Discord Mobil Uygulama Üzerinden de Ekran Paylaşılabilecek

    Discord Mobil Uygulama Üzerinden de Ekran Paylaşılabilecek

    Son dönemde artan popülerliği ile bilinen Discord, mobil uygulaması üzerinden de ekran paylaşımı yapılmasına olanak sağlayacak.


    Discord Nedir?

    Discord, genellikle oyuncular tarafından kullanılan bir sesli, görüntülü ve yazılı iletişim programıdır. Kullanmak tamamen ücretsizdir ve size arkadaşlarınızla iletişimde kalmak için olanak tanır. Belli bir ücret karşılığında hesabınıza Discord Nitro geliştirmesini uygularsanız bazı ayrıcalıklar kazanabilirsiniz.


    Mobil uygulamaya ekran paylaşma özelliği geliyor

    Discord hem masaüstü hem de mobil uygulama üzerinden erişilebilen bir programdır. Fakat bazı fonksiyonlar masaüstünde çalışırken, mobilde çalışmamaktadır. Bunlardan biri olan ekran paylaşımı özelliği artık mobil uygulama içerisinde de kullanılabilecek.


    Küresel salgın döneminin parlayan yıldızı olarak gösterilen oyunlar sayesinde Discord'da kendini bambaşka bir noktada buldu. Artan kullanıcı sayıları ile birlikte sık sık güncellemeler getiren Discord ekibi oyuncuları memnun etmeyi gerçekten çok iyi biliyor.


    Mobil uygulamada direkt mesaj ve ses kanallarında artık ekran paylaşımı yapılabilecek. Bu güncelleme mobil cihaz kullanıcılarını oldukça memnun edecektir.


    Discord Mobil Uygulama Üzerinden de Ekran Paylaşılabilecek


    Önceki Haber
    League of Legends LEC Başlangıç Tarihi Açıklandı

    League of Legends LEC Başlangıç Tarihi Açıklandı

    4 yıl önce 4 dk okuma süresi

    League of Legends E-spor arenasının en yoğun geçtiği ve en popüler ligi olan Avrupa ligi (LEC) başlangıç tarihi açıklandı. Yeni transferlerin takımlara yerleşmesiyle transfer sezonu kapandı ve takımlar kadrolarını oluşturdu.Sezon, 24 Ocak 2021 itibarıyla başlayacak ve takımlar şampiyonluk için birbirleriyle kıyasıya mücadele edecek.League of Legends Avrupa Ligi (LEC) Mücadele Edecek TakımlarBirbirinden güçlü 10 Avrupa takımı kozlarını paylaşacak, yalnızca birisi zafere ulaşacak.FNATIC E-sporFC S

    Sonraki Haber
    Facebook'tan Epic Games'e Destek

    Facebook'tan Epic Games'e Destek

    4 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Neler Yaşanmıştı?Daha önce yayınladığımız bir haberde Apple'ın Fortnite'ı App Store'dan kaldırdığını sizlerle paylaşmıştık. Bu yasaklanmanın sebebi Epic Games'in Fortnite uygulaması içerisinde direkt olarak bakiye yükleyip, ürün satın alınmasına izin veren bir sistem geliştirmesiydi. Bu durumda Apple'a %30 komisyon ödenmemiş ve oyuncular daha ucuza V-Papel satın almış oluyordu.Bu durum Apple'ın politikalarını ihlal ettiği için Fortnite, App Store üzerinden kaldırılmış ve taraflar dava sürecine g

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim