Valorant Points Satış Sitesi

    Valorant Points Satış Sitesi

    İndirimli Valorant Points nasıl satın alınır, nereden satın alınır? Gibi sorularınızın cevapları burada, detaylar aşağıda.


    Valorant Nedir?

    Riot Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan Birinci Şahıs Nişancı (FPS) oyunudur. Beşerli iki takımın kıyasıya mücadele ettiği ve zafer için birbirini yok ettiği rekabetçi bir oyundur.


    Valorant Points Nedir?

    Valorant oyun içi sanal mağazada geçerli olan para birimidir. Valorant Points kısaca ve oyuncular arasında bilinen adıyla VP sayesinde oyun içi silah kostümleri, ajanlar ve Battle Pass ürünlerini satın alabilirsiniz. Ayrıca Valorant Points sayesinde etkinlikler ile birlikte gelen özel içerikleri de satın alabiliyorsunuz.


    İndirimli Valorant Points Satış Sitesi - İtemsatış

    İndirimli Valorant Points Satış Sitesi denince akla gelen ilk site olan İtemsatış, %15 indirimli şekilde Valorant Points EPİN kodlarını sizlere ulaştırıyor. Oyun içerisi fiyatlardan tam %15 daha ucuza VP koduna sahip olabilirsiniz, ve bu sayede kâra geçebilirsiniz.


    İndirim aylardır devam ediyor ve etmeye devam edecek. Daha fazla indirimli ürün ve kampanyalardan haberdar olmak için İnstagram Hesabımızı takip edebilirsiniz.


    Valorant Points (VP) Nasıl Satın Alınır?

    İtemsatış üyeliğinize bakiye yükledikten sonra Valorant Points kategorisine girin, satın almak istediğiniz Valorant Points VP miktarını seçin, işlem bu kadar basit! Satın aldığınız VP kodu 7/24 sistem tarafından size teslim edilmektedir.


    Valorant Points VP Fiyatları

    İtemsatış sitesinde satılan Valorant Points VP ürünleri oyun içerisindeki mağazadan tam %15 daha ucuza satılmaktadır.

    • 300 Valorant Points 13.60₺
    • 600 Valorant Points 27.20₺
    • 1250 Valorant Points 54.40₺
    • 2500 Valorant Points 106.25₺
    • 4400 Valorant Points 183.60₺
    • 8400 Valorant Points 340₺


    Hangi Sunucularda Geçerli?

    İtemsatış üzerinden satın aldığınız Valorant Points (VP) kodları yalnızca Türkiye sunucusunda geçerlidir.


    Valorant Points Satış Sitesi


    Önceki Haber
    Epic Games'in Yeni Yıla Kadar Ücretsiz Dağıtacağı Oyunlar

    Epic Games'in Yeni Yıla Kadar Ücretsiz Dağıtacağı Oyunlar

    4 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Epic Games Ücretsiz Oyun Listesi Sızdırılmış OlabilirAmerika merkezli oyun platformu olan Epic Games, son zamanlarda oyun denilince akla gelen ilk isimlerden. Sık sık ücretsiz oyun dağıtmasıyla bilinen, hatta GTA 5'i bile ücretsiz dağıtan bu şirketin yeni yıl için bir kampanya düzenleyeceği biliniyor.Planlanan kampanyada yeni yıla kadar tam 15 oyunun ücretsiz olarak dağıtılacağı konuşuluyor. Resmi açıklama 17 Aralık tarihinde yapılacak olsa da, aşağıdaki Epic Games ücretsiz oyun listesini görünc

    Sonraki Haber
    Apex Legends Oynanış Rehberi

    Apex Legends Oynanış Rehberi

    4 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Apex Legends Nedir?Apex Legends, EA Games'in yayınladığı battle royale türündeki oyundur. Hayatta kalma üzerine kurulu Apex Legends, ücretsiz olarak indirilip oynanabilmektedir. Oyundaki birden fazla Karakteri ile farklı oynanış mekaniklerini bu oyunda bizlere sunuyor.Apex Legends Ne Zaman Çıktı?4 Şubat 2019 tarihinde oyuncuların beğenisine sunuldu. Apex Legends Karakter ListesiBangaloreBloodhoundCausticWhraithLifelinePathfinderGibralterMirageOctaneRevenantWattsonHorizonCryptoLobaRampartApex Leg

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim