cNed, Team Nolpenki Ekibinden Ayrıldı

    cNed, Team Nolpenki Ekibinden Ayrıldı

    cNed Yeni Takım Aradığını Duyurdu

    Mehmet Yağız "cNed" İpek sosyal medya hesabı üzerinden Team Nolpenki'den ayrıldığını duyurdu. Ayrılık mesajının devamında takımına sonsuz teşekkürlerini ileten cNed, yeni takım arayışında olduğunu ve ilgilenen kişilerin direkt mesaj yoluyla ulaşabileceğini duyurdu.


    Adını BBL Esports ile duyuran genç yıldız adayı cNed Valorant çıkış yaptığı günden bu yana en çok konuşulan oyuncu durumunda. BBL Esports ile elde ettiği bir takım başarı sonrasında gözünü Avrupa'ya çevirmiş, ve hedefine ulaşmıştı. Genç oyuncunun Valorant E-spor arenasındaki bir dahaki durağının hangi takım olacağı merak ediliyor. Kendisine kariyerinde başarılar dileriz.


    cNed'li Nolpenki, Valorant First Strike turnuvasında beklentilerin altında bir performans göstermiş ve çeyrek finalde FunPlus Phoenix ekibine elenmişti.

    Team Nolpenki Tarafından Veda Mesajı

    Team Nolpenki sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada genç oyuncuya teşekkür ve başarılar mesajı yayınladı.


    %15 İndirimli Valorant Points satın almak için tıklayın.


    Önceki Haber
    League of Legends Wild Rift Nasıl Teslim Olunur

    League of Legends Wild Rift Nasıl Teslim Olunur

    4 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Tüm League of Legends oyuncuları bilir ki, her oyun mükemmel ilerlemez. Bazen takımınıza kötü oyuncular, AFK, bilerek besleyen veya takımın huzurunu bozan kişiler gelebilir. Bu durumda Wild Rift tecrübeniz büyük ölçüde kötü etkilenecek ve oyundan soğuyabileceksiniz. League of Legends: Wild Rift nasıl teslim olunur, nasıl oyun erken bitireceğinize dair rehberimiz aşağıdadır.Riot Games bunun önüne geçmek için teslim olma sistemini kullanıyor. Erken vakitlerinde bu tip oyuncular tespit ederseniz, t

    Sonraki Haber
    Valorant Cypher Oynanış Rehberi

    Valorant Cypher Oynanış Rehberi

    4 yıl önce 7 dk okuma süresi

    Gözcü Ajan Cypher Nasıl Oynanır?Valorant karmaşık bir oyundur. Oyundaki çeşitli ajanlar ve silahlarla , gerçekten daha fazla oyun kazanmak istiyorsanız, ustalaşmanız gereken çok şey var. Gerçekten almanız gereken ilk karar, hangi ajanı oynayacağınızdır. Valorant'ı Cypher olarak oynayacaksanız, yeteneklerde ustalaşmak ve onları ne zaman kullanacağınız çok önemlidir.Yetenekleri tanıyalım isterseniz...Tuzak Teli YeteneğiTuzak Teli, yüzeyde oldukça basit bir yetenek. İki duvar arasına kurabileceğini

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim