Electronic Arts, Codemasters'ı Satın Almaya Hazırlanıyor

    Electronic Arts, Codemasters'ı Satın Almaya Hazırlanıyor

    Electronic Arts, Codemasters'ı satın alarak yarış ve araba oyunları piyasasının tekeli olmak istiyor, detaylar aşağıda.

    EA, Bir Süredir Codemasters'ı Takipteydi

    Electronic Arts, F1, Dirt ve Project Cars gibi oyunların geliştiricisi olan İngiliz Codemasters şirketini satın almayı planlıyor. 1.2 Milyar Dolar gibi bir rakama yapılacağı ön görülen satış, 2021'in ilk çeyreğinde gerçekleşebilir. Henüz %100 netleşmiş değil, çünkü Codemasters'ı satın almak isteyen bir firma daha mevcut, ve bu firmanın teklifinin 1 Milyar Dolar olduğu konuşuluyor. Take Two Interactive 1 Milyar Dolarlık teklifi ile Electronic Arts ile karşı karşıya kaldı.


    Kasım ayında Take Two Interactive tarafından Codemasters'a 970 Milyon Dolar teklif edilse de bu cevapsız kalmış ve Electronic Arts kesenin ağzını açmıştı.


    Electronic Arts, Codemasters'ı Satın Almaya Hazırlanıyor


    Electronic Arts, Daha Da Güçlenmek İstiyor

    Oyun sektörünün demirbaşlarından olan Electronic Arts, Need For Speed serisinin yanına F1, Dirt, Project Cars gibi oyunları da eklemek istiyor. Bu yüzden Codemasters'ı satın almak sektörde neredeyse tek söz sahibi şirket haline gelmesini sağlayacak.


    Bunun yanı sıra Codemasters'ın tecrübelerinden faydalanarak Need For Speed ve benzeri spor oyunlarını da bir üst seviyeye taşıyacak.


    Önceki Haber
    League of Legends Fiddlesticks Oynanış Rehberi

    League of Legends Fiddlesticks Oynanış Rehberi

    4 yıl önce 7 dk okuma süresi

    League of Legends Nedir?League of Legends Riot Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan Moba türünde dünyanın en çok oynanan oyunlarından biridir. Oyunun amacı rakibin merkez üssünü yıkmak ve zafere ulaşmaktır. Beşerli iki takımdan oluşan bu oyunda 150'den fazla şampiyon arasından tercih yapılarak, kendinize özgü eşya düzeni oluşturduğunuz ve rakibin kulelerini yıkarak onları bozguna uğrattığınız rekabetçi çevrimiçi bir oyundur.Fiddlesticks'in GeçmişiFiddlesticks 2009 tarihinde League of Lege

    Sonraki Haber
    League of Legends Amumu Oynanış Rehberi

    League of Legends Amumu Oynanış Rehberi

    4 yıl önce 7 dk okuma süresi

    League of Legends Nedir?League of Legends Riot Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan Moba türünde dünyanın en çok oynanan oyunlarından biridir. Oyunun amacı rakibin merkez üssünü yıkmak ve zafere ulaşmaktır. Beşerli iki takımdan oluşan bu oyunda 150'den fazla şampiyon arasından tercih yapılarak, kendinize özgü eşya düzeni oluşturduğunuz ve rakibin kulelerini yıkarak onları bozguna uğrattığınız rekabetçi çevrimiçi bir oyundur.Amumu Ne Zaman Çıktı?Amumu League of Legends'ta 2009'da çıkan ilk

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim