Valorant Yeni Ajan Yoru ve Bölüm 2 Geliyor

    Valorant Yeni Ajan Yoru ve Bölüm 2 Geliyor

    Valorant Yeni Ajan Yoru ve Bölüm 2 hakkında sızdırılmış olan görüntüler var detaylar açıklama kısmında.

    Valorant Yeni Arayüz ve Savaş Bileti

    Yeni görünümü ile bizleri arayüz karşısında karşılayacak olan ajanlarımız İceBox çevresindeler. Bu arayüzden sonra yeni gelecek olan Savaş Bileti bir çok oyuncunun seveceği silahlara ve renk paketlerine sahip olunacak.

    Bu bilgilerin ajanların hikayelerini daha iyi anlayabilmek için yeni kontratlar olacağı iddia ediliyor.

    Valorant Yeni Ajan Yoru ve Bölüm 2 Geliyor


    Valorant Yeni Ajan Yoru

    En son sızıntı, Yoru adında Düellocu yeni bir ajanın gelecek olmasını öğrenildi. Sızan bilgilere göre, düşmanlarınızı hem yanıltmak hem de görünmezken hem hasar almama hem de SpeedFire özelliği olmasıydı.

    Sızan bilgiye göre Z yeteneği ileriye gönderebileceği ayak sesleri yaratacak ve düşmanlarını yanıltacak. Işınlayıcıları ve haritalardaki diğer noktalarına kullanılabilir olacak. Böylece düşmanlarınızı yanıltabilirsiniz.


    X yeteneği ise düşmanlarınızı kör eden bir flaş. Fırlatılabilecek ve bir yüzeyle temas ettikten sonra etkinleşecek.


    C yeteneği ise bulunduğunuz bölgeyi seçtikten sonra bir portal bırakmış olursunuz ve uzun bir süresi vardır çatışmaya önden gidiyorsanız ve çatışmanın ortasında kaldığınız süre boyunca bu yeteneğe tekrar basmak koyduğunuz alana tekrardan ışınlanmanızı sağlıyor. Bu yeteneği ikinci defa kullanabilmek ise baktığınız yöne doğru atın portal ileriye doğru gitmeye başlayacaktır bu sayede haritadan da takip edebilirsiniz. Düşmanlarınızın arkasına geçmek veya onlardan kaçmak için ideal bir düellocu yeteneği.


    Ulti yeteneği aktifleşmeden önce portalın içinde duran maskeyi taktıktan sonra görünmez olursunuz ve hasar almaz hale gelirsiniz. Yetenek süresi bittikten veya tekrar kullandıktan sonra çıkış esnasında SpeedFire özelliği kazandıracaktır. Tekrardan düşmanları arkalamak için ideal bir yetenek.

    Valorant Yeni Ajan Yoru ve Bölüm 2 Geliyor

    Riot Games tarafından onaylanmasa da 2021 ile ilgili bir fragman yılın için bir Duelist ile yırtılıp açılacağını söylendi.


    Uygun Fiyatlara VP için Buraya Tıklayınız.

    Hesap Alım-Satım için Buraya Tıklayınız.



    Önceki Haber
    Komisyon Oranlarımız Güncellendi

    Komisyon Oranlarımız Güncellendi

    4 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Yeni yıl itibarıyla komisyon oranlarımız %7 olarak güncellenmiştir. Şubat ve Mart ayında gelecek güncellemelerle birlikte yeni mağaza üyelik sistemine geçildiğinde, ne kadar çok başarılı satış yaparsanız ve güvenilirlik oranınız ne kadar yüksekse bu komisyonu düşürme imkanınız olacaktır. Detaylar önümüzdeki haftalarda siz değerli üyelerimizle paylaşılacaktır. Aileniz ve sevdiklerinizle sağlıklı, huzurlu ve bol kazançlı bir yeni yıl dileriz.Hemen ilan oluşturmak ve hala düşük olan bu komisyonla b

    Sonraki Haber
    Valorant Ghost Tabancası Özellikleri

    Valorant Ghost Tabancası Özellikleri

    4 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Ghost Özellikleri Nelerdir?Ghost yarı otomatik bir yan silahtır. Vurulduğunda oldukça yüksek miktarda hasar verir, öldürmek için genellikle kafaya 2 atış ve vücuda 5 ila 6 atış yapar. Ghost, genel doğruluğunu artırmaya yardımcı olan ve ayrıca ateş ederken gürültüyü azaltan bir susturucu ile donatılmıştır ve bu da onu gizli bir silah olarak etkili kılar.Ghost güvenilir bir yedek silahtır. Ortalamanın üzerinde doğruluğu, iyi hasarı ve genel tutarlılığı çoğu durumda tabancaya güvenmenizi sağlar.Öze

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim