Valorant Brimstone Oynanış Rehberi

    Valorant Brimstone Oynanış Rehberi

    Riot Games'in 2 Haziran 2020 tarihinde resmi olarak yayınladığı Valorant oyunundaki Brimstone isimli ajanın oynanışı hakkında detaylı bilgiler aşağıda.

    Kontrol Uzmanı Ajan Brimstone Nasıl Oynanır?

    Brimstone, Ajan sınıfının Kontrol Uzmanı sınıfına girer. ve ekibi için bir alanı kilitlemekte harika. Süper Yeteneği, gökyüzünden üç adede kadar sis bombası indirmesine, görüşün kilit noktalara ulaşmasını engellemesine ve ekibine biraz daha fazla özgürlük vermesine olanak tanır. 


    Yetenekleri...

    Valorant Brimstone Oynanış Rehberi

    Kuvvet İşareti Yeteneği

    Bir Kuvvet İşareti'nde aramak için yakındaki bir yeri hedefleyin ve yakınındaki tüm oyunculara Seri Atış verin.

    • Bu güçlendirme, menzildeki herkesin daha hızlı atış yapmasını sağlar. Bir bölgeyi savunuyorlarsa, özellikle müttefikler için yararlı olabilir. Güçlendirme, bir oyuncu Kuvvet İşareti'nin çevresini terk ettiğinde dört saniye sürer, böylece onu büyük bir savunmanın önüne yerleştirebilir ve ekibinize bir bölgeye girerken avantaj sağlayabilirsiniz.
    • Aynı zamanda yem olarak da işe yarar. Eğer siz ve bir rakip küçük bir alandaysanız, başka bir yere koşarken ve diğer takımı habersiz yakalarken dikkat dağıtmak için bir noktaya atabilirsiniz.

    Valorant Brimstone Oynanış Rehberi

    Kışkırtıcı Yeteneği

    Zararlı bir ateş alanı açan bir yangın bombası fırlatın.

    • Bu el bombası farklı yönlere sıçrayabilir. Düşmanların gizlenmiş olabileceği ulaşılması zor bölgelere nasıl gireceğinizi öğrenin.
    • Bununla her zaman bir düşmana vurmanıza gerek yok. Bazen onu düşman hareketlerinden uzak tutmak için bir alanda ateş etmek de iyidir.

    Valorant Brimstone Oynanış Rehberi

    Dumanlı Hava Sahası Yeteneği

    Görmeyi engelleyen yörüngesel dağıtım duman ekranlarını çağırmak için haritanızı kullanın. Konumları belirlemek için tıklayın ve başlatmak için onaylayın.

    • Bunlardan yalnızca birini ücretsiz olarak alırsınız, ancak aynı anda kullanmak için üç taneye kadar satın alabilirsiniz. Bir tur için birini tutarsanız, bir sonraki tura geçer.
    • Bu yetenek uzun bir menzile sahiptir, ancak haritanın her yerinde kullanılamaz. Kullanmadan önce bir bölgeye yaklaşmanız gerekir. Ayrıca onları çağırırken çok savunmasızsınız, bu yüzden dumanı etkinleştirirken güvenli bir yerde durduğunuzdan emin olun.
    • Girişlere dumanı yerleştirmeye çalışın.

    Valorant Brimstone Oynanış Rehberi

    Uydu Saldırısı Yeteneği (Ulti)

    Haritanızı bir konumu hedeflemek için kullanın ve birkaç saniye içinde yüksek hasar veren yıkıcı bir yörünge saldırısı başlatın.

    • Bu yetenek yaklaşık dört saniye sürer ve bir Spike'ı etkisiz hale getirmek toplam yedi saniye sürer. Bu, bunu zaten Spike'ı yerleştirmiş olan Saldırı ekipleri için oyundaki en iyi yeteneklerden biri yapar. Bomba imhasının başladığını duyduğunuz anda, bunu bomba alanında arayabilirsiniz. Alternatif olarak, Spike'taki zamanlayıcı azaldığında, bunu erken etkinleştirebilir ve Savunucuların etkisiz hale getirmesi için zaman olmadığından emin olabilirsiniz.
    • Uydu Saldırısının tavanlardan geçeceğini unutmayın, bu yüzden hiçbir yer güvenli değildir. Bu hem Brimstone hem de rakipleri için bir ipucu.


    Brimstone Yasşam Öyküsü:

    Aramıza ABD'den katılan Brimstone'un hava araçları sayesinde takımı her zaman 1-0 öndedir. Gereken her türlü işlevselliği titizlikle ve güvenli bir mesafeden sağlaması, muharebe alanında bu kumandanı eşsiz kılar.


    Uygun fiyatlara Valorant VP almak için Buraya tıklayınız.

    Hesap alım-satım yapmak için Buraya tıklayınız.


    Brimstone Montaj Videosu:



    Önceki Haber
    Valorant Cypher Oynanış Rehberi

    Valorant Cypher Oynanış Rehberi

    4 yıl önce 7 dk okuma süresi

    Gözcü Ajan Cypher Nasıl Oynanır?Valorant karmaşık bir oyundur. Oyundaki çeşitli ajanlar ve silahlarla , gerçekten daha fazla oyun kazanmak istiyorsanız, ustalaşmanız gereken çok şey var. Gerçekten almanız gereken ilk karar, hangi ajanı oynayacağınızdır. Valorant'ı Cypher olarak oynayacaksanız, yeteneklerde ustalaşmak ve onları ne zaman kullanacağınız çok önemlidir.Yetenekleri tanıyalım isterseniz...Tuzak Teli YeteneğiTuzak Teli, yüzeyde oldukça basit bir yetenek. İki duvar arasına kurabileceğini

    Sonraki Haber
    Valorant Gece Pazarı İndirimleri

    Valorant Gece Pazarı İndirimleri

    4 yıl önce 6 dk okuma süresi

    1.14 Yama Notlarında duyurulan Valorant Gece Pazarı İndirimleri an itibarıyla başladı. Hemen itemsatış.com üzerinden %15 İndirimli Valorant Points satın alarak hemen bu indirimden faydalanın.Valorant Gece Pazarı Nedir?Aslında bu League of Legends oyuncularının aşina olduğu bir sistem. Aynı sana özel mağaza da olduğu gibi 6 defa açılım yapıyorsunuz ve hepsinden rastgele indirim kazanıyorsunuz. Bu etkinliğin amacı Valorant oyuncularının elde etmek istediği kozmetik ürünlere indirimli şekilde ulaşm

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim