PUBG Mobile milyonlarca hileciyi yasakladı

    PUBG Mobile milyonlarca hileciyi yasakladı

    Mobil platformdaki en çok oynanan oyunlardan biri olan PUBG Mobile, milyonlarca hileciyi tek seferde yasakladı.


    Tencent Games tarafından yayınlanan PUBG Mobile, bir mobil Battle Royale oyunudur. 100 oyuncu uçaktan bir adaya bırakılıyor, ve bu adada birbirlerini öldürerek hayatta kalan son kişi olmaya çalışıyor. Bu macerada birinci olmak istiyorsanız çok sessiz ve soğukkanlı olmalısınız.


    %20 İndirimli PUBG Mobile UC satın almak için tıklayın.


    Operasyon "Ban Pan"

    Çinli oyun firması Tencent Games kolları sıvadı! "Ban Pan" adı verilen bir yasaklama operasyonuyla birlikte hilecilere karşı mücadele başlatıldı. Operasyon PUBG Mobile resmi Twitter hesabından açıklandı ve 11-17 Aralık tarihi arasında milyonlarca hilecinin tespit edildiği bildirildi.


    Toplamda 2 milyonu aşkın hilecinin PUBG Mobile arenasından uzaklaştırıldığı açıklandı. Bu hileciler arasında en çok dikkat çekenler ise, hile ile karakter modeli değiştirenler ve uzağı görme (xray) hilesi kullanan kişiler.


    Liglere göre hilecilik

    PUBG Mobile oynayan herkesin tahmin edebileceği üzere en çok hile kullanılan lig Bronz. Lig yükseldikçe hileci oranı da azalmakta, %15 ile elmas ve platin ligleri de dikkat çekici durumda. Bu ban dalgası sayesinde artık oyunlarınızda daha az hileye denk geleceksiniz, ve daha keyifli bir mobil oyun deneyimi yaşayabileceksiniz.


    PUBG Mobile milyonlarca hileciyi yasakladı


    Önceki Haber
    Steam, Sonbahar İndirimlerinde Gelir Rekoru Kırdı

    Steam, Sonbahar İndirimlerinde Gelir Rekoru Kırdı

    4 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Kovid-19 sebebiyle evine kapanan insanlar sıkılmamak için oyunlara hücum etmiş durumda. Bu durumu lehine çeviren oyun platformları indirimlerle kullanıcıları kendisine çekmeye çalışıyor. Bu oyun dağıtım platformları arasında en büyüğü olan Steam ise, sonbahar indirimleriyle oyunculara sevdikleri oyunu indirimli fiyata alma imkanı sağlıyor. Bu indirimlerle hem ilk defa oyun satın alacak kullanıcılara, hem de oyunun orijinal versiyonunu almak isteyen kullanıcılara fırsat verilmiş oluyor.Steam yapt

    Sonraki Haber
    CDPR'e Cyberpunk 2077 yüzünden toplu dava açılabilir!

    CDPR'e Cyberpunk 2077 yüzünden toplu dava açılabilir!

    4 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Şimdi ise konu çok farklı... Başlarında bir avukatın olduğu topluluk CD Projekt RED şirketine dava açmaya hazırlanıyor olabilir. Cyberpunk 2077'nin sorunlu çıkmasından dolayı şirket hisselerinde %30'luk bir değer kaybı yaşanmıştı. Bunun gerekçesi olarak CDPR'e yatırım yapan kişiler şirkete toplu dava açabilir.“Varşova’dan avukatlar ve yatırımcılar durumu inceliyor, şirkete toplu bir dava açma konusu üzerinde düşünüyorlar.” ifadesini kullanan New York Times’ın bu haberi, CDPR'e yatırım yapan bir

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim