Valorant Hesap Satışı

    Valorant Hesap Satışı

    Riot Games'in 2020 Haziran ayında piyasaya sürdüğü FPS oyunu Valorant'da Hesap Satışı yapabileceğiniz itemsatış.com sitesini sizlere tanıtmak isteriz.

    Valorant nedir? Valorant Hesap Satışı gibi konular hakkında detaylı inceleme yapacağımız makalemize hoş geldiniz.


    Valorant Nedir?

    Dünyaca ünlü oyun firması Riot Games'in Proje A kod adıyla duyurduğu FPS oyununun ta kendisidir. 7 Nisan tarihinde kapalı beta süreci başlayan Valorant, resmi olarak 2 Haziranda hayatımıza girdi. Unreal Engine oyun motoruyla geliştirilen ve yalnızca Microsoft Windows üzerinden erişilebilen bu oyun, 128 Tick Rate sunucuları sayesinde oyunculardan tam not almayı başardı.


    Standart Birincil Şahıs Nişancı (FPS) oyunlarının aksine tek düze oynanış tipi bu oyunda bulunmamaktadır. Valorant'da 13 farklı ajan vardır, ve tüm ajanların kendine özgü yetenekleri bulunmaktadır. Bu çeşitlilik sayesinde oyun kendini diri tutmaktadır.


    Toplamda 5 farklı harita ve 4 oyun seçeneği bulunmaktadır, her ikisinin de listesi aşağıdadır;

    Haritalar

    • Ascent
    • Split
    • Haven
    • Icebox
    • Bind

    Oyun Seçenekleri

    • Spike'a hücum
    • Rekabete Dayalı
    • Normal Oyun
    • Ölüm Maçı

    Derece Sistemi

    • Demir
    • Bronz
    • Gümüş
    • Altın
    • Platin
    • Elmas
    • Ölümsüzlük
    • Radyant


    Valorant Hesap Satışı

    Valorant'a giriş yapabilmek için bir Riot hesabına sahip olmanız gerekiyor. Bu hesaba sahip olabilmek için iki seçeneğiniz bulunuyor; dilerseniz sıfırdan bir hesap oluşturup onu yavaş şekilde geliştirebilir, dilerseniz İtemsatış'tan bir Valorant Hesabı satın alabilirsiniz.


    Valorant Hesap Satışı yapmadan önce mutlaka hesabınızın tahmini fiyatını belirleyin. Bir Valorant hesabının değerini anlamanın oldukça fazla yolu vardır. Hesabın içerisindeki ajan sayısı, ajan kontratı değeri, sahip olduğu silah kostümleri ve derecesi bu fiyatı belirlemeye yardımcı olacaktır.


    Valorant'da hesap satın almanın belli başlı avantajlardı vardır. Örneğin; çok vakti olmayan veya çalışan birisiyseniz bir ajan açmak için günlerce oynamak sizin için mümkün olmayabilir. Böyle durumlarda sitemizde Valorant Hesap Satışı yapan kişilerle iletişime geçip, kendinize en uygun Valorant hesabını satın alabilirsiniz. Alışveriş süreci boyunca bizim güvencemiz altında olacaksınız ve kurallara uyduğunuz sürece sizi kötü niyetli satıcılardan koruruz.


    Vitrin ilan dopingi satın alarak Valorant Hesap Satışı sürecinizi hızlandırabilirsiniz. Vitrin ilanlar ana sayfada en üstte ve Valorant Hesapları kategorisinde başa sabitlenmiş olarak gözükmektedir. Bu sayede ilanınızı görüntüleyen kişilerin sayısı binleri geçecek, hesap satış süreniz kısalacak.


    Valorant Hesap Satışı yapacak kişilerin yapması gereken işlemler oldukça basit. İlan oluşturma ile ilgili işlemler aşağıda görsellerin desteği ile anlatılmıştır.


    Valorant Hesap Satış İlanı Oluşturmak

    Valorant Hesap Satışı yapmak için itemsatış'a ücretsiz bir şekilde üye olup, ardından ilan oluşturmanız yeterlidir.


    Sağ üstten "İlan Ekle" butonuna tıkla.

    Valorant Hesap Satışı

    Kategori ve ilan türü seçimi yap.

    Valorant Hesap Satışı

    İlan başlığı, açıklaması, teslimat süresi, fiyatı ve ilan görseli alanlarını doldur.

    Valorant Hesap Satışı

    Dilerseniz vitrin ilanı satın alarak ilanınızı daha hızlı satabilirsiniz.

    Valorant Hesap Satışı

    İşlem bu kadar, sözleşmeyi kabul ederek ilanınızı oluşturmuş olacaksınız.

    Valorant Hesap Satışı

    Düşük Komisyon Fırsatı

    İtemsatış her zaman üyelerinin yanında! Piyasanın en düşük komisyon oranlarıyla siz değerli Valorant oyuncularına hizmet veriyoruz. %5 Komisyonumuz sayesinde Valorant Hesap Satışı yapan üyelerimizin daha fazla kazanmanızı sağlıyoruz.


    Sitemizde ayrıca Valorant Points satışları da gerçekleşmektedir, bu linkten VP satın alabilirsiniz.


    Uzman Destek Ekibi

    Haftanın her günü 12:00 ve 00:00 arası canlı desteğimizden siz değerli Valorant oyuncularına hizmet vermekteyiz. İtemsatış ve Valorant Hesap Satışı ile alakalı tüm sorularınızı memnuniyetle cevaplıyor olacağız.


    Önceki Haber
    Valorant Gece Pazarı İndirimleri

    Valorant Gece Pazarı İndirimleri

    4 yıl önce 6 dk okuma süresi

    1.14 Yama Notlarında duyurulan Valorant Gece Pazarı İndirimleri an itibarıyla başladı. Hemen itemsatış.com üzerinden %15 İndirimli Valorant Points satın alarak hemen bu indirimden faydalanın.Valorant Gece Pazarı Nedir?Aslında bu League of Legends oyuncularının aşina olduğu bir sistem. Aynı sana özel mağaza da olduğu gibi 6 defa açılım yapıyorsunuz ve hepsinden rastgele indirim kazanıyorsunuz. Bu etkinliğin amacı Valorant oyuncularının elde etmek istediği kozmetik ürünlere indirimli şekilde ulaşm

    Sonraki Haber
    Cyberpunk 2077 Steam'de Rekora Koşuyor!

    Cyberpunk 2077 Steam'de Rekora Koşuyor!

    4 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Çıkışı defalarca ertelenen ve tepkilere sebebiyet veren Cyberpunk 2077, 2 gün önce çok görkemli bir başlangıçla hayatımıza girdi. Daha önce Counter Strike Global Offensive, PUBG gibi çok oyunculu oyunların yüzbinlerce hatta milyonun üzerinde oynandığına şahit olmuştuk. Fakat Cyberpunk 2077 bir ilki başardı ve tek oyunculu oyun olmasına rağmen anlık olarak 1 milyon oyuncu sayısını aşmayı başardı.Rekorun önceki sahibi 2015'te Bethesda tarafından piyasaya Sürülen Fallout 4 adlı açık dünya oyunuydu,

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim