LoL Sana Özel Mağaza Aktif

    LoL Sana Özel Mağaza Aktif

    League of Legends oyuncularına indirimli kostüm fırsatı! Sana özel mağaza geri döndü, detaylar aşağıda.


    Belirli etkinlik sürelerinde oyuna eklenen ve oyunculara indirim fırsatı sunan League of Legends Sana Özel Mağaza şu anda aktif.


    League of Legends Sana Özel Mağaza Nedir?

    League of Legends Sana Özel Mağaza, Riot Games'in zaman zaman oyuna eklediği bir indirim kampanyasıdır.


    En çok tercih ettiğiniz 6 şampiyonun değerli kostümlerinde, rastgele bir şekilde %60'a varan indirimler kazanırsınız. Bu indirimler sayesinde beğendiğiniz kostümlere ucuz şekilde ulaşabilir ve hemen vadide gösteriş yapabilirsiniz.


    Sana Özel Mağazaya girmek için League of Legends'e gir, Mağazanın hemen yanında bulunan "Sana Özel Mağaza" butonuna tıkla. Ardından 6 kutucuğu da açarak size özel indirimleri görebilirsiniz.


    İndirimler 18 Ocak 2021'e kadar geçerlidir ve eğer gelen indirimdeki şampiyon sizde açık değilse, şampiyon da ücretsiz olarak size hediye edilir.


    Kostüm indirimlerine ek olarak İTEMSATIŞ üzerinden %15 İndirimli Riot Points RP alarak kârınızı ikiye katlayın. Hemen tıkla ve satın al.


    LoL Sana Özel Mağaza Aktif


    Önceki Haber
    Cities: Skylines, Epic Games Store'da Ücretsiz

    Cities: Skylines, Epic Games Store'da Ücretsiz

    4 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Epic Games adını son zamanlarda dağıttığı ücretsiz oyunlarla duyurmayı başaran bir oyun platformu. Özellikle GTA 5 gibi bir oyunu ücretsiz şekilde dağıtarak tüm dünyada adından söz ettirmişti.İlk günün ücretsiz oyunu belli olduEpic Games 15 gün üst üste ücretsiz oyun dağıtacağını açıkladıktan sonra sızdırılan bilgileri sizlerle paylaşmıştık. Tahmin edilenin dışında bugün yani 17 Aralık tarihinde ücretsiz olan oyun Cities: Skylines oldu. Oyunu hemen Epic Games Store üzerinden kütüphanenize ekleye

    Sonraki Haber
    League of Legends LoL Hesap Satış Sitesi - İtemsatış.com

    League of Legends LoL Hesap Satış Sitesi - İtemsatış.com

    4 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Güvenilir LoL Hesap Alışverişi Yapabilmeniz MümkünEğer güvenilir ve kurumsal bir League of Legends LoL Hesap Satış Sitesi arayışındaysanız, şu anda doğru adrestesiniz.İtemsatış Sakarya Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgelerinde hizmet vermekte olan, kurumsal bir şirkete bağlı projedir. Sitemizde güvenli bir ortam oluşturarak alışveriş işlemlerinde sizi kötü niyetli kişilerden korumayı amaçlıyoruz. Buna bağlı olarak geliştirdiğimiz Güvenli Ticaret Sistemini bu linkten okuyabilirsiniz.LoL Hesa

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim