Sony, Cyberpunk 2077 İçin İadeleri Kabul Edeceğini Açıkladı

    Sony, Cyberpunk 2077 İçin İadeleri Kabul Edeceğini Açıkladı

    Sony, Gerekli işlemlere başlayacağını açıkladı, Cyberpunk 2077 satın alan kullanıcılar iade yapabilecek, detaylar aşağıda.

    Cyberpunk 2077 Eski Nesil Konsollarda Stabil Çalışmıyor

    PS4 ve Xbox One gibi eski nesil konsollarda oyunculara kötü deneyim yaşatan Cyberpunk 2077 için Sony'e adeta şikayet yağıyor. Yaşanan optimizasyon ve oyun hataları sebebiyle Playstation oyuncuları Sony'nin kapısını çalarak iade talebinde bulunuyor.


    Cyberpunk 2077 PC, PS5 ve Xbox Series S&X gibi platformlarda her ne kadar muazzam kalitede oynansa da, PS4 ve Xbox One oyuncuları aynı konfora erişemiyor.


    Sony'den Cevap Geldi

    Dünya devi Playstation markasının sahibi Sony, oyuncuların bu talebine cevap vermekte gecikmedi. Sony normalde iade konusunda daha önce çok bir girişimde bulunmasa da, bu olayın şirket imajını zedeleyebileceğinden çekindiği için iadelerin kabul edileceğini açıkladı.


    Nasıl İade Edilir?

    15 FPS'e düşen oyun deneyimi, anlamsız görsel hatalar ve çökme sorunları ile karşılaşmak istemeyen oyuncular iade yoluna başvurmakta. İade işlemini başlatmak için bir Sony müşteri temsilcisi ile iletişime geçmeniz yeterli olacaktır, size kısa sürede dönüş yapılacaktır.


    Önceki Haber
    Cyberpunk 2077 PS4'de Düzgün Çalışmıyor

    Cyberpunk 2077 PS4'de Düzgün Çalışmıyor

    4 yıl önce 4 dk okuma süresi

    10 Aralıkta oyuncularla buluşan Cyberpunk 2077, PC, PS5, Xbox Series S ve Xbox Series X gibi platformlarda sorunsuz denilebilecek bir seviyede yayınlandı. Fakat oyunun PS4 ve Xbox One sürümünde hatalar ve optimizasyon sorunları sebebiyle oyun oynanamıyor. CD Projekt RED, PS4 konusunda daha önce iddialı konuşmuş olmasına rağmen böyle bir başarısızlık oyuncular tarafından kabul edilmedi, şirket eleştiri yağmuruna tutuldu.Ufak bir güncelleme ile müdahale edilmek istense de, kısa sürede çözülebilece

    Sonraki Haber
    League of Legends Fiddlesticks Oynanış Rehberi

    League of Legends Fiddlesticks Oynanış Rehberi

    4 yıl önce 7 dk okuma süresi

    League of Legends Nedir?League of Legends Riot Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan Moba türünde dünyanın en çok oynanan oyunlarından biridir. Oyunun amacı rakibin merkez üssünü yıkmak ve zafere ulaşmaktır. Beşerli iki takımdan oluşan bu oyunda 150'den fazla şampiyon arasından tercih yapılarak, kendinize özgü eşya düzeni oluşturduğunuz ve rakibin kulelerini yıkarak onları bozguna uğrattığınız rekabetçi çevrimiçi bir oyundur.Fiddlesticks'in GeçmişiFiddlesticks 2009 tarihinde League of Lege

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim