Cyberpunk 2077 Steam'de Rekora Koşuyor!

    Cyberpunk 2077 Steam'de Rekora Koşuyor!

    CD Projekt RED, son yılların en çok beklenen oyunu Cyberpunk 2077'i piyasaya sürdü. Oyun Steam üzerinde rekora doğru ilerliyor, detaylar aşağıda.

    Çıkışı defalarca ertelenen ve tepkilere sebebiyet veren Cyberpunk 2077, 2 gün önce çok görkemli bir başlangıçla hayatımıza girdi.


    Daha önce Counter Strike Global Offensive, PUBG gibi çok oyunculu oyunların yüzbinlerce hatta milyonun üzerinde oynandığına şahit olmuştuk. Fakat Cyberpunk 2077 bir ilki başardı ve tek oyunculu oyun olmasına rağmen anlık olarak 1 milyon oyuncu sayısını aşmayı başardı.


    Rekorun önceki sahibi 2015'te Bethesda tarafından piyasaya Sürülen Fallout 4 adlı açık dünya oyunuydu, ve ulaştığı rakam 472.000'di.


    Cyberpunk 2077 an itibarıyla 1.003.264 oyuncu ile Steam'de yeniden kırılması güç bir rekora imza attı! Bununla sınırlı kaldığını düşünmeyin, oyun Epic Games, GeForce Now ve Stadia üzerinden de yayınlandığını düşünürsek bunun üstüne neredeyse 1 milyon daha eklenebilir.


    İtemsatış güvencesiyle Steam Cüzdan Kodu satın al ve Cyberpunk 2077'e sahip ol!


    Önceki Haber
    Valorant Hesap Satışı

    Valorant Hesap Satışı

    4 yıl önce 7 dk okuma süresi

    Valorant nedir? Valorant Hesap Satışı gibi konular hakkında detaylı inceleme yapacağımız makalemize hoş geldiniz.Valorant Nedir?Dünyaca ünlü oyun firması Riot Games'in Proje A kod adıyla duyurduğu FPS oyununun ta kendisidir. 7 Nisan tarihinde kapalı beta süreci başlayan Valorant, resmi olarak 2 Haziranda hayatımıza girdi. Unreal Engine oyun motoruyla geliştirilen ve yalnızca Microsoft Windows üzerinden erişilebilen bu oyun, 128 Tick Rate sunucuları sayesinde oyunculardan tam not almayı başardı.S

    Sonraki Haber
    Valorant, 14. Ajan Geliyor mu?

    Valorant, 14. Ajan Geliyor mu?

    4 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Valorant 14. Ajan Hakkında BilgilerKilljoy ve Skye'nin ardından yeni gelecek ajan merak ediliyordu. Riot Games'in dünyaca ünlü FPS oyununa yeni gelecek olan Valorant 14. Ajan hakkında bilinenleri sizler için derledik.Sızdırılan görsel sayesinde muhtemel yeni ajanımızı inceleme fırsatımız oldu. Saçları dikili ve omzunda diken figürleri bulunan Valorant 14. Ajanının en dikkat çeken noktası eli. Şeytani bir eli anımsatıyor ve bu ajanın insan olmayacağını düşünüyoruz.Yeni ajan hakkında sızdırılan bi

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim