Valorant Reyna Oynanış Rehberi

    Valorant Reyna Oynanış Rehberi

    Riot Games'in 2 Haziran 2020 tarihinde resmi olarak yayınladığı Valorant oyunundaki Reyna isimli ajanın oynanışı hakkında detaylı bilgiler aşağıda.

    Düellocu Ajan Reyna Nasıl Oynanır?

    Valorant oyunun en güçlü ajanlarından biri olan Reyna nasıl oynanır? Onu nasıl kontrol etsek daha iyi sonuçlar alırız takımımıza nasıl yararlı oluruz diyorsanız doğru yerdesiniz.


    Reyna Yetenekleri Nasıl Kullanılmalı?

    Valorant Reyna Oynanış Rehberi

    Kem Göz Yeteneği

    Reyna önündeki bir yere ruhani bir göz çağırır. Göze bakan düşmanlar, uzağa bakana ya da yok edene kadar miyop olacaktır (onu vurarak yok edebilirler). Bu yetenek çok basittir. Düşmanların göreceği bir yere koyun, ardından kör olduklarında onları öldürün.

    Sömür Yeteneği

    Düşmanları öldürmek Reyna'nın tüketebileceği Ruh Kürelerini düşürür. Zamanla iyileşmesi için Sömür ile bir tane tüketebilir. Sömür ayrıca onu aşırı iyileştirebilir. İyileşmeye ihtiyacınız varsa ve onu kullanarak ölmeyeceğinizden emin hissediyorsanız bu yeteneği kullanın.

    Azalet Yeteneği

    Reyna'nın Azalet'i kullanmak için bir Ruh Küresi tüketmesi gerekiyor. Birini tüketirse, yenilmez olur (ve eğer nihai değeri aktifse görünmez). Öldürdükten sonra güvenli ve hızlı bir şekilde dolaşmak için bu yeteneği kullanın. Ancak Sömür'de olduğu gibi, yakınlarda düşmanlar varsa bir Ruh Küresi tüketmeye çalışmayın.

    Valorant Reyna Oynanış Rehberi

    İmparatoriçe Yeteneği (Ulti)

    Bu Reyna'nın Üstün Yeteneğidir ve oldukça güçlüdür. Reyna bunu kullandığında daha hızlı ateş eder, daha hızlı yükler, diğer silahları daha hızlı kuşanır ve sonsuz sayıda Sömür ve Azalet yükü kazanır. Ayrıca otomatik olarak Sömür'ü de yapacak. Bu yeteneği, dövüşten hemen önce bir raundun başında kullanmak en iyisidir. Öldürmek, yeteneğin süresini yeniler ve İmparatoriçe etkinken kartopu öldürmek çok zor olabilir. Diğer yetenekleri gibi, düşmanlar sizi görebiliyorsa, bir cast süresi olduğu için bunu etkinleştirmeyin.


    Reyna Yaşam Öyküsü:

    Meksika'nın kalbinden kopup gelmiş Reyna teke tek çatışmalarda düşmanını ezer ve aldığı her skorla daha da coşar. Yapabilecekleri tamamen saf beceri gerektirir ve onu ciddi şekilde performansa dayalı kılar.


    Uygun Fiyatlara VP için Buraya Tıklayınız.

    Hesap Alım-Satım için Buraya Tıklayınız.

    Reyna Montaj Videosu:



    Önceki Haber
    Valorant Sage Oynanış Rehberi

    Valorant Sage Oynanış Rehberi

    4 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Gözcü Ajan Sage Nasıl Oynanır?Sage, ekibini iyileştirmede ve haritanın yakın alanlarını kontrol etmede üstün olan bir Gözcü Ajanıdır. Sage'nin Yetenekleri Neler?Bariyer Küresi YeteneğiBüyük, sağlam bir duvar oluşturun. Kullanmadan önce duvarı döndürmek için sağ tıklayın.Bu dev duvarın birkaç farklı bölümü vardır ve bunların her birinin yok edilebilecek kendi sağlık çubuğu vardır. Sage'in duvardan bir yolu yok (ateş etmek dışında) ve takım arkadaşları da yok, bu yüzden kendinizi bir yere duvar ör

    Sonraki Haber
    Call of Duty Black Ops & Cold War 1. Sezon Tanıtımı

    Call of Duty Black Ops & Cold War 1. Sezon Tanıtımı

    4 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Call of Duty: Black Ops Cold War & Warzone 1. Sezon Tanıtım VideosuVideoda oyuna yeni eklenecek özellikler ve güncellemeler detaylı şekilde anlatılıyor.Call of Duty: Modern Warfare ve Call of Duty Black Ops: Cold War oyunlarının Warzone altında birleşeceğini daha önce sizlere duyurmuştuk. 16 Aralık itibarıyla 1. sezon heyecanı başlayacak, Battle Royale çanları çalacak!Duyurulan yeni operatör, 100 aşamalı Battle Pass sistemi yeni görevler ve silahlar oyuncularda heyecan uyandırdı. Bu iki muhteşem

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim