Fortnite PS5, Xbox Series S ve X'e Geliyor

    Fortnite PS5, Xbox Series S ve X'e Geliyor

    Epic Games'in dünyanın en popüler Battle Royale oyunları arasında olan oyunu Fornite, artık PS5 ve Xbox Series S & X üzerinden oynanabilecek.


    Epic Games'in en çok oynanan ve dünyanın da en popüler Battle Royale oyunları arasında olan Fortnite, tüm platformlarda sorunsuz çalışması ile tanınıyor. Epic Games 15.10 güncellemesiyle birlikte getirdiği performans güçlendirmeleriyle oyunun artık 120 FPS oynanabileceğini açıklamıştı.


    Xbox Güzel Haberi Verdi

    Bunun üzerine Xbox yaptığı açıklamada, Fortnite'ın Xbox Series S ve X sürümlerinde 120 FPS oynanabileceğini açıkladı. Oyun içerisinden ayarlar bölümüne gidin ve 120 FPS seçeneğini işaretleyin, bu bazı görsel kalite unsurlarını düşürse de, aldığınız saniye başı kare hızı 120'ye ulaşacak.

    Fortnite PS5, Xbox Series S ve X'e Geliyor


    120 FPS oynamak için bazı şeylerden feragat etmeniz gerekecek, örneğin bulutlar devre dışı bırakılacak, gölgeler ve diğer kalite ayarlarında bozulmalar olacak. Fakat 120 FPS isteyen oyuncuların beklentisi oyunun akıcı olması yönünde, bu yüzden performans her zaman kaliteden öncedir diyen oyuncular için muhteşem bir seçenek.


    Playstation için de 120 FPS oynama seçeneği geçerli olacak.


    Önceki Haber
    Ubisoft İlk Ücretsiz Oyununu Dağıtıyor

    Ubisoft İlk Ücretsiz Oyununu Dağıtıyor

    4 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Dün yayınladığımız haberde Ubisoft'un 19 Aralık 2020 tarihine kadar ücretsiz oyun ve oyun içeriği dağıtacağı kampanyayı sizlere duyurmuştuk.İlk Ücretsiz Dağıtılacak Oyun Belli OlduTüm dünyanın aylardır eve kapandığı bu küresel salgın döneminde oyunlar neredeyse tek eğlencemiz haline gelmiş durumda. Bu durumu değerlendiren bazı oyun şirketleri çeşitli pazarlama yöntemleri ile dikkatleri üzerine çekmeye çalışıyor.Bu kapsamda 14-19 Aralık tarihleri arasında kampanyasını gerçekleştirecek olan Ubisof

    Sonraki Haber
    Among Us Nintendo Switch'e Çıkış Yaptı

    Among Us Nintendo Switch'e Çıkış Yaptı

    4 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Among Us Nedir?Among Us, 4-10 oyuncu ile oynanabilen çok oyunculu bir mobil oyundur. Oyuna PC üzerinden de erişim sağlanabilmekte. 1 ile 3 oyuncu rastgele olarak Impostor seçilir. Geri kalan oyuncular Crewmate olarak adlandırılır. Impostor'un yapması gereken şey, kimse görmeden Crewmate'leri öldürmek ve arkasında kanıt bırakmamaktır. Her round sonunda toplantı yapılır ve Impostor bulunmaya çalışılır.Oyunda üç farklı harita bulunur:The Skeld (uzay gemisi)Polus (gezegen üssü)Mira HQ (Karargah bina

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim