League of Legends: Wild Rift Oynaması En Kolay Şampiyonlar

    League of Legends: Wild Rift Oynaması En Kolay Şampiyonlar

    League of Legends dünyasına hakim olmayan Wild Rift oyuncuları için oynaması en kolay şampiyonlar aşağıda listelenmiştir.

    Daha önce League of Legends oynadıysanız Wild Rift dünyasına uyum sağlamanız çok daha kolay olacaktır. Fakat daha önce LoL ile bir alakası bulunmayan mobil oyuncular için Wild Rift'de oynaması kolay olan şampiyonları inceleyelim.


    League of Legends: Wild Rift an itibarıyla birçok bölgede mobil oyunculara hizmet vermeye başladı. Milyonlarca oyuncu vadiye inecek ve kozlarını paylaşacak, League of Legends sayesinde şampiyonlar hakkında bilgi sahibi olan kişilerin avantajı olacağı için bu haberde, League of Legends: Wild Rift Oynaması En Kolay Şampiyonlar sizin için tanıtılacak. 49 Wild Rift Şampiyonu arasından seçimini yap ve vadide zafere ulaş.


    Oynaması En Kolay Wild Rift Şampiyonları


    Üst Koridor Garen

    League of Legends: Wild Rift evreninde oynaması en kolay ve en güçlü şampiyonu Garen'dir. Bir tank olmasına rağmen çıkardığı inanılmaz hasarın yanı sıra dayanıklılığıyla rakip takımın tüm dikkatini üzerine çeker.

    Yeteneklerinin kullanımı çok kolay, tamamen otomatik kullanım olan yetenekler sayesinde sadece rakibin üzerine koşmanız yeterli.


    Ormancı Master Yi

    League of Legends'dan aşina olduğumuz bu ormancı ile tek yapmanız gereken rakibe doğru koşmak. 3 Eşyaya ulaştığında inanılmaz bir saldırı hızı ve hasara sahip olan Master Yi yetenekleri bakımından da oynaması çok olay. Q yeteneğiniz ile rakibe yanaştıktan sonra E yeteneğinizi aktif edip gerçek hasar vurabilirsiniz. W yeteneğiniz ile yoğunlaşacak ve can doldurmaya başlayacaksınız, bu sırada rakiplerden daha az hasar alacaksınız. Bu kadar güçlü ve kolay bir şampiyon başlangıç seviyesindeki Wild Rift oyuncularına güzel seçim olacaktır.


    Orta Koridor Annie

    Yetenek kullanımı oldukça kolay olan bir büyücü şampiyon olan Annie ile, orta koridorda yeteneklerinizi 4 yüke ulaştırdıktan sonra rakibe yapacağınız ilk yetenek saldırısında sersemletme etkisi uygularsınız. Wild Rift'e ısınma turlarınızda orta koridorda Annie tercihi yapabilirsiniz, kolay ve yüksek hasara sahip bir büyücüdür kendisi.


    Nişancı Jinx

    Nişancılar arasında görünümü en iyi olan ve oynanışı da bir o kadar basit olan Jinx, yüksek hasarı ve Q yeteneğini açtığındaki ekstra menzili sayesinde iyi bir seçim olacaktır. Saldırı hızı, saldırı gücü ve kritik vuruş eşyaları kastığınızda güç patlaması yaşamaktadır.


    Destek Blitzcrank

    Hem eğlenceli, hem güçlü, hem tank! Bir şampiyondan daha fazla ne bekleyebilirsiniz ki? Blitzcrank ile alt koridorda rakip nişancıya oyunu dar edebilir ve takımınızı zafere taşıyabilirsiniz.


    League of Legends: Wild Rift Oynaması En Kolay Şampiyonlar


    Önceki Haber
    GS Espor 2021 Kış Mevsimi Kadrosu

    GS Espor 2021 Kış Mevsimi Kadrosu

    4 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Türkiye'nin en köklü futbol kulüplerinden olan Galatasaray'ın League of Legends E-spor takımının 2021 kış mevsimi kadrosu sosyal medya üzerinden açıklandı.Galatasaray E-spor 2021 Kış Mevsimi KadrosuVFŞL takımlarından GS E-spor 2020 yaz mevsimini 8 galibiyet 10 yenilgi ile 8. sırada bitirmişti. İddiasız geçen bu sezonun ardından 2021 kış mevsimi için çalışmalara başlayan GS E-spor yeni kadrosunu açıkladı. Ragner'in gidişinin ardından takımda büyük bir boşluk oluşacağını düşünürken, yerine gelen o

    Sonraki Haber
    League of Legends Wild Rift Nasıl Teslim Olunur

    League of Legends Wild Rift Nasıl Teslim Olunur

    4 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Tüm League of Legends oyuncuları bilir ki, her oyun mükemmel ilerlemez. Bazen takımınıza kötü oyuncular, AFK, bilerek besleyen veya takımın huzurunu bozan kişiler gelebilir. Bu durumda Wild Rift tecrübeniz büyük ölçüde kötü etkilenecek ve oyundan soğuyabileceksiniz. League of Legends: Wild Rift nasıl teslim olunur, nasıl oyun erken bitireceğinize dair rehberimiz aşağıdadır.Riot Games bunun önüne geçmek için teslim olma sistemini kullanıyor. Erken vakitlerinde bu tip oyuncular tespit ederseniz, t

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim