Call of Duty Mobile 13. sezon geliyor

    Call of Duty Mobile 13. sezon geliyor


    Call of Duty oyun tecrübesini mobile taşıyan oyun olan Call Of Duty Mobile sayesinde mobil cihazlarınızda aksiyon Battle Royale oyunu oynamanın keyfini çıkarabilirsiniz. 1 Ekim 2019'da çıkış yaptıktan sonra adından çokça söz ettiren COD Mobile, Garena Free Fire ve PUBG Mobile'dan sonra en çok oynanan Mobil Battle Royale oyunu durumunda.


    COD Mobile 13. Sezon

    Call of Duty Mobile 13. Sezonu bugün başlıyor, sezon 13 ile birlikte oyuna yeni içerikler de geliyor. Winter War sezonu ile birlikte yeni etkinlikler, yeni silahlar, yeni karakter kostümleri ve yeni haritalar geliyor. Tüm bunların yanı sıra mükemmel ödüllerle birlikte yeni Battle Pass ekleniyor.


    Harita değişiklikleri

    Sezon 13 ile birlikte yeni haritalar geliyor. Nuketwon ve Holdiay Raid adındaki kış konseptindeki haritalar Call of Duty Mobile evrenine ekleniyor.


    Call of Duty Mobile 13. Sezon Tanıtım Videosu



    Önceki Haber
    CDPR'e Cyberpunk 2077 yüzünden toplu dava açılabilir!

    CDPR'e Cyberpunk 2077 yüzünden toplu dava açılabilir!

    4 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Şimdi ise konu çok farklı... Başlarında bir avukatın olduğu topluluk CD Projekt RED şirketine dava açmaya hazırlanıyor olabilir. Cyberpunk 2077'nin sorunlu çıkmasından dolayı şirket hisselerinde %30'luk bir değer kaybı yaşanmıştı. Bunun gerekçesi olarak CDPR'e yatırım yapan kişiler şirkete toplu dava açabilir.“Varşova’dan avukatlar ve yatırımcılar durumu inceliyor, şirkete toplu bir dava açma konusu üzerinde düşünüyorlar.” ifadesini kullanan New York Times’ın bu haberi, CDPR'e yatırım yapan bir

    Sonraki Haber
    Cyberpunk 2077 hileleri ve hile kodları

    Cyberpunk 2077 hileleri ve hile kodları

    4 yıl önce 10 dk okuma süresi

    Cyberpunk 2077 hileleri ortaya çıktı, bu hileleri kullanabilmek için bu modu indirmeniz gerekmekte. Ayrıca hileler EULA kullanıcı sözleşmesine göre yasak olduğundan dolayı, Cyberpunk 2077 hileleri yüzünden yaşayacağınız oyun içi bozulma ve sorunlarda, oyun şirketi sorumluluk kabul etmez.Aktif oyun kaydınız için yedek aldıktan sonra yukarıdaki linkten indirdiğiniz modu açın, oyununuzun kenarlıksız veya pencere modunda olması gerekir. Hile için gerekli dosyayı indirdikten sonra ` tuşuyla konsolu a

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim