Cyberpunk 2077 Ön Sipariş Döneminde 8 Milyon Satış Yaptı

    Cyberpunk 2077 Ön Sipariş Döneminde 8 Milyon Satış Yaptı

    Cyberpunk 2077 Ön Sipariş dönemini oldukça hareketli geçirerek, toplamda 8 milyon Ön Sipariş satışı gerçekleştirdi, detaylar aşağıda.

    Cyberpunk 2077 Ön Sipariş Rakamları Açıklandı

    10 Aralık 2020 tarihinde çıkış yapan Cyberpunk 2077, RPG yani rol yapma unsurları içeren bir aksiyon oyunudur. Şu anda PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series S&X ve Stadia için yayınlandı.


    Oyunda bulunan ufak hataların yanı sıra, optimizasyon konusunda büyük problem yaşanıyor. Özellikle PS4 ve Xbox One oyuncuları durumdan çok şikayetçi. Ufak bir güncelleme yaması gelse de optimizasyon konusu tam çözüme ulaşabilmiş değil, CD Projekt kısa süre içerisinde bu sorunlara çözüm üretecek güncellemeleri getirecektir.


    Tam 8 Milyon Ön Sipariş!

    CD Projekt RED tarafından geliştirilen ve son yılların en çok konuşulan oyunları arasında olan Cyberpunk 2077 Ön Sipariş sayılarını açıkladı. Tam 8 milyon ön sipariş alan Cyberpunk 2077, oldukça büyük bir kitleye oyunu önceden satarak tüm geliştirme ve reklam maliyetlerini karşıladığını açıkladı. Bu açıklamaya göre Cyberpunk 2077'nin bundan sonraki tüm satışları net kar olacak.

    Cyberpunk 2077 Ön Sipariş Döneminde 8 Milyon Satış Yaptı


    Oyuncu Verileri

    Oyun yayınlandığı dakikadan itibaren yoğun bir ilgi ile karşılandı. Twitch, Youtube, DLive gibi yayın platformlarında milyonlarca kişi tarafından izlendi. Bunun yanı sıra oyunu satın alan ve giriş yapan oyuncuların verileri aşağıdaki resimde görüldüğü gibidir.


    Bu rakamlara bakarak konsol oyuncularının, PC oyuncularına ne kadar yaklaştığını görebilirsiniz. Oyun sektörünün geleceği konsola doğru geçiş yapmakta ve piyasa genişlemekte.


    Sizde hemen İtemsatış üzerinden Steam Cüzdan Kodu satın alarak Cyberpunk 2077'ye sahip olun.


    Cyberpunk 2077 Ön Sipariş Döneminde 8 Milyon Satış Yaptı


    Önceki Haber
    League of Legends Wild Rift Açık Betası Açıldı

    League of Legends Wild Rift Açık Betası Açıldı

    4 yıl önce 4 dk okuma süresi

    League of Legends: Wild RiftRiot Games geliştiriciliğini ve yayıncılığını üstlendiği League of Legends MOBA oyun türünde ile adını tüm dünyaya duyurmuş, ve takdirleri toplamıştı. 27 Ekim 2009 tarihinden bu yana hayatımızda olan League of Legends artık mobil cihazlarda da oynanabilecek.League of Legends'ın mobil versiyonun adının Wild Rift olacağı açıklandı. League of Legends evreninin mobile yansımasında çok ufak değişiklikler olsa da, genel olarak özünü koruyacak. Yalnızca harita, şampiyon boyu

    Sonraki Haber
    Steam Yeni Kullanıcı Rekorunu Kırdı

    Steam Yeni Kullanıcı Rekorunu Kırdı

    4 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Steam Rekorunu TazelediSteamDB veri takip sitesi üzerinden yaptığımız takip sonucu Steam, önceki eşzamanlı kullanıcı sayısını aşarak bugün 24.776.635 oyuncuyla yeni bir rekor kırdı. Korona virüs salgını nedeniyle evde kalma durumu ve karantinalar sayesinde Steam kullanımını arttı. Bu yılın Mart ayında bu yeni rekorlar kırıldı, bu artış muhtemelen daha da artacaktır. Ancak kış mevsiminin başlaması, bazı ülkelerdeki karantinalar ve Cyberpunk 2077'nin piyasaya sürülmesinin etkisi bu rekorda çok büy

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim