Valorant Gece Pazarı İndirimleri

    Valorant Gece Pazarı İndirimleri

    Riot Games'in yeni FPS oyunu Valorant'da Gece Pazarı indirimleri an itibarıyla başladı, hemen sitemizden VP satın alarak indirimden faydalanın.

    1.14 Yama Notlarında duyurulan Valorant Gece Pazarı İndirimleri an itibarıyla başladı. Hemen itemsatış.com üzerinden %15 İndirimli Valorant Points satın alarak hemen bu indirimden faydalanın.


    Valorant Gece Pazarı Nedir?

    Aslında bu League of Legends oyuncularının aşina olduğu bir sistem. Aynı sana özel mağaza da olduğu gibi 6 defa açılım yapıyorsunuz ve hepsinden rastgele indirim kazanıyorsunuz. Bu etkinliğin amacı Valorant oyuncularının elde etmek istediği kozmetik ürünlere indirimli şekilde ulaşmasını sağlamak.


    Gelen indirimler silah ve bıçak gibi oyun içi kozmetik ürünleri tamamen rastgeledir. %50'ye varan indirimler sayesinde Valorant Gece Pazarı İndirimleri oyuncuların oldukça hoşuna gidecek gibi gözüküyor.


    Gece Pazarı İndirimlerini Nereden Görebilirim?

    Valorant ana menüsüne girdikten sonra mağazanın yanındaki butona tıklayarak Gece Pazarı İndirimleri sayfasına erişebilirsiniz.

    Valorant Gece Pazarı İndirimleri


    Neler İndirimde?

    6 ürünü indirimli alma şansınız bulunuyor, Gece Pazarına girdikten sonra 6 kutucuğu da işaretleyin ve şansınıza hangi kostümlerin çıkacağını görün.


    Ne Zamana Kadar Geçerli?

    32 gün sonra indirimler sıfırlanacak, bu sayede yeni indirimli Valorant skin elde etme şansınız olacak. Riot Games 2021'de Gece Pazarı İndirimleri için daha detaylı bir çalışma


    Valorant Points (VP) İçin Doğru Adrestesiniz

    Valorant Gece Pazarı İndirimleri ve İtemsatış %15 Valorant Points indirimi kampanyası ile çok uygun fiyatlara çok istediğiniz kozmetik ürününe sahip olabilirsiniz. Güvenli ödeme altyapımız ve 7/24 teslimat seçeneği ile hemen Valorant Points (VP) EPİN kodunu satın al ve rekabette sende yerini al!


    Valorant Points Fiyatları

    %15 İndirimli Valorant Points kodları ile kara geçin ve indirimli VP alışverişinin keyfini çıkarın, link için görsele tıklayabilirsiniz.

    Valorant Gece Pazarı İndirimleri


    Valorant Hesap Satışı veya Hesap alabileceğiniz ilan kategorimiz için tıklayın.


    Önceki Haber
    Valorant Brimstone Oynanış Rehberi

    Valorant Brimstone Oynanış Rehberi

    4 yıl önce 7 dk okuma süresi

    Kontrol Uzmanı Ajan Brimstone Nasıl Oynanır?Brimstone, Ajan sınıfının Kontrol Uzmanı sınıfına girer. ve ekibi için bir alanı kilitlemekte harika. Süper Yeteneği, gökyüzünden üç adede kadar sis bombası indirmesine, görüşün kilit noktalara ulaşmasını engellemesine ve ekibine biraz daha fazla özgürlük vermesine olanak tanır. Yetenekleri...Kuvvet İşareti YeteneğiBir Kuvvet İşareti'nde aramak için yakındaki bir yeri hedefleyin ve yakınındaki tüm oyunculara Seri Atış verin.Bu güçlendirme, menzildeki h

    Sonraki Haber
    Valorant Hesap Satışı

    Valorant Hesap Satışı

    4 yıl önce 7 dk okuma süresi

    Valorant nedir? Valorant Hesap Satışı gibi konular hakkında detaylı inceleme yapacağımız makalemize hoş geldiniz.Valorant Nedir?Dünyaca ünlü oyun firması Riot Games'in Proje A kod adıyla duyurduğu FPS oyununun ta kendisidir. 7 Nisan tarihinde kapalı beta süreci başlayan Valorant, resmi olarak 2 Haziranda hayatımıza girdi. Unreal Engine oyun motoruyla geliştirilen ve yalnızca Microsoft Windows üzerinden erişilebilen bu oyun, 128 Tick Rate sunucuları sayesinde oyunculardan tam not almayı başardı.S

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim