Riot Games, MMORPG Oyun Çıkarma Hazırlığında

    Riot Games, MMORPG Oyun Çıkarma Hazırlığında

    Son dönemde çıkardığı oyunlarla piyasada adını sıkça duyuran Riot Games, MMORPG oyun çıkarmaya hazırlanıyor.


    Riot Games MMORPG oyun geliştirecek

    Riot Games 2006 Kaliforniya'da kurulan rastgele bir oyun firmasıydı. Şirket 2009 yılında League of Legends'ı piyasaya sürmesiyle birlikte akıl almaz yükselişi başlatmış oldu. Günümüzde dünyanın en çok oynanan ve e-spor sahnesi en gelişmiş olan MOBA oyunu konumundalar.


    Uzun yıllar boyunca yalnızca League of Legends ile uğraşan Riot Games, 2019 yılı ile birlikte kolları sıvayıp, yeni oyun projelerini duyurdu.


    Önce League of Legends'in içerisine entegre TFT, sonrasında Birinci Şahıs Nişancı (FPS) oyunu Valorant ve son olarak League of Legends mobil versiyonu Wild Rift'i çıkaran Riot Games'in durmaya niyeti yok.


    Riot yöneticilerinden Greg Street yaptığı açıklamada, Yeni bir devasa (MMO) oyun üzerinde çalıştığını açıkladı ve not kısmında yeni iş arkadaşları aradığını duyurdu. Yoruma gelen bu bir MMO oyun mu sorusuna evet cevabını veren Greg Street oyuncularda büyük heyecan uyandırdı.


    Heyecanın sebebi League of Legends evrenini yakından tanımamız. Şimdiden hayal kurmaya başlandı bile, Garen veya Darius'un görev veren NPC'ler olduğunu düşünsenize... Veya Noxus, Demacia gibi krallıklarda gezindiğinizi ve diğer oyuncularla birlikte tüm evreni keşfettiğinizi düşünün. Hayali bile bu kadar mükemmel iken, oyunun kötü olacağını düşünmek gerçekten mümkün değil! Tahminimizce oyun önümüzdeki birkaç sene boyunca geliştirilecek.


    Riot Games, MMORPG Oyun Çıkarma Hazırlığında


    Riot Games tarafından yeni açıklamalar geldikçe sizleri Riot Games'in geliştireceği MMORPG oyunuyla ilgili bilgilendireceğiz.


    Önceki Haber
    League of Legends LoL Hesap Satış Sitesi - İtemsatış.com

    League of Legends LoL Hesap Satış Sitesi - İtemsatış.com

    4 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Güvenilir LoL Hesap Alışverişi Yapabilmeniz MümkünEğer güvenilir ve kurumsal bir League of Legends LoL Hesap Satış Sitesi arayışındaysanız, şu anda doğru adrestesiniz.İtemsatış Sakarya Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgelerinde hizmet vermekte olan, kurumsal bir şirkete bağlı projedir. Sitemizde güvenli bir ortam oluşturarak alışveriş işlemlerinde sizi kötü niyetli kişilerden korumayı amaçlıyoruz. Buna bağlı olarak geliştirdiğimiz Güvenli Ticaret Sistemini bu linkten okuyabilirsiniz.LoL Hesa

    Sonraki Haber
    Xbox Mağaza Sayfasında Cyberpunk 2077 İçin Uyarı Mesajı Yayınlandı

    Xbox Mağaza Sayfasında Cyberpunk 2077 İçin Uyarı Mesajı Yayınlandı

    4 yıl önce 4 dk okuma süresi

    PS4 ve Xbox One için stabil bir oyun performansı veremeyen Cyberpunk 2077, Playstation Store üzerinden kaldırılmış ve iade işlemlerine başlanmıştı. Oyuncular bu kadar uzun süre beklenen bir oyunda, performans sorunu yaşanmasına anlam verememiş ve iade işlemleri için Sony'nin kapısını çalmıştı.Xbox'un Duruma TepkisiSony direkt olarak Cyberpunk 2077'i Playstation Store'dan kaldırırken, Xbox olaya daha ılımlı yaklaşmayı tercih etti. Mağaza sayfasına oyun için "Kullanıcılar, bu oyun güncellenene kad

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim