Steam, Sonbahar İndirimlerinde Gelir Rekoru Kırdı

    Steam, Sonbahar İndirimlerinde Gelir Rekoru Kırdı

    Amerika merkezli dünyanın en popüler oyun dağıtım platformu olan Steam, sonbahar indirimleri ile birlikte gelirlerini katladı.


    Kovid-19 sebebiyle evine kapanan insanlar sıkılmamak için oyunlara hücum etmiş durumda. Bu durumu lehine çeviren oyun platformları indirimlerle kullanıcıları kendisine çekmeye çalışıyor. Bu oyun dağıtım platformları arasında en büyüğü olan Steam ise, sonbahar indirimleriyle oyunculara sevdikleri oyunu indirimli fiyata alma imkanı sağlıyor.


    Bu indirimlerle hem ilk defa oyun satın alacak kullanıcılara, hem de oyunun orijinal versiyonunu almak isteyen kullanıcılara fırsat verilmiş oluyor.


    Steam yaptığı bir duyuruda; Bu başarının sırrının kürese salgının yanı sıra popülerleşen eski oyunlar ve başarılı yeni oyunlar olduğunu açıkladı.


    Açıklamanın son bölümünde önümüzdeki hafta Steam kış indirimlerinin başlayacağı da açıklandı. İndirime girecek oyunlarla ilgili detaylı bilgi geldiğinde sizlerle paylaşıyor olacağız.


    Önceki Haber
    Epic Games, Defense Grid: The Awakening'i Ücretsiz Dağıtıyor

    Epic Games, Defense Grid: The Awakening'i Ücretsiz Dağıtıyor

    4 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Ücretsiz oyun dağıtarak adını tüm oyun sektörüne duyuran Epic Games, bugün Defense Grid: The Awakening'i ücretsiz olarak oyun severlere sunuyor.Oyun alan savunma üzerine kurulu, kuleler yardımıyla gelen düşman dalgalarını püskürterek eğlenceli bir oyun deneyimi yaşayabilirsiniz. Oyunun ana hikayesinde 20'den fazla bölüm bulunuyor.Tüm bunların yanı sıra ücretsiz bir oyun olması en cezbedici özelliği.Defense Grid: The Awakening Sistem GereksinimleriMinimum gereksinimlerİşletim Sistemi: Windows XP,

    Sonraki Haber
    PUBG Mobile milyonlarca hileciyi yasakladı

    PUBG Mobile milyonlarca hileciyi yasakladı

    4 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Tencent Games tarafından yayınlanan PUBG Mobile, bir mobil Battle Royale oyunudur. 100 oyuncu uçaktan bir adaya bırakılıyor, ve bu adada birbirlerini öldürerek hayatta kalan son kişi olmaya çalışıyor. Bu macerada birinci olmak istiyorsanız çok sessiz ve soğukkanlı olmalısınız.%20 İndirimli PUBG Mobile UC satın almak için tıklayın.Operasyon "Ban Pan"Çinli oyun firması Tencent Games kolları sıvadı! "Ban Pan" adı verilen bir yasaklama operasyonuyla birlikte hilecilere karşı mücadele başlatıldı. Ope

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim