League of Legends: Wild Rift En İyi Tanklar

    League of Legends: Wild Rift En İyi Tanklar

    League of Legends: Wild Rift 40'dan fazla şampiyonla birlikte mobil cihazlardan oynanabilir durumda. Bunların arasından en güçlü tankları sizler için inceledik.

    Tank Ne Demek?

    MOBA oyunlarının genelinde tank tabiri bulunmaktadır, tank denildiğinde aklınıza ne geldiğini tahmin edebiliyorum :) League of Legends Wild Rift şampiyonları arasında Garen, Nasus, Singed, Blitzcrank gibi şampiyonlara tank denmektedir. Bunun sebebi ise bu şampiyonların can, zırh, büyü direnci gibi oranlarının diğer şampiyonlara oranla çok daha fazla olmasıdır. Tüm bunlara ek olarak Wild Rift takım kompozisyonunuzda mutlaka bir tank oyuncusu olması gerekir. Savaşlarda hasarı tutacak, rakip nişancının dikkatini dağıtacak ve sizin pozisyon almanızı kolaylaştıracak tank şampiyonların önemi çok büyüktür.

    Wild Rift En İyi Tank Şampiyonlar

    Wild Rift'teki tüm şampiyonlar League of Legends'dan aşina olduğumuz şampiyonlar. Bu yüzden şampiyonlar LoL oyuncularına çok tanıdık gelecektir, bu haberimizde henüz League of Legends dünyasını hiç tanımayan oyunculara Wild Rift şampiyonlarını tanıtacağım. Bu tanıtımın sonrasında League of Legends: Wild Rift En İyi Tanklar listesini paylaşacağım.

    Blitzcrank: Bir destek şampiyonu olmasına bakılmaksızın Wild Rift üzerindeki en tank şampiyon Blitzcrank olabilir. Koridorda rakip nişancı ile bire bir kapışabilecek güçte desem abartmış olmam herhalde. Roket el yeteneği sayesinde savaşlarda karşı takımın taşıyıcılarını bir anda kendi takımınızın yanına çekebilir ve oyunun kaderini değiştirebilirsiniz.

    Nasus: League of Legends oyuncularının uzun yıllardır aşina olduğu Nasus, Wild Rift'te de karşımıza oldukça güçlü şekilde çıkıyor. Her minyon öldürdüğünde Q yeteneğine yük biriktirdikçe saldırı gücü kazandığı için eşya tercihini tank eşyalarından yana kullanmalısınız. Böylece Q ile minyon biçtikçe saldırı gücü kazanacaksınız, bunun yanında satın aldığınız eşyalarla can, zırh ve büyü direncinizi güçlendireceksiniz. Hayali bile mükemmel olan bu şampiyon, üst koridorda çokça kişinin canını yakacağa benziyor.

    Amumu: Wild Rift'de harita küçüldüğü için Amumu'nun işi artık daha kolay! Son aylarda League of Legends'da dereceli oyunlarda oldukça fazla can sıkan bu minik şampiyon, en güçlü tanklar arasında da yerini alıyor.

    Garen: Wild Rift dünyasına yeni adım atacak oyuncular için mükemmel bir tercih! Garen oynaması çok kolay ve bir o kadar da güçlü bir şampiyondur. Yeteneklerinin kullanımının çok kolay olmasının yanında, tank kasmasına rağmen hasar vurmasıyla birlikte oldukça iyi bir seçin.

    Alistar: Wild Rift'deki neredeyse en çok kitle kontrol yeteneğine sahip olan bu destek şampiyonu ile Blitzcrank'te olduğu gibi karşı nişancıyla kapışmanız mümkün. Un ufak et ve tos yeteneklerinin birleşimiyle rakip şampiyonu havaya kaldırın, ardından E yeteneğinizi yükleyip tekrar sersemletin. R yeteneği ile de %50'nin üzerinde daha da tank hale gelen Alistar, oldukça güçlü.

    Malphite: Bu şampiyon üç farklı rolde oynanabiliyor, destek, orta koridor veya üst koridorda Malphite oynayabilirsiniz. Ben üst koridor için yorumda bulunacağım, önünüzde 2 seçenek var. İsterseniz yetenek gücü ilerleyip tek komboyla rakip takımı yerler bir edebilir, ister tank eşya dizilimine giderek ölümsüz olabilirsiniz. Benim yeni oyunculara önerim tank eşya setini kullanmaları.

    Jarvan IV: Listemizdeki ikinci orman şampiyonu olan Jarvan IV, League of Legends'da genelde saldırı gücüne yönelik oynanıyor. Ama bu şampiyon tank eşya dizilimine gittiğinde W yeteneğinin de yardımıyla inanılmaz bir dayanıklılığa sahip oluyor, kesinlikle Wild Rift arenasında denemeye değer!

    Dr. Mundo: Deli doktor! Mundo tam bir baş belasıdır, koridor aşamasında mana kullanmadığı için sürekli olarak kafanıza satır fırlatacak, eğer satır size isabet ederse can kazanacak. Dr. Mundo can eşyalarını kastığınızda inanılmaz bir potansiyele ulaşıyor.

    League of Legends: Wild Rift En İyi Tanklar

    Wild Cores satın almak için tıklayın.

    Wild Rift hesap satışı


    Önceki Haber
    Discord Nitro Nedir? Nitro İncelemesi

    Discord Nitro Nedir? Nitro İncelemesi

    4 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Discord Nedir?Oyuncular arasında şu anda en çok kullanılan sesli iletişim programıdır. Oyunda veya sosyal medyada tanıştığınız birisi ile Discord üzerinden yazışabilir, sesli veya görüntülü konuşma gerçekleştirebilirsiniz. Aynı anda oyun oynadığınız birden fazla kişiyle iletişimde olabilmek oyun içerisinde daha uyumlu hareket etmenizi sağlayacak ve zafere bir adım daha yaklaşacaksınız.İsterseniz kendiniz yeni bir sunucu oluşturun ve kendinize bir ortam yaratın, isterseniz de hali hazırda bir sun

    Sonraki Haber
    GS Espor 2021 Kış Mevsimi Kadrosu

    GS Espor 2021 Kış Mevsimi Kadrosu

    4 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Türkiye'nin en köklü futbol kulüplerinden olan Galatasaray'ın League of Legends E-spor takımının 2021 kış mevsimi kadrosu sosyal medya üzerinden açıklandı.Galatasaray E-spor 2021 Kış Mevsimi KadrosuVFŞL takımlarından GS E-spor 2020 yaz mevsimini 8 galibiyet 10 yenilgi ile 8. sırada bitirmişti. İddiasız geçen bu sezonun ardından 2021 kış mevsimi için çalışmalara başlayan GS E-spor yeni kadrosunu açıkladı. Ragner'in gidişinin ardından takımda büyük bir boşluk oluşacağını düşünürken, yerine gelen o

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim