yayın Fragmanı

    League of Legends yeniliklere tam gaz devam ediyor. Riot Games de bu süreçte oyunu sürekli olarak geliştirmeye devam ediyor. 8 Ocak günü yapacağı canlı etkinlikte bir sürü haber duyurulacağı kesin.

    Yayınlanan bu fragmanda canlı yayında nelerin tanıtılacağının kesitleri vardır. 2021'e dair yaptıkları planları oyunlarının nasıl ilerleyişini bunları konu alacak.


    Legends of Runeterra

    İlk önce Riot'un kart oyunu Legends of Runeterra'ya gördüğümüz kadarı ile bir Runeterra bölgesi eklenecektir kumdan heykellerden anladığımız kadarı ile Shurima bölgesi eklenilenecektir.


    League of Legends Wild Rİft

    Wild rift için görünen az bir kare ise Katarina şampiyonu gösteriliyor League of Legends'te orta düzeyde zorlukta olsa da telefonda rahatça oynanılabilecek şampiyona benziyor.


    2021 Rework

    Mundo güncellemesinden sonra gelecek şampiyon güncellemesi anketini de gözler önüne seriyor

    Ankette yer alan şampiyonlar

    • Udyr
    • Quinn
    • Shyvana
    • Skarner
    • Nocturne


    2021 Yeni Şampiyon Tanıtımı ve Sinematiği

    Fragmanın son sahnesinde gösterilen karakterimiz Senna ile League of Legends dünyasında yer alan Gölge adalardan tuhaf bir fısıltı duyuyor ve sözler şu şekilde, Sis... Yakında... Mahvoluş... Viego...

    Burada göze çarpan Viego isimli yeni gelecek şampiyonu isminden bahsediliyor ve bu karakterin aslı Mahvolmuş Kral'ın ta kendisi olduğundan daha önceki sızıntılardan anlıyoruz.

    League of Legends 2021 Sezonu Yayınının Fragmanı Yayınlandı

    Yayın tarihi 8 Ocak 18:00'da Canlı Yayın Youtube League of Legends kanalında yayın başlayacaktır.


    İtemsatış'tan %15 indirimli RP satın almak için tıkla.


    Önceki Haber
    League of Legends Akali Oynanış Rehberi

    League of Legends Akali Oynanış Rehberi

    4 yıl önce 7 dk okuma süresi

    League of Legends Nedir?League of Legends Riot Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan Moba türünde dünyanın en çok oynanan oyunlarından biridir. Oyunun amacı rakibin merkez üssünü yıkmak ve zafere ulaşmaktır. Beşerli iki takımdan oluşan bu oyunda 150'den fazla şampiyon arasından tercih yapılarak, kendinize özgü eşya düzeni oluşturduğunuz ve rakibin kulelerini yıkarak onları bozguna uğrattığınız rekabetçi çevrimiçi bir oyundur.Akali Ne Zaman Çıktı?Akali 11 May 2010 tarihinde League of Legend

    Sonraki Haber
    Valorant Stinger SMG Özellikleri

    Valorant Stinger SMG Özellikleri

    4 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Stinger Özellikleri Nelerdir?Stinger, ekibiniz tüfekler için yeterli krediye sahip olmadığında, ancak yine de daha yüksek kredi silahları satın alan düşmanlarla rekabet etmek istediğinde satın almak için kullanışlıdır. Stinger, yalnızca yüksek DPS'nin yüksek yayılmanın neden olduğu hasar kaybını en aza indirirken kullanılabileceği yakın mesafelerde kullanılmalıdır. Şarjör başına 20 atışlık düşük kapasite boyutu göz önüne alındığında, Stinger'ın getirdiği sakatlayıcı dezavantajı birkaç milisaniye

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim