Valorant, 14. Ajan Geliyor mu?

    Valorant, 14. Ajan Geliyor mu?

    14.ajan hakkında tüm bilinenleri bu yazımızda sizler için derledik.

    Valorant 14. Ajan Hakkında Bilgiler

    Killjoy ve Skye'nin ardından yeni gelecek ajan merak ediliyordu. Riot Games'in dünyaca ünlü FPS oyununa yeni gelecek olan Valorant 14. Ajan hakkında bilinenleri sizler için derledik.


    Sızdırılan görsel sayesinde muhtemel yeni ajanımızı inceleme fırsatımız oldu. Saçları dikili ve omzunda diken figürleri bulunan Valorant 14. Ajanının en dikkat çeken noktası eli. Şeytani bir eli anımsatıyor ve bu ajanın insan olmayacağını düşünüyoruz.


    Yeni ajan hakkında sızdırılan bir videoda gördüklerimiz heyecan uyandırıcı. Icebox haritasında görünmez bir ajan geziyor! Muhtemelen yeteneklerinin arasında görünmezlik olan bu yeni ajanın görünmez olmasına rağmen ayak sesleri duyulabiliyor ve yerde ayak izini bırakıyor. Reyna'dan sonra görünmez olan ikinci ajan yolda, muhtemelen 2021 Ocak ayında Valorant yeni ajanıyla tanışacağız.



    İndirimli Valorant Points satın almak için tıklayın.

    Valorant Hesap Satışı kategorisine gitmek için tıklayın.


    Önceki Haber
    Cyberpunk 2077 Steam'de Rekora Koşuyor!

    Cyberpunk 2077 Steam'de Rekora Koşuyor!

    4 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Çıkışı defalarca ertelenen ve tepkilere sebebiyet veren Cyberpunk 2077, 2 gün önce çok görkemli bir başlangıçla hayatımıza girdi. Daha önce Counter Strike Global Offensive, PUBG gibi çok oyunculu oyunların yüzbinlerce hatta milyonun üzerinde oynandığına şahit olmuştuk. Fakat Cyberpunk 2077 bir ilki başardı ve tek oyunculu oyun olmasına rağmen anlık olarak 1 milyon oyuncu sayısını aşmayı başardı.Rekorun önceki sahibi 2015'te Bethesda tarafından piyasaya Sürülen Fallout 4 adlı açık dünya oyunuydu,

    Sonraki Haber
    League of Legends Wild Rift Açık Betası Açıldı

    League of Legends Wild Rift Açık Betası Açıldı

    4 yıl önce 4 dk okuma süresi

    League of Legends: Wild RiftRiot Games geliştiriciliğini ve yayıncılığını üstlendiği League of Legends MOBA oyun türünde ile adını tüm dünyaya duyurmuş, ve takdirleri toplamıştı. 27 Ekim 2009 tarihinden bu yana hayatımızda olan League of Legends artık mobil cihazlarda da oynanabilecek.League of Legends'ın mobil versiyonun adının Wild Rift olacağı açıklandı. League of Legends evreninin mobile yansımasında çok ufak değişiklikler olsa da, genel olarak özünü koruyacak. Yalnızca harita, şampiyon boyu

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim