Xbox Mağaza Sayfasında Cyberpunk 2077 İçin Uyarı Mesajı Yayınlandı

    Xbox Mağaza Sayfasında Cyberpunk 2077 İçin Uyarı Mesajı Yayınlandı

    Xbox resmi sitesinde Cyberpunk 2077 için kullanıcılara uyarı mesajı yayınlandı, detaylar aşağıda.


    PS4 ve Xbox One için stabil bir oyun performansı veremeyen Cyberpunk 2077, Playstation Store üzerinden kaldırılmış ve iade işlemlerine başlanmıştı. Oyuncular bu kadar uzun süre beklenen bir oyunda, performans sorunu yaşanmasına anlam verememiş ve iade işlemleri için Sony'nin kapısını çalmıştı.


    Xbox'un Duruma Tepkisi

    Sony direkt olarak Cyberpunk 2077'i Playstation Store'dan kaldırırken, Xbox olaya daha ılımlı yaklaşmayı tercih etti. Mağaza sayfasına oyun için "Kullanıcılar, bu oyun güncellenene kadar Xbox One konsollarında oyun oynarken performans sorunlarıyla karşılaşabilir" açıklamasını ekledi.


    Uyarıya Türkçe olan sayfada yer verilmezken, İngilizce olan sayfada yer veriliyor. İlerleyen dönemde oyunun güncellenmesiyle birlikte sorunun çözüleceğine inanan Xbox Cyberpunk 2077'i yayından kaldırmadı.


    Xbox Mağaza Sayfasında Cyberpunk 2077 İçin Uyarı Mesajı Yayınlandı


    Önceki Haber
    Riot Games, MMORPG Oyun Çıkarma Hazırlığında

    Riot Games, MMORPG Oyun Çıkarma Hazırlığında

    4 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Riot Games MMORPG oyun geliştirecekRiot Games 2006 Kaliforniya'da kurulan rastgele bir oyun firmasıydı. Şirket 2009 yılında League of Legends'ı piyasaya sürmesiyle birlikte akıl almaz yükselişi başlatmış oldu. Günümüzde dünyanın en çok oynanan ve e-spor sahnesi en gelişmiş olan MOBA oyunu konumundalar. Uzun yıllar boyunca yalnızca League of Legends ile uğraşan Riot Games, 2019 yılı ile birlikte kolları sıvayıp, yeni oyun projelerini duyurdu.Önce League of Legends'in içerisine entegre TFT, sonras

    Sonraki Haber
    League of Legends LoL Riot Points (RP) Satış Sitesi

    League of Legends LoL Riot Points (RP) Satış Sitesi

    4 yıl önce 7 dk okuma süresi

    League of Legends Nedir?League of Legends, oyuncular arasında bilinen adıyla LoL 5vs5 oynanan bir MOBA oyunudur. Türkçesi çevrimiçi çok oyunculu savaş arenasıdır ve dünyadaki en büyük örneği League of Legends oyunudur. Oyunda belli başlı modlar vardır;DereceliKapalı SeçimAram,Bu oyun seçeneklerinde 150'den fazla şampiyon arasından seçim yapma şansınız var. Kendi tarzınıza en uygun şampiyonu seçin ve vadide zafere koşun.League of Legends LoL RP nedir?League of Legends içerisinde bulunan mağazadan

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim