Valorant Yeni Koleksiyon BlastX

    Valorant Yeni Koleksiyon BlastX

    Riot Games'in 2 Haziran 2020 tarihinde piyasaya sürdüğü popüler oyunu Valorant yeniliklere devam ediyor yeni koleksiyon BlastX.

    Valorant'ın Yeni Koleksiyonu BlastX

    Oyuncak tabancaları andıran ve görünümü çok hoş ve eğlenceli olan bu koleksiyon sizi çocukluğunuza götürecek ve eğlenceli vakit geçireceksiniz. Bu koleksiyonu kullanabileceğiniz silahlar nelerdir peki?

    • Odin
    • Spectre
    • Phantom
    • Frenzy


    Bu silahlar mermi yerine dart ateşliyor ve duvarlara yapııyorlar. Öldürme animasyonu ise düşmanı bir hediye paketine sarıyor.

    Yeni görünümler yakın zamanda sızdırıldı ve birçok oyuncu renk şemasını popüler Toy Story karakteri Buzz Lightyear ile karşılaştırdı. Buzz'ın Valorant'da görünmesi pek olası değil, ancak hayranlar yine de umut edebilir.

    Valorant, yıl boyunca piyasaya sürülen düzinelerce kostüme sahip oldu ve hemen hemen her oyuncu, estetiğine uygun bir silah görünümü bulabilir. Bazı silah görünümleri, silahı neredeyse tamamen değiştiren karmaşık tasarımlara sahipken, diğerleri daha bastırılmış ancak yine de ilginç grafikler veya tasarım ekliyor. BlastX dış görünüm serisi, çok dramatik veya ciddi olmadan yeni görünümler ekleyen daha eğlenceli seçeneklerden biridir.


    Uygun Fiyatlara VP için Buraya Tıklayınız.

    Hesap Alım-Satım için Buraya Tıklayınız.





    Önceki Haber
    League of Legends Annie Oynanış Rehberi

    League of Legends Annie Oynanış Rehberi

    4 yıl önce 7 dk okuma süresi

    League of Legends Nedir?League of Legends Riot Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan Moba türünde dünyanın en çok oynanan oyunlarından biridir. Oyunun amacı rakibin merkez üssünü yıkmak ve zafere ulaşmaktır. Beşerli iki takımdan oluşan bu oyunda 150'den fazla şampiyon arasından tercih yapılarak, kendinize özgü eşya düzeni oluşturduğunuz ve rakibin kulelerini yıkarak onları bozguna uğrattığınız rekabetçi çevrimiçi bir oyundur.Annie Ne Zaman Çıktı?Annie League of Legends 2009 tarihinde çıkan

    Sonraki Haber
    League of Legends Sızıntı Yeni Şampiyon ve Kostüm İddiaları

    League of Legends Sızıntı Yeni Şampiyon ve Kostüm İddiaları

    4 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Sızdırılan Kostüm İddalarıKullanıcı bir reddit paylaşımı League of Legends verileri ile bu kostümlerin sızıldığı iddia ediyor.Verilere göre bu yıl çıkacak olan Çine özel festival kostümleri Shan Hai kostümleriJhinNautilusCho'GathNeekoViegoTFT paylaşımında da diğer bir kısmı da Lunar Beasts olarak devamı gelecek.AnnieJarvan IVAlistarDariusApheliosŞu anda bu paylaşımın ardından sadece Shan Hai kostümlerinden sadece iki şampiyon paylaşılmış durumunda bunlar Jhin ve Nautilus.Yeni ŞampiyonÖzelliklede

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim