Kendine Müzisyen En İyi Yayıncı Ödülünü Aldı

    Kendine Müzisyen En İyi Yayıncı Ödülünü Aldı

    Twitch Türkiye'nin popüler yayıncılarından olan Kemal Can Parlak (Kendine Müzisyen) INFLOW Awards kapsamında dağıtılan ödüllerden En İyi Yayıncı Ödülünü aldı.

    INFLOW Awards isimli ödül töreninde birbirinden farklı influencerlar ödüllerini aldı. Bu isimlerden biri ise Twitch Türkiye'nin sevilen yayıncılarından alanında En İyi Yayıncı Ödülünü kazanan Kemal Can Parlak (Kendine Müzisyen) oldu. Kendisi komik ve sempatik yayınlarıyla ünlü olan ve kendini büyük bir kitleye tanıtmış ve sevdirmiş bu ödüle ise layık görülmüştür.

    Kendine Müzisyen En İyi Yayıncı Ödülünü Aldı


    Sevilen yayıncı Twitter'da Shop Uzmanlarına fırsat sundu. Kendisine kariyerinde başarılarının devamını dileriz.

    Kendine Müzisyen En İyi Yayıncı Ödülünü Aldı


    KendineMüzisyen kimdir?

    Asıl adı Kemal Can Parlak olan 15 Mayıs 1995'te Mersin'de dünyaya gelen yaptığı coverlar ile Kendine Müzisyen adıyla tanınan, ses mühendisliği bölümü mezunu Youtube ve Twitch ünlüsü.



    Önceki Haber
    Valorant Frenzy Tabancası Özellikleri

    Valorant Frenzy Tabancası Özellikleri

    4 yıl önce 2 dk okuma süresi

    Frenzy Özellikleri Nelerdir?Frenzy, tam otomatik, düşük maliyetli bir tabancadır. Düşük fiyat etiketi nedeniyle Kredi biriktirmek isteyen oyuncular için harika bir seçimdir, ancak yakın mesafedeki yüksek hasarı, daha pahalı silahlara karşı bile uygulanabilir olmasını sağlar.Özellikler;Tipi: Yan SilahFiyatı: 400 KrediŞarjör: 13Duvar Delme: DüşükAtış Modu: Full OtomatikHasar: Gövde-26 Kafa-78 Ayak-22Skinleri;RagnarockerSpitfireSwoopingCoutureRushSensationElderflame Glitchpop Uygun Fiyatlara VP içi

    Sonraki Haber
    League of Legends Annie Oynanış Rehberi

    League of Legends Annie Oynanış Rehberi

    4 yıl önce 7 dk okuma süresi

    League of Legends Nedir?League of Legends Riot Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan Moba türünde dünyanın en çok oynanan oyunlarından biridir. Oyunun amacı rakibin merkez üssünü yıkmak ve zafere ulaşmaktır. Beşerli iki takımdan oluşan bu oyunda 150'den fazla şampiyon arasından tercih yapılarak, kendinize özgü eşya düzeni oluşturduğunuz ve rakibin kulelerini yıkarak onları bozguna uğrattığınız rekabetçi çevrimiçi bir oyundur.Annie Ne Zaman Çıktı?Annie League of Legends 2009 tarihinde çıkan

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim