League of Legends Wild Rift Açık Betası Açıldı

    League of Legends Wild Rift Açık Betası Açıldı

    League of Legends'ın mobil versiyonu olan Wild Rift açık betası başladı, detaylar aşağıda.

    League of Legends: Wild Rift

    Riot Games geliştiriciliğini ve yayıncılığını üstlendiği League of Legends MOBA oyun türünde ile adını tüm dünyaya duyurmuş, ve takdirleri toplamıştı. 27 Ekim 2009 tarihinden bu yana hayatımızda olan League of Legends artık mobil cihazlarda da oynanabilecek.


    League of Legends'ın mobil versiyonun adının Wild Rift olacağı açıklandı. League of Legends evreninin mobile yansımasında çok ufak değişiklikler olsa da, genel olarak özünü koruyacak. Yalnızca harita, şampiyon boyutu gibi minik, oyunun orijinalliğini bozmayacak değişiklikler olacak.


    Uzun zamandır beklenen League of Legends mobil versiyonu olan Wild Rift açık betası artık yayında. League of Legends'in büyüleyici evrenine mobil cihazlarınızdan katılın ve Sihirdar Vadisinde zaferden zafere koşun!


    League of Legends: Wild Rift Açık Betası 10 Aralık itibarıyla Türkiye, Rusya, Orta Doğu ve Kuzey Afrika'da yayına başladı.



    League of Legends: Wild Rift Nasıl İndirilir?

    Wild Rift Google Play Store ve App Store üzerinden mobil cihazlarınıza indirilebilmektedir.


    League of Legends Wild Rift Google Play Store indirme linki için tıklayın.

    League of Legends Wild Rift App Store indirme linki için tıklayın.


    League of Legends Wild Rift Açık Betası Açıldı


    Önceki Haber
    Valorant, 14. Ajan Geliyor mu?

    Valorant, 14. Ajan Geliyor mu?

    4 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Valorant 14. Ajan Hakkında BilgilerKilljoy ve Skye'nin ardından yeni gelecek ajan merak ediliyordu. Riot Games'in dünyaca ünlü FPS oyununa yeni gelecek olan Valorant 14. Ajan hakkında bilinenleri sizler için derledik.Sızdırılan görsel sayesinde muhtemel yeni ajanımızı inceleme fırsatımız oldu. Saçları dikili ve omzunda diken figürleri bulunan Valorant 14. Ajanının en dikkat çeken noktası eli. Şeytani bir eli anımsatıyor ve bu ajanın insan olmayacağını düşünüyoruz.Yeni ajan hakkında sızdırılan bi

    Sonraki Haber
    Cyberpunk 2077 Ön Sipariş Döneminde 8 Milyon Satış Yaptı

    Cyberpunk 2077 Ön Sipariş Döneminde 8 Milyon Satış Yaptı

    4 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Cyberpunk 2077 Ön Sipariş Rakamları Açıklandı10 Aralık 2020 tarihinde çıkış yapan Cyberpunk 2077, RPG yani rol yapma unsurları içeren bir aksiyon oyunudur. Şu anda PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series S&X ve Stadia için yayınlandı.Oyunda bulunan ufak hataların yanı sıra, optimizasyon konusunda büyük problem yaşanıyor. Özellikle PS4 ve Xbox One oyuncuları durumdan çok şikayetçi. Ufak bir güncelleme yaması gelse de optimizasyon konusu tam çözüme ulaşabilmiş değil, CD Projekt kısa süre içerisinde bu

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim