Valorant Cypher Oynanış Rehberi

    Valorant Cypher Oynanış Rehberi

    Riot Games'in 2 Haziran 2020 tarihinde resmi olarak yayınladığı Valorant oyunundaki Cypher isimli ajanın oynanışı hakkında detaylı bilgiler aşağıda.

    Gözcü Ajan Cypher Nasıl Oynanır?

    Valorant karmaşık bir oyundur. Oyundaki çeşitli ajanlar ve silahlarla , gerçekten daha fazla oyun kazanmak istiyorsanız, ustalaşmanız gereken çok şey var. Gerçekten almanız gereken ilk karar, hangi ajanı oynayacağınızdır. Valorant'ı Cypher olarak oynayacaksanız, yeteneklerde ustalaşmak ve onları ne zaman kullanacağınız çok önemlidir.


    Yetenekleri tanıyalım isterseniz...

    Valorant Cypher Oynanış Rehberi

    Tuzak Teli Yeteneği

    Tuzak Teli, yüzeyde oldukça basit bir yetenek. İki duvar arasına kurabileceğiniz bir teldir. Ne yazık ki, içinden geçen düşmanlar komedi şakaları yapmaz. Bunun yerine, kısıtlanırlar ve oldukça kolay bir hedefe dönüşürler. Bu, tek bir düşmanı kendi yollarında durdurmak için oldukça etkilidir.

    • Düşmanlar tuzağı yok edebilir, bu yüzden kolay bir öldürme sağlayacağını varsayarak onu öylece ortalıkta bırakamazsınız. Ancak tuzak yok edilse bile düşmanların nerede olduğuna dair iyi bir fikir edinirsiniz.
    • Bir tuzak teli kanatlarınızı korumak için harika bir cihazdır.

    Valorant Cypher Oynanış Rehberi

    Siber Kafes Yeteneği

    Siber Kafes, doğru yerleşimi kullanırsanız, büyük potansiyeli olan başka bir tuzaktır. Bu, ayarlamak için attığınız küçük bir aktivasyon cihazı. Etkinleştirildiğinde, içinden geçen düşmanları yavaşlatan bir kafes oluşturur. 

    •  Bunu diğer yeteneklerinizden ayırın. Bu, tuzak teline benzer şekilde hareket eder, böylece her ikisine de arka arkaya ihtiyacınız olmaz. Engelli bir parkur kurmak biraz abartıdır.
    •  İçinden geçen oyuncuları yavaşlatmanın yanı sıra, bir tür bozulma efekti verir. Onu hem siper hem de tuzak olarak kullanmak gerçekten işe yarayabilir. Ateş hattını gizlersiniz ve içinden geçmeye çalışan ve kaba kuvvet kullanan düşmanlara bir ceza eklersiniz.
    • Bu yavaşlatıcı bir etkidir, bu yüzden onu kapatıp ayrılmak özellikle yararlı olmayacak.

    Valorant Cypher Oynanış Rehberi

    Casus Kamera Yeteneği

    Casus Kamera, kurabileceğiniz uzak bir kameradır. Yerleştirdikten sonra video alanını görüntüleyebilirsiniz. Bu alanda hem harika bir vizyon hem de bir saldırı elde edersiniz.

    • Bu imha edilebilir, bu yüzden onu gizlilik ve size görünürlük sağlama kombinasyonu ile bir yere yerleştirmeye çalışın.
    • Casus kamerayı görüntülerken hareketsizsiniz. Biraz sağduyu kullanın ve güvenli olmadığı sürece beslemeyi görüntülemeyin.

    Valorant Cypher Oynanış Rehberi

    Sinir Hırsızlığı Yeteneği (Ulti)

    Sinir Hırsızlığı Cypher'ın Ulti yeteneğidir, bu biraz tüyler ürpertici. Cypher, o takımın yaşayan oyuncularının yerini ortaya çıkarmak için düşmanlarından birinin cesedini kullanabilir. Bu, bir düşman takımı hakkındaki bilgilerle elde edilebildiği kadar iyidir.


    Cypher Yaşam Öyküsü:

    Faslı bilgi uzmanı ve tek kişilik gözetleme ağı Cypher, düşmanın her hareketini bilir, her sırrını duyar ve her manevrasını görür. Cypher'ın gözleri hep üzerinizdedir.

    Uygun fiyatlara Valorant VP için Buraya tıklayınız.

    Hesap alım-satımı için Buraya tıklayınız.

    Cypher Montaj Videosu:



    Önceki Haber
    cNed, Team Nolpenki Ekibinden Ayrıldı

    cNed, Team Nolpenki Ekibinden Ayrıldı

    4 yıl önce 4 dk okuma süresi

    cNed Yeni Takım Aradığını DuyurduMehmet Yağız "cNed" İpek sosyal medya hesabı üzerinden Team Nolpenki'den ayrıldığını duyurdu. Ayrılık mesajının devamında takımına sonsuz teşekkürlerini ileten cNed, yeni takım arayışında olduğunu ve ilgilenen kişilerin direkt mesaj yoluyla ulaşabileceğini duyurdu.Adını BBL Esports ile duyuran genç yıldız adayı cNed Valorant çıkış yaptığı günden bu yana en çok konuşulan oyuncu durumunda. BBL Esports ile elde ettiği bir takım başarı sonrasında gözünü Avrupa'ya çev

    Sonraki Haber
    Valorant Brimstone Oynanış Rehberi

    Valorant Brimstone Oynanış Rehberi

    4 yıl önce 7 dk okuma süresi

    Kontrol Uzmanı Ajan Brimstone Nasıl Oynanır?Brimstone, Ajan sınıfının Kontrol Uzmanı sınıfına girer. ve ekibi için bir alanı kilitlemekte harika. Süper Yeteneği, gökyüzünden üç adede kadar sis bombası indirmesine, görüşün kilit noktalara ulaşmasını engellemesine ve ekibine biraz daha fazla özgürlük vermesine olanak tanır. Yetenekleri...Kuvvet İşareti YeteneğiBir Kuvvet İşareti'nde aramak için yakındaki bir yeri hedefleyin ve yakınındaki tüm oyunculara Seri Atış verin.Bu güçlendirme, menzildeki h

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim