League of Legends LoL Riot Points (RP) Satış Sitesi

    League of Legends LoL Riot Points (RP) Satış Sitesi

    Uygun fiyatlı League of Legends Riot Points satın alabileceğiniz İtemsatış.com incelemesinin detayları aşağıda.


    League of Legends Nedir?

    League of Legends, oyuncular arasında bilinen adıyla LoL 5vs5 oynanan bir MOBA oyunudur. Türkçesi çevrimiçi çok oyunculu savaş arenasıdır ve dünyadaki en büyük örneği League of Legends oyunudur. Oyunda belli başlı modlar vardır;

    • Dereceli
    • Kapalı Seçim
    • Aram,


    Bu oyun seçeneklerinde 150'den fazla şampiyon arasından seçim yapma şansınız var. Kendi tarzınıza en uygun şampiyonu seçin ve vadide zafere koşun.


    League of Legends LoL RP nedir?

    League of Legends içerisinde bulunan mağazadan alışveriş yapabilmek için Riot Points ihtiyacınız vardır. Riot Points, kısaca ve oyuncular arasında bilinen adıyla RP, LoL oyununda geçerli sanal mağaza para birimidir. Türk lirası karşılığında satın alınabilir ve tüketilebilir.


    RP ile ne satın alınır?

    Riot Points (RP) ile yeni bir şampiyon açabilir veya sevdiğiniz şampiyonun en güzel kostümlerini satın alabilirsiniz. Bunun yanı sıra tecrübe puanı takviyesi, kasa, anahtar gibi oyun içi ögeler satın alabilirsiniz.


    İndirimli Riot Points RP satış sitesi İtemsatış

    İndirimli Riot Points almak herkesin hakkı, İtemsatış her zaman uygun fiyatlarla League of Legends oyuncularına hizmet vermektedir. Riot Points EPİN kodlarında başlatılan %15 indirim sayesinde tüm LoL oyuncuları indirimli RP satın alabilecek.


    Üstelik satın alma işlemi çok kolay! İtemsatış'a ücretsiz olarak üye olun ve hesabınıza bakiye yükleyin. Ardından bu sayfadan İndirimli LoL Riot Points ürünlerinden dilediğinizi satın alabilirsiniz. Tüm bakiye yükleme işlemleri 3D SECURE güvenlik sistemi ile gerçekleşmektedir ve RP kodları 7/24 sistem tarafından otomatik teslim edilir.


    League of Legends LoL RP fiyatları

    Oyun içerisinden RP satın almak yerine, İtemsatış'ı tercih ederseniz tam %15 daha ucuza LoL RP satın alabilirsiniz. Bu sayede kâra geçebilir ve ucuza RP'nin tadını çıkarabilirsiniz. İtemsatış'ta fiyatlar her bütçeye uygun olarak kalmaya devam edecektir.


    • LoL 400 Riot Points RP: 13.60₺
    • LoL 840 Riot Points RP: 27.20₺
    • LoL 1780 Riot Points RP: 54.40₺
    • LoL 3620 Riot Points RP: 106.25₺
    • LoL 6450 Riot Points RP: 183.60₺
    • LoL 12.800 Riot Points RP: 340₺


    Hemen bu linkten Riot Points satın alın ve vadide rakiplerinizi yere serin!!


    Aşağıda bulunan resimde ürünü satın alıp, memnun kalan ve bunu değerlendiren 292 kullanıcın olduğunu görebilirsiniz. Sizde sitemizden RP satın aldıktan sonra yorum bırakarak memnun olduğunu veya memnun olmadığınız durumları bize iletebilirsiniz.


    League of Legends LoL Riot Points (RP) Satış Sitesi


    League of Legends LoL Riot Points (RP) Satış Sitesi


    Satın aldığım RP nasıl hesabıma geçecek?

    Bu soruyu sorduğunuzu duyar gibiyiz. Aşağıda İTEMSATIŞ üzerinden satın aldığınız League of Legends RP kodlarını nasıl bozdurabileceğinizi anlattık.


    League of Legends'a giriş yapın ve okla gösterilen bölümdeki "Mağaza" butonuna tıklayın.

    League of Legends LoL Riot Points (RP) Satış Sitesi

    Ardından "RP SATIN AL" butonuna tıklayın.

    League of Legends LoL Riot Points (RP) Satış Sitesi

    Ödeme yöntemlerinden "Riot PIN ve kodlar" sekmesine tıklayın.

    League of Legends LoL Riot Points (RP) Satış Sitesi

    İTEMSATIŞ üzerinden %15 indirimli şekilde aldığınız Riot Points kodunu bu alana yapıştırın ve gönder butonuna tıklayın. Bu işlemi yaptığınız anda RP hesabınıza yüklenecektir.

    League of Legends LoL Riot Points (RP) Satış Sitesi


    Bu linke tıklayarak LoL Hesap Satışı kategorisine gidebilirsiniz.


    Türkiye'nin En Büyük Oyuncu Pazar Yeri ve EPİN Satış Sitesi - İtemsatış.com


    Önceki Haber
    Xbox Mağaza Sayfasında Cyberpunk 2077 İçin Uyarı Mesajı Yayınlandı

    Xbox Mağaza Sayfasında Cyberpunk 2077 İçin Uyarı Mesajı Yayınlandı

    4 yıl önce 4 dk okuma süresi

    PS4 ve Xbox One için stabil bir oyun performansı veremeyen Cyberpunk 2077, Playstation Store üzerinden kaldırılmış ve iade işlemlerine başlanmıştı. Oyuncular bu kadar uzun süre beklenen bir oyunda, performans sorunu yaşanmasına anlam verememiş ve iade işlemleri için Sony'nin kapısını çalmıştı.Xbox'un Duruma TepkisiSony direkt olarak Cyberpunk 2077'i Playstation Store'dan kaldırırken, Xbox olaya daha ılımlı yaklaşmayı tercih etti. Mağaza sayfasına oyun için "Kullanıcılar, bu oyun güncellenene kad

    Sonraki Haber
    Valorant Classic Tabancası Özellikleri

    Valorant Classic Tabancası Özellikleri

    4 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Classic Nedir Nasıl Kullanılmalı?Classic, oyun başlarken herkese verilen standart bir tabancadır. Biz bugün sizlerle bu Classic hakkında bilgilendirme ve nasıl oynasak daha iyi oynarız gibi konuları konuşacağız.İlk round için para biriktirmek istiyorsanız veya eko roundlarında hızlıca ilerleyip rakiplerinizin silahını ele geçirmek istiyorsanız Classic tercih edebilirsiniz. Çünkü Classic ile yürürken de ateş edebildiğiniz için hızlıca rakibin üstüne koşarken ateş edebilir, giriş skorunu takımınız

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim